Janome Beyaz Mc500e Bilgisayarlı Nakış Makinası

68.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
70.000 TL68.990 TL

Ürün Bilgileri

Janome Beyaz Mc500e Bilgisayarlı Nakış Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sevmak Satıcı Ünvanı: SEVMAK DİKİŞ MAKİNA VE YEDEK PARÇALARI İTHALAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611028546900013 Vergi Kimlik Numarası: 6110285469
    Bu ürün sevmak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Janome MC 500E Bilgisayarlı Otomatik Nakış Makinesi Janome nakış makinelerinin kullanımı hem çok rahat hem de çok pratiktir. Hiçbir zaman modası geçmeyen nakış işlemelerini çok kolaylıkla yapabilirsiniz. Siz ev işlerinizi yaparken o bir kenarda nakışlarını yapsın,.Janome MC 500E hayatınıza renk katacak... *160 değişik nakış dizaynı ve 6 değişik yazı stili *Hafızada dosyalama sistemi *3 kasnak * Hafızadaki dosyayı iptal edebilme veya geri çağırabilme * Dekoratif ve güzel görünümlü, şık, her türlü kullanıma uygun ve ergonomik * Otomatik kolay masura sarma * İşaretli iplik geçirme yolları ile kolay ve hatasız iplik takma * Katlanabilir taşıma kolu ile taşıma kolaylığı *2 yıl garantili

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Nakış
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Janome Beyaz MC500E Bilgisayarlı Nakış Makinesi

Janome beyaz MC500e bilgisayarlı nakış makinası, kullanıcılara basit bir kullanım ve rahatlık sunar. Oldukça pratik bir şekilde kullanılabilen bu dikiş makinesi, otomatik özelliği ile kullanıcıların işlerini hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Modası hiçbir zaman geçmeyen nakış işlemelerini kolay bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan ürün, otomatik bir şekilde çalışır. Ürünü kullanan kişiler başka işlerle uğraşırken makine nakış yapmaya devam eder. Hayatınıza renk katacak bu muhteşem ürün 160 farklı nakış tasarımına ve 6 değişik yazı stiline sahiptir. Dosyalamak istediğiniz dosyaları daha sonra istediğiniz zaman iptal edebilir ya da silebilirsiniz. Janome bilgisayarlı nakış makinesi, katlanabilir taşıma kolu sayesinde istenilen bölgeye kolay bir şekilde taşınabilir ve bulunduğu ortamda çok az yer kaplar.

  • LCD dokunmatik ekran
  • İplik kesme sistemi
  • Otomatik iplik takma

Janome Beyaz Mc500e Bilgisayarlı Nakış Makinası Özellikleri Nelerdir?

Janome Beyaz Mc500e Bilgisayarlı Nakış Makinası Özellikleri Nelerdir?

Janome MC 500e bilgisayarlı otomatik nakış makinesi sahip olduğu özellikler ile kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Ürün, LCD dokunmatik ekrana sahiptir. Bu yönü ile kullanıcıların işlemleri pratik bir şekilde gerçekleştirmesini sağlar. Üründe yer alan iplik kesme ve otomatik iplik takma sistemleri, kullanıcıların zaman tasarrufu gerçekleştirmesine fırsat tanır. Ürünün diğer özellikleri arasında bilgisayar – USB bağlantısı, desen hafıza sistemi, pedalsız çalışabilme özelliği, yazı yazma ve aydınlatma lambası gibi özellikler yer alır. Özellikle de desen hafıza sistemi ile daha önce kullandığınız desenleri tekrar kullanma fırsatına sahip olursunuz. Ürünün sahip olduğu katlanabilir taşıma kolu sayesinde ürünü dilediğiniz yere kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Janome Beyaz Mc500e Bilgisayarlı Nakış Makinası Kullanışlı mıdır?

Janome beyaz MC500e bilgisayarlı nakış makinası, sahip olduğu özellikleri ile kullanıcılara oldukça rahat ve pratik bir kullanım sunar. Modası sona ermeyen nakış işlemelerini kolay bir şekilde yapabileceğiniz ürün, birçok özelliğe sahiptir. Otomatik bir şekilde çalışma özelliğine sahip olan ürün, siz evde başka işleriniz ile uğraşırken çalışmaya devam eder. Kullanıcılara sunduğu rahat kullanımın yanı sıra oldukça da ergonomik bir yapıya sahiptir. Boyutu nedeni ile bulunduğu yerde az yer kaplar. Estetik ve dekoratif görünümlü makine, her türlü kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra, ürün ergonomik bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda, sahip olduğu şık tasarımı ile de dekoratif bir yapıya sahiptir. Ürünün katlanabilir kolu sayesinde taşınması da oldukça kolaydır. Ürün içerisinde yer alan pek çok özellik, kullanıcıların pratik bir şekilde ürünü kullanmalarını sağlar.

Janome Beyaz Mc500e Bilgisayarlı Nakış Makinası ile Neler Yapılır?

Janome beyaz mc500e bilgisayarlı nakış makinası yorum konusunda ürünün özellikleri merak edilmektedir. Ürünün sahip olduğu özellikler arasında 160 adet makine üzerinde aksesuar saklama kutusu, dikilebilir kumaşlar, işaretli iplik geçirme yolu, desen aynalama, zaman belirleyici ve dikiş sayacı gibi özellikler yer almaktadır. Kullanıcıların dikiş işlemlerini rahat bir hale getiren ürün, aynı zamanda başlatma ve durdurma tuşlarına da sahiptir. Bu özellikler ile ürün ile modası hiç eskimeyen nakış modelleri dikilebilir. Otomatik bir şekilde çalışan ürün ile diğer ev işleri ile ilgilenirken aynı zamanda muhteşem modeller dikilebilmektedir. Oldukça rahat ve pratik bir kullanıma sahip olan ürün, kullanıcılara aynı zamanda ergonomik bir yapı sunar. Bu özelliği sayesinde ürün bulunduğu ortamda çok az yer kaplar. Aynı zamanda, ürünü taşımak da oldukça kolaydır. Ürünü satın almak janome beyaz mc500e bilgisayarlı nakış makinası fiyatı hakkında bilgi edinmek için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmek yeterli olacaktır.