Fiat /Tofaş Tofaş Vites Üst Kolu 5 Vites (TOPUZU) Doğan Şahin Kartal

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260 TL250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fiat /Tofaş Tofaş Vites Üst Kolu 5 Vites (TOPUZU) Doğan Şahin Kartal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: ENES KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5500660920
    Bu ürün ENS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TOFAŞ VİTES ÜST KOLU 5 VİTES TOPUZU DOĞAN ŞAHİN KARTAL
Geri Bildirim Ver

Fiat / Tofaş 1011910119 5 Vites Üst Kolu

Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolu, ergonomik ve ele tam oturan tasarımıyla sürüş kalitesini üst seviyeye taşır. Sade ve şık tasarımının yanı sıra araç dizaynına uyumluluğuyla da beğeni kazanan ürünle hız ayarlamanızı kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Topuzun üzerinde yer alan sayılar, harfler ve çizgiler kazılarak yazıldığından sık kullanımda dahi silinme gibi istenmeyen durumlar oluşmaz. Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolunun hafif yapısı sayesinde anlık ihtiyaçlarınızı oldukça pratik şekilde halledebilir, yolculuklarınızı daha zahmetsiz hâle getirebilirsiniz. Ayrıca kaliteli malzemelerle bütünleştirilen üründen uzun süre yararlanmanız ve tehlikeleri minimum seviyeye indirmeniz de mümkün kılınır.

  • 5 viteslidir.
  • Aşınmaya karşı dirençlidir.
  • Doğan, Şahin ve Kartal modelleriyle uyumludur.

Fiat / Tofaş 5 Vites Üst Vites Kolunun Özellikleri Nelerdir?

Fiat /Tofaş 5 Vites Üst Vites Kolunun Özellikleri Nelerdir?

Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolu; Doğan, Şahin uyumlu tasarımıyla pek çok araca takılabilir niteliktedir. Ürünün beş adet hız ayarı ve bir tane geri gitme sembolleri taşıyan topuzuyla anında yavaşlayabilir, riskleri ortadan kaldırabilirsiniz. Klasik tarzıyla aracınıza hem modern hem de nostaljik görünüm katabileceğiniz Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolu; Kartal uyumlu niteliğiyle yaygın biçimde kullanılır. Aşınmaya ve zedelenmeye dayanıklı topuzundaki kalıcı belirteçler sayesinde uzun süre trafiğe güvenle çıkabilirsiniz. Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolunun kılıf gibi aksesuarlarla kullanıma uygun tasarımını dilediğiniz şekilde kişiselleştirmeniz de mümkündür. Fonksiyonel niteliğiyle çeşitli işlevlerinden yararlanmanıza imkân tanıyan ürünle aracınızda estetik bir görünüm yaratabilirsiniz. Zorlanmadan kullanabileceğiniz kusursuz ve birebir uyumlu tasarımı edinerek vites kolu kaynaklı olası kazaları sıfırlamanız mümkündür.

Fiat / Tofaş 5 Vites Üst Vites Kolunun Monte Edilmesi Kolay mıdır?

Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolu yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yüksek memnuniyet oranı dikkat çeker. Zamanla deformasyona uğrayarak kullanım dışı hâle gelen söz konusu ekipmanın değiştirilmesi sağlıklı sürüş deneyimi için son derece ehemmiyetlidir. Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolunu oldukça kolay bir şekilde aracınıza monte edebilirsiniz. İlk adımda yanlarından hafifçe tuttuğunuz körüğü tırnaklarından ayırarak çıkarmanız gerekir. Vites topuzunu çevirerek çıkardıktan sonra çerçeveyi ve varsa kılıfı birbirinden ayırabilirsiniz. Nazik döndürme hareketleriyle yaptığınız işlemlerin ardından yeni ürünü aynı adımları takip ederek aracın güç aksamlarına bağlı olan çubuğuna yerleştirebilirsiniz. Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolu çerçeveyle sabitlendikten sonra montaj işlemini tamamlanır. Yalnızca birkaç dakikanızı alacak bu işlemde dikkat edilmesi gereken önemli nokta topuzun ilgili bölgeye oturduğundan emin olmaktır.

Fiat / Tofaş 5 Vites Üst Vites Kolu Kaliteli midir?

Fiat Tofaş vites topuzu 5 vites özelliğiyle çok sayıda araca uyum sağlar. Kaliteli malzemeleriyle kayganlaşma veya silinme gibi sorunlara yol açmayan ürünle aracınızı tamamlayabilirsiniz. İç dizaynın bir parçası olan vites topuzunun hız ayarlanmasına yardımcı olan belirteçleri, gömülerek yazılır. Söz konusu niteliği sayesinde silinmeyen ve yıpranmayan vaziyette yüksek performans vadeden tasarımla emin hamleler yapabilirsiniz. Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolunun el ölçüsüne göre özenle ayarlanan boyutu mevcuttur. Ürünün kolay kavranabilir yapısı sayesinde kısa sürede alışarak zahmetsiz sürüşler gerçekleştirebilirsiniz. Fiat Tofaş vites kolunu yönlendirme esnasında ekstra efor sarf etmenize gerek kalmaz ve özellikle uzun seyahatlerinizde gözünüz yorulmaz. Aracınızı kontrol altında tutabileceğiniz ürünle rahat vakitler geçirebilir, konforunuzu artırarak yolculuklarınızı daha keyifli hâle getirebilirsiniz. Fiat Tofaş 5 vites üst vites kolu fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.