Karcher Sc 5 Easyfix Buharlı Temizlik Makinesi 1.512-530.0

39.701 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
44.999 TL

Ürün Bilgileri

Karcher Sc 5 Easyfix Buharlı Temizlik Makinesi 1.512-530.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temizlik ve ütü mü? Son sürat ilerleyin! Bunlar Kärcher SC5 EasyFix için sorun değil. Çünkü sınıfının en güçlü buhar temizleyicisi (4.2 bar buhar basıncına sahiptir), buhar basınçlı ütüleme için aynı zamanda bir bağlantı seçeneği ile birlikte sunulmaktadır. Buna ek olarak, çeşitli aksesuarların kullanılmasıyla, fayanslar, setüstü ocaklar, aspiratörler ve hatta en ufak boşluklar, ister hafif ister inatçı kir bulunsun, tertemiz olur. Esnek EasyFix zemin aparatı, ergonomik çalışma imkânı sunar. Ve sabitlenmiş aksesuar teknolojisi mükemmel temizlik sonuçlarını garanti eder. Mikrofiber zemin bezi, zemin aparatına kolaylıkla takılabilir ve kir ile hiç temas etmeden tekrar çıkartılabilir. VapoHydro fonksiyonu sayesinde, sıcak su ekleyerek, inatçı lekeleri daha da kolayca çıkarır. Buhar yoğunluğu yüzeye ve kirliliğe göre ayarlanabilir. Su deposu çıkarılabilir ve sürekli olarak doldurulabilir: Kesintisiz temizlik için mükemmeldir. Ayrıca cihaz entegre kablo depolama bölmesi, aksesuar saklama bölmesi, zemin aparatı için park konumu detaylarına da sahiptir. Sağlık Bakanlığı onaylı bağımsız test kuruluşlarında yapılan testlerde, Kärcher SC5 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi ile yapılan temizlikle sert yüzeylerdeki bakterilerin (Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa) %99,99*'unu yok ettiği, ve hijyenik temizlik sağladığı ispatlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 2200 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver