ingenico Iwe280 Pil Bataryası Orijinal

999 TL

Ürün Bilgileri

ingenico Iwe280 Pil Bataryası Orijinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PikachuElektronik Satıcı Ünvanı: PİKAÇHU ELEKTRİK ELEKTRONİK TARIM HAYVANCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729106334400001 Vergi Kimlik Numarası: 7291063344
    Bu ürün PikachuElektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ingenico iwe280 Seyyar Yazarkasa Orijinal Pil Bataryası Uyumluluk Modelleri : F26401964 - 295006044 - F26402274 - IWE280,IWE281,IWL220, iWL250, iWL280,iwl250 Bluetooth, iWL250 GPRS, iWL220 GPRS, MOVE5000F Yüksek şarj ömrü sayesinde işlerinizi rahatça halletmenize destek olacak bir bataryadır. Profesyonel kullanımlarınız için uygun bir üründür. Pos cihazınıza kolaylıkla uyum sağlaması, pratik bir kullanıma yardımcı olur. Devre koruması sayesinde olumsuz bir durumda emniyeti sağlayacak bir bataryadır. Cihazınızı güvenle kullanmanıza yardımcı olur. Hafif malzemeden üretilmiş bir bataryadır. Bu sayede yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir üründür.
  • Akım gücü koruması sayesinde cihazınızı aşırı ısınmaya karşı korur. Bu sayede patlama, erime gibi durumların önüne geçen bir bataryadır.
  • 3.6 V gücü, cihazınızın çalışması için gereken enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. 2250 mAh kapasitesi sayesinde, şarjın daha uzun süre dayanmasını sağlayacak bir bataryadır. Bu özellik size işlerinizi halletmeniz için ihtiyacınız olan süreyi sunar. Cihazınıza uyum sağlayacak orijinal bir üründür. Cihazınızın kullanım ömrünü uzatmaya destek olan bir bataryadır.
  • Dayanıklı Orijinal malzemeden üretilmiş olması sayesinde uzun süreli kullanımlarınız için uygundur. Ergonomik bir tasarımı olan bu batarya, kolay taşınabilecek boyutlara sahiptir. Daha az enerji harcayarak daha çok iş yapmanıza yardımcı olur. Günlük işleriniz sırasında size avantaj ve kullanım kolaylığı sunar. Korumalı yapısı sayesinde erime ve patlama gibi durumlar yaşamamanıza yardımcı olur. Güç desteği sayesinde sorunsuz çalışan bir cihaza sahip olmanızı sağlar. Sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde güvenli bir kullanıma yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    9V Pil
Geri Bildirim Ver