Karaca Vantuz S6 Black Elektrik Süpürgesi

6.199 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Vantuz S6 Black Elektrik Süpürgesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umayy Home Satıcı Ünvanı: RABİA ELİTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390705479
    Bu ürün Umayy Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toz torbasız süpürge 1500W motor gücüne sahiptir. Şık ve siyah tasarımıyla ev dekorasyonunuza zarif bir dokunuş katar.
  • Cyclone elektrikli süpürge özelliğiyle donatılmış olup tozları ve partikülleri etkili bir şekilde ayırarak temizlik performansını artırır. Bu sayede hem yüksek emiş gücü sağlayıp hem de filtrelerin daha uzun ömürlü olmasını destekler.
  • 1500W gücündeki motoruyla yüksek emiş gücü sağlayan Karaca Vantuz S6, zeminlerdeki toz ve kirleri etkili bir şekilde temizler.
  • Geniş temizlik başlığı sayesinde Karaca Vantuz S6 black elektrik süpürgesi, büyük alanları daha hızlı temizleme imkanı sunar.
  • Toz torbasız tasarımının yanı sıra pratik bir toz boşaltma sistemine de sahiptir. Karaca Vantuz S6 toz torbasız süpürge, kolayca toz haznesini boşaltmalarını sağlar.
  • Evin içindeki hava kalitesini artıran HEPA filtreli toz torbasız süpürge, alerjenleri filtreleyerek temiz hava üretir.
  • Turbo başlıklı toz torbasız süpürge özellikle zorlu lekelerle başa çıkmak için tasarlanır. Yüksek devirde dönen turbo başlık, halılar üzerinde derinlemesine temizlik sağlar.
  • Temizliği daha pratik hale getiren Karaca Vantuz S6 toz torbasız süpürge siyah rengi ve hafif yapısı ile dikkat çeker. Cihazda bulunan teleskopik boru sistemi, farklı alanlara kolayca ulaşmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt)
    500-1500 Watt
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Ses Seviyesi
    71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi
    Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik
    Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi
    1500+ L
  • Hepa Filtre
    H13
  • Güç Kontrolü
    Mekanik
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.01.06.4924 Vantuz S6 Black Elektrik Süpürgesi

Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesi, evinizi kısa sürede tozlardan ve kirden arındırmanızı sağlar. Dip köşe temizlik yapmak istediğiniz zaman gönül rahatlığıyla bu üründen yararlanılabilir. Halı, kilim, parke, fayans ve döşeme gibi pek çok farklı yüzeyde verimli bir süpürme deneyimi sunar. Ek olarak koltuk, sandalye ve yatak gibi mobilyaların üzerini bu elektrikli ev aleti ile temizleyebilirsiniz. Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesi, farklı modlara sahip olduğu için yüzeylerde temizlik yaparken işinizi kolaylaştırır. 3 değişik aparata sahip bu ürün ile odalar hızlı ve pratik bir şekilde süpürülebilir.

  • Ses Seviyesi: 75 dB
  • Kablo Uzunluğu: 6 m
  • Emiş gücü: 210 W

Karaca Vantuz S6 899 W Elektrik Süpürgesinin Emiş Gücü

Karaca Vantuz S6 899 W Elektrik Süpürgesinin Emiş Gücü

Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesinin emiş gücü yüksektir. Bu cihaz, 210 W gücü ile başarılı bir çekim sağlar. Ek olarak üründe 899 watt motor gücü mevcuttur. Elektrikli ev aleti her kullanımda oldukça güçlü bir şekilde tozları ve bakterileri içine hapseder. Toz hacmi 2,8 litre olan bu üründe HEPA 13 filtre yer alır. Bu özellik sayesinde kirler %99.9 oranında cihaz tarafından çekilir. Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesi, Turbo Cyclon vakum tipine sahiptir. Bu teknoloji, cihazın içinde kirlerin birikmesini ve makinenin tıkanmasını engeller. Süpürgenin çektiği toz ve kir kolayca hazneye erişir. Karaca Vantuz S6 black elektrik süpürgesi, yenilikçi teknolojisi sayesinde evinizdeki ufak tozları anında hapseder.

Karaca Vantuz S6 Black 899 W Elektrik Süpürgesi Ergonomik midir?

Karaca Vantuz S6 Black 899 W Elektrik Süpürgesi Ergonomik midir?

Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesi kolay kullanım için birçok özellikle donatılmıştır. Toz haznesi sayesinde temizlik sonrası makine bakımı kolayca yapılır. Hazneyi gövdeden çıkarmak ve ürüne takmak pratiktir. Uzun süre kullanıma uygun bu ürünün büyük tekerlekleri vardır. Bunlar sayesinde süpürgeyi çok kolay bir şekilde hareket ettirebilirsiniz. Cihazın üzerinde bulunan farklı programlar, yüzeyleri rahat süpürmeyi sağlar. Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesi, 6 metre uzunluğunda bir kabloya sahiptir. Evi süpürürken priz değişmeden makineyi bir odadan diğerine kolayca geçirebilirsiniz. Ayrıca ergonomik tutma kolu, uzun teleskopik borusu ve dijital göstergeleri ile öne çıkan Vantuz S6 black elektrik süpürgesi, kablo sarma özelliği ile hem temizlik sırasında hem de sonrasında işinizi kolaylaştırır.

Karaca Vantuz S6 Black 899 W Elektrik Süpürgesi Kimler içindir?

Karaca Vantuz S6 Black 899 W Elektrik Süpürgesi Kimler içindir?

Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürge, kaliteli bir makine almak isteyen herkese hitap eder. Bu ürün, kullanışlı tasarımıyla temizliği kolay hâle getirir. Yeni evlenen çiftler veya makinesini değiştirmek isteyenler için iyi bir seçimdir. Bu süpürge, çalışan bireylere de hitap eder. Ürün sayesinde evi tozlardan ve evcil hayvan tüylerinden arındırmak çok kolay olur. Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesini ofis için düşünebilirsiniz. Ofisin rutin temizliği için bu üründen yararlanabilirsiniz. 75 dB ses seviyesine sahip bu makine, çevredekileri rahatsız etmez. Karaca Vantuz S6 black 899 W elektrik süpürgesi ile kısa sürede kendi alanınızı temizlemek mümkün olur. Ürünün kullanımı hakkında tüketicilerden bilgi edinmek için Karaca Vantuz S6 black elektrik süpürgesi yorumlarını okuyabilirsiniz. Kaliteli, pratik ve ergonomik tasarımlı bir süpürge isteyenler bu modeli Trendyol'dan anında satın alabilir.