YENİ SEZON

Seçili Ürünler

Seçili Ürünler

Yeni Sezon Çocuk Futbol Forma

Yeni Çocuk Basketbol Formaları

Videolar
23-RD
617
MOR23
357
Kolej Ceket - Kırmızı
34
LKRS-SYH-SRT
29
blls-krmz-srt
33

Daha fazla ürün

ActiveWear

ActiveWear

ActiveWear, Aralık 2005 tarihinde bir şahıs firması olarak Cem Baran tarafından kurulan bir mağazadır. Mağaza ürünleri arasında günlük kullanıma uygun giysiler ve sporculara özel kıyafetler yer alır. Türkçe karşılığı aktif giyim olarak geçen mağaza adı, bünyesinde daha çok spor ürünlere yer verir. Alanya Sanayi ve Ticaret Odasına bağlı olarak çalışan firma; çeşitli tekstil ve konfeksiyon malzemesi imalatı konusunda da kendini gösterir. Bu bağlamda spor giysilerinin yanı sıra mağazaya ait jeans modelleri ile birlikte basic t-shirtleri arasından da seçim yapabilirsiniz. ActiveWear mağazasına ait pek çok ürünü Trendyol sayfalarından bulabilirsiniz. Jean üzerine giyilebilecek hem erkeğe hem de kadına yönelik t-shirt ve sweatshirtler, çeşitli renk ve modelleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Günlük kullanımda veya sporda giyilebilecek tüm giysi çeşitlerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Kullanışlı ve konforlu ürünleri ile dikkat çeken mağaza, kaliteden ödün vermeden tasarımlarını hazırlar. Sporunuzu daha verimli şekilde yapmanıza yardımcı olur. Kadın sporcu sütyeninden atlet modellerine kadar birçok seçeneğe sahiptir. Günlük hayatta aktif olmak isteyenler için rahatlığı ve şıklığı keşfetmek artık çok daha kolay olabilir. Basketbolcu veya futbolcuların klasiklerden güncel forma çeşitlerine kadar geniş bir seçenek yelpazesi sunan mağazaya Trendyol aracılığıyla pratik bir şekilde bulunduğunuz yerden sipariş verebilirsiniz. Forma, t-shirt, büstiyer, sweatshirt, atlet, tayt ve sporcu sütyeni gibi birbirinden rahat ve konforlu ürünleri aynı yerde bulabilirsiniz. Güvenilir ve uygun fiyatlı alışverişin adresi Trendyol’u bütün ihtiyaçlarınız için tercih edebilirsiniz.

ActiveWear spor giysileri, rahatlığı ve şıklığı birleştiren günlük hayatta da kullanışlı bir tarz olan ve kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeyi ilke edinen bir kuruluştur. Yenilikçi ve özgür olan yüksek kaliteli mağaza ürünleri arasında pek çok markaya Trendyol'da ulaşabilirsiniz. Ayrıca mağazanın ürünlerini hem fiyat hem de performans bakımından karşılaştırma yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Sportif giyim ihtiyaçlarına göre tasarlanan t-shirt ve tayt modelleri geniş seçenekler sunar. Tayt üzerine giyilebilecek sporcu sütyeni, yüksek efor gerektiren antrenmanlarda destekleyici olur. Trendyol'da aradığınız ürüne binlerce seçenek arasından ulaşmak için filtreleme yaparak alışverişinizi kolaylaştırabilirsiniz. Her detayı titizlikle düşünülen ürünlerle giysi dolabınızı yenileyebilirsiniz. Mağazanın popüler ürünleri arasında kadınlara özel crop sweatshirtler yer alır. Kadın ve erkek için günlük kullanıma uygun sweatshirtler farklı modelde ve renkte spor şıklığını yansıtır. Spora özgü giysilere uygun fiyatlı ve güvenilir ActiveWear online alışveriş imkanını Trendyol’da yakalayabilirsiniz. Spor alt giyim ürünlerinden tayt, üst giyimden tişört veya sweatshirt gibi seçeneklerle ideal kombinler oluşturur. Her alanda ihtiyaca göre kullanım sağlayan mağaza, geniş ürün yelpazesine sahiptir. Futbol, basketbol gibi sporlarda rahat ve modern çizgilerin yanı sıra klasikleşen formaları da bulabilirsiniz. Sadece yerli takımların formaları değil; Avrupa ve dünyanın önde gelen futbol ve basketbol formalarını da bulmak mümkündür. Büstiyer altına şort giymeyi düşünüyorsanız crop büstiyer, sportif bir tarz yakalamanıza yardımcı olur. Spor için tasarlanan sporcu atletleri ile rahat hareket edebilirsiniz. Kullanım alanına göre yapacağınız tercihleri spora ve bedeninize göre seçmek doğru olur. Kadınların fitness yaparken yoğun olarak tercih ettiği atlet ve tayt kombinleri, rahat bir şekilde spor yapmasına olanak tanır. Ayrıca bu tip atletlerde yarım atlet yerine sporcu sütyeni tercih edebilir ve atlet modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. Geniş ürün skalasına sahip bu mağazadan satın almak istediğiniz her şeyi Trendyol’da bulabilirsiniz. Alışveriş için yeterli zamanı bulamayanlar için Trendyol üzerinden, oturduğunuz yerden saniyeler içerisinde güvenilir ve uygun fiyatlı binlerce ürüne ulaşmak mümkündür.

Sportif ve Rahat ActiveWear Modelleri

Sportif ve Rahat ActiveWear Modelleri

Spor şıklığını yansıtan ürünleri sunan ActiveWear mağazası, tişörtten tayta kadar aradığınız birçok seçeneğe ulaşmanızı sağlar. Sevdiğiniz futbol takımının formaları ve çocuk kategorisinde yer alan formalar başta olmak üzere çok çeşitli kıyafetlere sahip olabilirsiniz. Barcelona ve Juventus gibi Avrupa’nın yıldızlarından olan Messi’nin ve Ronaldo'nun formasına ulaşarak çocuklarınız için satın alabilirsiniz. İster okulda beden eğitimi derslerinde ister futbol antrenmanlarında tercih edebilirsiniz. Kullanıcıların beklentilerini gözeterek gelişmekte olan mağaza, sporda rahatlığın çıtasını bir üst düzeye taşır. Beklenen konforun çok daha ötesinde seçenekler sunar ve rahatlığı ön planda tutar. Sportif tarzı hem gündelik hayata yansıtan hem de spor yaparken şıklığı yakalayan ürünleri mağazadan Trendyol aracılığı ile temin edebilirsiniz. Tek parça olarak bulabileceğiniz üst veya alt giyim modelleri her türlü spor aktivitesinde giyilebilir. Sporda ve günlük hayatta üst giyim olarak kullanılabilen sweatshirt modelleri, farklı renkleri ve tasarımları ile her zevke ya da ihtiyaca cevap verir. ActiveWear jeans kombin önerilerini kullanım alanına göre çeşitlendirebilirsiniz. Cropped bayan sweatshirt tasarımları ile son moda trendleri yakalayabilirsiniz. Trendyol’da hem üst hem alt spor giyim alternatifleri bulunur. Sporu herkes için sürdürülebilir kılmak adına doğada yapılan spor türlerinde mevsim şartlarına uygun olan giysiler tercih etmekte fayda vardır. Açık havada yapılan yürüyüşler için yarım atletler cool bir tarz yaratır. Birbirinden şık ve rahat spor giysileri için mağazadan Trendyol aracılığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Günümüzde spor oldukça önemli bir yere sahiptir. İhtiyaçlarınız için mağazanın sportif ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Yüksek kaliteli ürünler konforu sağlarken birden fazla fırsatı ve avantajı sağlar. Spor giyimin vazgeçilmezi olan taytlar, sağladığı performans ile spor keyfinizi iki katına çıkarabilir. Bütün ihtiyaçlarınız için güvenilir ve uygun fiyatlı alışverişin adresi olan Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

ActiveWear Ürünleri Kampanyalı Fiyatlarla Trendyol’da

ActiveWear Ürünleri Kampanyalı Fiyatlarla Trendyol’da

ActiveWear mağazasında sporcu sütyeninden yetişkin formalara kadar pek çok ürünü bulmanız mümkündür. Mağazanın ürünleri hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eder. Çocuklar için Barcelona ve Juventus takımlarına ait alt üst forma takım bulabilirsiniz. Yetişkin erkekler ve kadınlar için de formalar olduğu gibi günlük yaşamda giyilebilecek pek çok sportif giysi türü de mağazanın ürün modelleri arasında yer alır. Trendyol, mağazanın satışa sunduğu tüm ürünleri uygun fiyatlarla kullanıcılarla buluşturur. Mağaza bazlı veya ürün bazlı olarak çeşitli dönemlerde indirim ve kampanya düzenlenebilir. Trendyol’u düzenli takip ettiğinizde aradığınız modeli çok daha uygun fiyatlarla satın almanız mümkündür. Dilerseniz beğendiğiniz modelleri Trendyol’un favoriye alma özelliği sayesinde kaydedebilirsiniz. Böylece seçtiğiniz ürüne indirim geldiği zaman anında bildirimler sayesinde haberdar olursunuz. ActiveWear mağazasının tüm ürünlerine kampanya dönemlerinde makul fiyatlarla sahip olabilirsiniz. ActiveWear fiyatları, ürün çeşitlerine göre farklılık gösterir. Mağaza, farklı markalara ait pek çok ürün çeşidini kullanıcılarla buluşturduğu için ürün bazlı olarak fiyatlar da değişir. Mağazadan satın alacağınız modellerle günlük kombininizi tamamlayabilirsiniz. Kadın kullanıcılar için hem günlük hem de spor yaparken tercih edilebilecek taytlar, günün her anında kullanılabilir. Taytların üzerine yalnızca sporcu sütyeni, büstiyer giyebileceğiniz gibi tişört de tercih edebilirsiniz. Mevsim geçişlerine göre dış mekanda yapacağınız bir sporda ActiveWear mağazasının sunduğu sweatshirtlerden de seçerek mevsime göre giyim tarzını yakalamış olursunuz. Erkek kullanıcılar için de bulunan sweatshirt ve t-shirtler; dış mekan aktivitelerinde, fitness salonlarında, günlük yürüyüşlerde veya casual tarz olarak her seyahatte kullanılabilir. Trendyol’un sunduğu kampanya ve fırsatlarla beraber ActiveWear Türkiye ürünlerine hemen sahip olabilirsiniz. Mağazanın spor kıyafetleri iç mekan ya da dış mekanda aradığınız deneyimi yaşatmayı hedefler. Spor yaparken hareket özgürlüğü sunan bu seçenekler, hem amatör hem profesyonel spordan alacağınız keyfi ikiye katlar. Kısacası, spor için gerekli olan her şeyi Trendyol ActiveWear mağazasından indirimli fiyatlarla bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.