2
Küre kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Gürbüz Yayınları Işıklı Antik Dünya Küresi 30cm

999 TL

Ürün Bilgileri

Gürbüz Yayınları Işıklı Antik Dünya Küresi 30cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DesignMapGlobe Satıcı Ünvanı: GÜRBÜZ YAYINLARI HARİTA VE DERS ARAÇLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0441002301500011 Vergi Kimlik Numarası: 4410023015
    Bu ürün DesignMapGlobe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neo Klasik Seri Klasik küre serimizi modernize edilmiş teknolojimiz ve ilham verici tasarımlarımızla yeniledik. Rafine ve yaratıcı bir yorumla yenilenmiş harita görsellerimize eşlik eden eksen ve stantlarda kullandığımız pastel renkler baharın enerjisini yeni klasik serimize taşımıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Turuncu
  • Okula Dönüş
    Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Gürbüz Yayınları GRB44301 30cm Işıklı Antik Dünya Küresi

Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresi, şık tasarımlı eğitim gereçleri arasında yer alır. Ülkelerin yerini öğrenmeyi keyifli bir hâle getiren küre, renkli ve ışıklı tasarımı sayesinde ilgi çeker. Denizlerin ve boğazların konumlarını, küre üzerinde görerek öğrenmek mümkün olur. Dünya küresini döndürerek ülkelerin konumlarını kolayca saptayabilir, ders çalışmayı eğlenceli kılabilirsiniz. Özellikle gece karanlıkta ışıl ışıl parlayan eğitim gereci sayesinde sevdiklerinizle kaliteli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresi, 7'den 70'e kadar her yaş grubuna hitap eder. Aynı zamanda ürün, evde ve ofiste dekorasyon ürünü olarak da tercih edilebilir.

  • Kürenin çapı 30 cm'dir.
  • Eskitme tasarıma sahip olur.
  • Ülkelerin güncel sınırını gösterir.

Gürbüz Yayınları 30 Cm Işıklı Dünya Küresi Özellikleri Neler?

Gürbüz Yayınları 30 Cm Işıklı Dünya Küresi Özellikleri Neler?

Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresi, son derece donanımlı bir ürün olur. Küre yarım ay şeklindeki bir düzeneğe yerleştirilir. Bu düzenek sayesinde küreyi, kolayca döndürebilirsiniz. Yarım çember, kürenin sabit durmasını sağlar. Kahverengi düzenek üzerinde yer alan küre, düşmez ya da kendi başına hareket etmez. Taban kısmı, yuvarlak bir ayak şeklinde dizayn edilir. Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresi, düz zeminlerde sabit durabilir. Ürün, eskitme tasarıma sahip olur. Dünyada yer alan kıtalar, denizler, ülkeler ve buzullar birbirinden farklı renklerde gösterilir. Tabanı kahverengi olan bu ürünün üzerinde yeşil, mavi, pembe ve mor tonları kullanılır. Gürbüz Yayınları GRB 44301 ışıklı antik dünya küresinin üzerinde boğazlarda ve okyanuslarda dolaşan küçük gemileri, görmek mümkün olur.

Gürbüz Yayınları Işıklı Antik Dünya Küresi Ebatı Nasıl?

Gürbüz Yayınları Işıklı Antik Dünya Küresi Ebatı Nasıl?

Gürbüz ışıklı dünya küresi 30 cm çapa sahip orta boy ürünler, arasında yer alır. İdeal ebatları sayesinde siyasi haritada bulunan pek çok unsuru tek seferde görebilirsiniz. Dönen mekanizması ile küreyi çevirdikçe yeni bilgiler öğrenmek mümkün olur. Küre şeklindeki ürünün içinde ışık yanar. Prize takıldığında, küre hemen aydınlanır. Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresini kullanarak gece uyumadan önce çocuklara, eğitici bir alıştırma yaptırmak mümkün olur. Dünya hakkındaki bilgileri, küçük yaştaki bireyler bu ürün üzerinden öğrenebilir. Küreyi, dekorasyon amaçlı almak isteyebilirsiniz. Ofiste; kitaplık veya masa üzerine yerleştirilebilir. Son derece şık duran küre, büyük olmasına rağmen hafif tasarımıyla kolay taşınır ve gerektiğinde yeri değiştirilebilir.

Gürbüz Yayınları 30 Cm Antik Dünya Küresini Kimler Alır?

Gürbüz Yayınları 30 Cm Antik Dünya Küresini Kimler Alır?

Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresini, coğrafya dersi gören öğrenciler alabilir. Bu küre sayesinde liseliler, hızlı ve keyifli bir şekilde dünya haritasını öğrenebilir. Sözel ve eşit ağırlık öğrencileri, bu haritaya ihtiyaç duyar. Bu küre ile son sınıf öğrencileri üniversite sınavına rahatça hazırlanabilir. Ek olarak Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresini, ebeveynler küçük çocukları için tercih edebilir. Onlara, ürünü kullanarak dünya hakkında bilgi vermek mümkün olur. Küre ışıklı ve renkli olduğu için küçüklerin çok ilgisini çeker. Gitmek istediğiniz ülkeleri, harita üzerinden işaretleyip araştırabilirsiniz. Ayrıca gezdiğiniz ülkeleri konum olarak ışıklı haritada görebilirsiniz. Aynı zamanda öğretmenler, bu ürünü alabilir. Derslerde kullanmak için ideal olan eğitim gerecini, masa üzerine koyarak görsel öğrenme desteklenir. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için Gürbüz Yayınları 30 cm ışıklı antik dünya küresi yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu dönen ışıklı küreyi, Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.