Karcher Sc1 Buharlı Temizlik Makinesi

4.013,60 TL

Ürün Bilgileri

Karcher Sc1 Buharlı Temizlik Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alize Marin Satıcı Ünvanı: ALİZE İNŞAAT MALZEMELERİ TURİZM PETROLCÜLÜK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0053002024500012 Vergi Kimlik Numarası: 0530020245
    Bu ürün Alize Marin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Manuel kompakt buharlı temizleyici Karcher SC 1 kimyasallar olmadan kullanım için idealdir. Farklı yüzeylerde kullanılabilir ve yüzeylerdeki bakterilerin % 99.99"unu öldürür. Kompakt boyutu sayesinde Karcher SC 1 buharlı temizleyici evinizde hızlı temizlik için idealdir. Mutfakta ve banyoda kiri kaldırır, musluklar lavabo duşakabin ve çeşitli yüzeyler üzerinde etkin temizlik sağlar. Kompakttır ve fazla yer işgal etmez, saklaması kolay buharlı temizleyici. Sıcakken açılmaya karşı emniyetli kazan kapağı Kendinden huni dizaynlı su dolum ağzı Aşırı ısınma emniyet valfi Fırçalı El Aparatı Detay Aparatı Yuvarlak Fırça El Aparat Havlusu Kir Sökücü Nozul Aksesuar Çantası Asgari Isınma Süresi 3 dk Isıtıcı Kazan Rezistans Gücü 1.200 Watt Isıtıcı Kazan Su Kapasitesi 0.2 lt Maksimum Buhar Basıncı 3 bar Aksesuarsız Ağırlığı 1.58 kg Ölçüleri (LxWxH) 320 x 127 x 185 mm ÜRÜNLERİMİZ ORİJİNAL FABRİKA ÇIKIŞLI, SIFIR ve KENDİ MARKA KUTUMUZDA GÖNDERİLMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Özellik
    Buharlı
  • Renk
    Sarı
Geri Bildirim Ver