Luis Bien Mavi Saç Serumu - Losyonu 50 ml

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luis Bien Mavi Saç Serumu - Losyonu 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luis Bien Satıcı Ünvanı: SCANDİ KOZMETİK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757093410700001 Vergi Kimlik Numarası: 7570934107
    Bu ürün Luis Bien tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Saç Bakım Serumu kullanımı: Günde 2 kez saç diplerine masaj yaparak uygulanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 cl
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Luis Bien TX043830EE169 Mavi 50 ml Saç Serumu Losyonu

Luis Bien 50 ml mavi saç bakım serumu, saçlara kökten uca bakım yapan eşsiz bir üründür. Saçlarımız dış etkenler, renklendirme ve şekillendirme işlemleri, düzensiz beslenme gibi birçok farklı nedenden zamanla yıpranır, dökülür. Luis Bien mavi saç losyonu, özel olarak geliştirilmiş formülü ve içeriğindeki doğal özleriyle saça kaybettiği sağlığı geri kazandırır. En sık görülen saç problemlerine karşı tek bir ürünle kısa sürede mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Luis Bien mavi saç serumu, saçları içeriden besleyerek güçlendirir. Yeni saçların daha canlı ve hızlı uzamasını sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. CPNP mikrobiyolojik ve stabilite testleri bulunmaktadır. Ürün cam damlalıklı şişesinde, tekli kutu ambalajında satılmaktadır.

  • Saç dökülmeleri
  • Seyrek ve ince telli saçlar
  • Fazla işlem görmüş, yıpranmış saçlar

Luis Bien 50 ml Mavi Saç Bakım Serumu Formül İçeriği Nasıldır?

Luis Bien 50 ml Mavi Saç Bakım Serumu Formül İçeriği Nasıldır?

Luis Bien 50 ml mavi saç bakım serumu, saçların komple bakımı için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğinde, Procapil, Anagain ve E Vitamin yağı başta olmak üzere doğal özlü etkin maddeler bulunur. Procapil, etkisi klinik deneylerde de kanıtlanmış, saç dökülmelerini önleyen değerli bir vitamin kompleksidir. En önemli özelliği hem erkekler hem de kadınlarda saçların dökülmesine yol açan etken hormon DHT (Di Hidro Testosteron) oluşumunu baskılamasıdır. Aynı zamanda, saç kökünü besleyen damarları genişleterek saç diplerine sağlıklı kan akışını sağlar. Bu sayede saçlar daha iyi beslenir ve güçlenir. Organik bezelye filizlerinden elde edilen Anagain, saç derisinin altına nüfuz ederek içeriden besler. Deri altındaki saçların daha hızlı ve sağlıklı çıkmasını sağlar. E Vitamini yağı, ise saçların ihtiyacı olan vitamin dengesini sağlayan önemli bir antioksidandır.

Luis Bien 50 ml Mavi Saç Bakım Serumu Kullanışlı mıdır?

Luis Bien 50 ml Mavi Saç Bakım Serumu Kullanışlı mıdır?

Luis Bien 50 ml mavi saç bakım serumunun kullanımı oldukça pratiktir. Cam şişesindeki damlalık ile süreceğiniz miktarı kolayca ayarlayabilirsiniz. Temiz saçınıza uygulayacağınız, 1-2 damla genellikle yeterli olacaktır. Özellikle saçların seyrek olduğu bölgelere dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır. Uygulama sonrası yıkama, durulama gerektirmez, zahmetsizdir. Kısa sürede etkilerini görebilmek için, en az 2 günde bir kullanılması önerilir. Saç derisine iyi işlemesi için en az 1 saat yıkamayınız. Özellikle gece yatmadan sürüldüğünde tüm gece boyunca derinlemesine nüfuz edeceğinden daha etkili olacaktır.. Saçları ağırlaştırmayan hafif bir kıvamı olduğundan gündüz de rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kokusuzdur, rahatsızlık vermez. Hem erkekler hem de kadınların kullanımına uygundur.

Luis Bien 50 ml Mavi Saç Bakım Serumu Saç Sağlığını Nasıl Etkiler?

Luis Bien 50 ml Mavi Saç Bakım Serumu Saç Sağlığını Nasıl Etkiler?

Luis Bien 50 ml mavi saç bakım serumunun düzenli kullanımda olumlu etkilerini kısa sürede görebilirsiniz. Saç derisini ve köklerini besleyerek saçların dökülmesini engeller. Seyrek bölgelerde yeni saçların çıkmasını sağlar. Cansız, ince saç telleri güçlenerek kalınlaşır, saçların dolgun bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Boyalı, işlem görmüş saçlara vitamin takviyesi yaparak canlandırır. Saç derisini nemlendirerek, kuruluktan kaynaklanan deri problemlerinin de oluşumunu engeller. Beslenen saç kökleri sayesinde saçlar hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzar. Saç uçlarındaki çatallaşma, kırılma zamanla kaybolur. Luis Bien 50 ml mavi saç bakım serumu yorumlarında düzenli kullanımda özellikle saç dökülmelerinin azaldığı ve seyrek olan bölgelerde yeni saçların çıkmaya başladığı sıklıkla yer almıştır. Olumlu geri dönüşler sayesinde bu ürün Trendyol ‘yılın en iyi müşteri deneyimi’ ödülüne layık görülmüştür. Ek bir ürün kullanımını gerektirmeyen Luis Bien 50 ml mavi saç bakım serumu fiyatı, sağladığı sonuçlar ile oldukça uygundur.