Daha fazla ürün

Albebek

Albebek

Bebekler, büyüyene kadar kendi işlerini göremezler ve bu hayatta bakıma muhtaçtırlar. Annelerinin rahmine düştükleri andan beri özen gösterilmesi gerekir. Ebeveynler ise bebekleri için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olurlar. Bebekleri için sağlıklı mamayı, oynayacağı oyuncağı, örteceği battaniyeyi ve daha pek çok ihtiyacı olacağı detayı düşünürler. Anne babaların düşündükleri her detaya kolayca ulaşabilmeleri için Albebek üstün kaliteli ürünleri bir arada sunar. Bu ürünler hem ailelere yardımcı olan hem de çocuğun büyüme ve gelişmesinde etkili olan ürünlerdir. Ebeveynlerin hayatını kolaylaştırırken çocukların büyümelerine de yardımcı olur. Mağaza; içerisinde bulunan ürünlerde öncelikli olarak sizin ve çocuğunuzun sağlığını düşünür. Çocuğunuz için bakım ürünleri, mama, oyuncaklar, giysi, seyahat koltuğu, sağlıklı yemek setleri ve daha pek çok çeşit ürünü bulabilirsiniz. Hamilelikte rahatlamanızı sağlayacak yastıklar, iç çamaşırı ve daha pek çoğunu yine mağazada bulabilirsiniz. Çocuğuna rahat bakabilmesi için annelerin tercihi arasında bulunan mağazada anneler için de fazlasıyla ürün mevcuttur. Annelerin çocuklarını huzurla emzirmeleri için tasarlanan iç çamaşırları ve bakımlarını yapabilmeleri için vücut kremleri yine mağazanın takdir edilen ürünleri arasında yerini alır. Ürün çeşitlerinin fazlalığı ve kalitesi ile mağaza kullanıcılarını memnun eder. Memnuniyet için ve daha fazla ürün için Trendyol sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Mağazanın pek çok markanın ürünlerini yüksek kalitesi ve uygun fiyatıyla sunduğu Trendyol’dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Mağaza ürünlerinin çeşitliliği ile kullanıcıları tarafından takdir alır. Bebeklerin ihtiyacı olacağı bütün seçenekler mağazada mevcuttur. Albebek mama sandalyesi de bu ürünlerden biridir. Bebekler aileleri ile yemek yerken yetişkinler gibi sandalyeye oturamayabilirler. Onlar ve anneleri için mama sandalyesi büyük rahatlık sağlar. Anneler rahatça, yere dökülme derdi olmadan çocuklarına yemek yedirirler. Emniyet kemeri sayesinde bebekler korunaklı bir şekilde yemeklerini yerler. Rahat minderleri bebeklere konfor sağlar. Hareket edebilir tekerlekli veya sabit mama sandalyesi seçenekleriyle size uygun ve kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz. Masasının üzerinde bulunan sabit oyuncak ile bebeğinizi yemek yerken eğlendirebilirsiniz. Böylelikle yemek yemek bebeğiniz için çok daha konforlu ve eğlenceli bir etkinlik haline gelir. Mağazanın diğer bir annelere yardımcı ürünlerinden olan Albebek bebek arabası çocukların da eğlence kaynağıdır. Geniş ürün yelpazesi ve çeşitli özellikleriyle kullanıcıları tarafından çokça rağbet görür. Çift yönlü kullanım özelliğiyle bebeğiniz ister size isterseniz de dışarıya doğru bakar. Çıkarılabilir puset özelliği ile bebeğiniz arabasında uykuya daldığı zaman onu rahatsız etmeden arabasından kolaylıkla taşıyabilirsiniz. İkiz bebekler için özel olarak tasarlanmış ikili bebek arabası modelleri de mağazada mevcuttur. 5 noktalı emniyet kemeri sayesinde çocuğunuzu güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Tam kapanabilir tentesi sayesinde rüzgar, yağmur veya güneş ışığı çocuğunuzu rahatsız etmez. Konforlu minder yapısı çocuğunuzun omurga yapısını korur. Tam dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekleri ile rahat kullanım sağlar. Katlandığında az yer kaplar, hafiftir ve kolay tanışır. Tüm bu özellikleri anneler ve bebekleri rahat etsin diye tasarlanır. Çocuklar bir diğer eğlence kaynağını Albebek akülü araba olarak görürler. 3 yaş üstü çocuklar için üretilmiş olan bu akülü arabalar 12V uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir özelliğe sahiptir. İsterse çocuklar kendileri de arabalarını sürebilir isterse ebeveynleri tarafından kumanda edilebilirler. İleri/geri vitesli, hareket halinde yanan farlar, uzaktan kumanda ile frenleme özelliği, akıllı anahtar sistemi, sökülebilir akü gibi daha pek çok özelliği barındırır. Emniyet kemeri sayesinde çocuğunuz güvenli bir şekilde arabayı sürer. Hem çocuğunuzu korur hem de eğlenmesini sağlar. Bu ve bunun gibi daha pek çok seçeneği size sunan mağazaya Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.

Bebeğiniz İçin Her Şey Albebek’te Yer Alıyor

Bebeğiniz İçin Her Şey Albebek’te Yer Alıyor

Mağazada bebeğinize dair aradığınız her ürünü kolayca bulma imkanınız vardır. Bebek bekleyen ebeveynler bebeklerinin odalarını mağazadan şekillendirebilirler. Bunu Albebek bebek odası ile rahat ve aradığınız her ürüne sorunsuzca ulaşarak yapabilirsiniz. Bu oda için mağazada bebek beşiği, yorgan, battaniye, yastık, oyun yatağı ve yatak örtüsü bulabilirsiniz. Odanın dekorasyonu ve bebeğiniz için figürler ve oyuncaklar da yine burada mevcuttur. İstediğiniz her renkte ve modelde bebek beşiği bulunur. Ahşap, demir, portatif, sallanır veya sabit kullanmayı tercih ettiğiniz her çeşitten beşik bulunur. Açılır kapanır tensesi, cibinliği ile her türlü sinekten bebeğinizi korur. Yüksek kenarlığı sayesinde bebeğinizi korur ve düşmesine engel olur. Yumuşak şiltesi bebeğinizin omurga yapısını korur, rahat uyku çekmesini sağlar. Bebeğinizin yastığı da uykusu için çok önemlidir. Kafa yapısına uygun, içi silikon, kılıfı pamuktan olan yastıklar bebeğinizin uykuda da sağlığını düşünür. Bebeğinizin reflü problemine birebir olan reflü oyun yastıkları da bulabileceğiniz ürünler arasındadır. Güvenli uyku yastığı özellikle yeni doğan bebeklerin; boğulma, uyurken havasız kalma, kendi kusmuğunda boğulma risklerine karşı tasarlanır. Güvenli uyku yastığı bebeğinizin dönmesini en aza indirerek korunaklı ve sağlıklı bir uyku çekmesini sağlar. Bebeğinize kendi odasında küçük bir oyun parkı da oluşturabilirsiniz. Bu oyun parkının yerini sünger döşeyerek bebeğinizin yumuşak bir tabanda oyun oynamasını sağlarsınız. Fermuarlı, yıkanabilir kılıfı antialerjik ve çocuklar için uygun olarak tasarlanır. Bu oyun parkının içerisine yine mağazada bulunan çeşitli oyuncaklarla doldurabilirsiniz. Bu oyuncaklar çocuğunuz için güvenilirdir. Kanserojen madde içermez. Çocuk sağlığına uygun olarak üretilir. Sattığı ürünlerde bu anlayıştan ayrılmayan mağaza kullanıcılar tarafından bu sebeple takdir edilir. Siz de bütün bebek ürünlerine ve daha fazlasına ulaşmak için Trendyol’da mağazanın sayfasına bakabilirsiniz.

Trendyol’da Albebek Mağazasının Uygun Fiyatları

Trendyol’da Albebek Mağazasının Uygun Fiyatları

Mağaza yüksek kalitede, çocuk sağlığına uygun ürünleri uygun fiyatıyla satışa sunar. Ürünler klinik testlerden geçmeden kullanıcılara ulaşmaz. Çocuklar için uygun olduğu Sağlık Bakanlığı tarafından kanıtlandıktan sonra siz kullanıcılara iletilir. Çeşitli markalardan pek çok ürün kullanıcılar için satışa sunulur. Bu modellerin hepsi Trendyol mağazasında sizleri bekler. Trendyol’da ürünler hakkında değerlendirmelere bakarak hangi ürün daha çok puan aldığını görebilirsiniz. Albebek yorum seçeneğinden mağaza ve ürünler hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Bu vasıtayla satın almak istediğiniz model hakkında bilgi edinebilirsiniz. Modelin yorumu size uygun olduğu yönünde ise ürünü Trendyol’dan müsait olduğunuz her zaman satın alabilirsiniz. Yorumlama seçeneğini model size ulaştığında ürün hakkındaki memnuniyetinizi veya değerlendirmenizi bildirmek üzere kullanabilirsiniz. Modelin kullanışlılığı hakkında yorum ekleyerek satın almak isteyen insanları yönlendirebilirsiniz. Örneğin satın aldığınız bir giysinin bebeğinizin boyuna uygun olup olmadığını yorum olarak yazabilirsiniz. Sizden sonra modeli satın almak isteyenlere bu yorumunuz kılavuz olur ve modelin daha kolay anlaşılmasını sağlar. Trendyol’un filtreleme özelliği ile çocuğunuza yakışacak rengi, sağlığına ve boyuna uygun olan modeli, çocuğunuza veya size uygun olan bedeni filtreleyebilirsiniz. Bu sayede binlerce ürün arasından size uygun olana daha kolay ulaşabilme imkanı elde edersiniz. Modellerin fiyatları; markaların çeşitliliği, ham maddesinin ne olduğu, boyutu gibi etkenlerle değişime uğrar. Bu fiyatlar sizin bütçenize uygun olarak belirlenir. Aynı zamanda bütçenize göre filtreleme özelliğiyle de uygun fiyatlı ürünleri bulabilirsiniz. Trendyol’un kolay anlaşılabilir yapısı sayesinde istediğiniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Yüksek kalitede ürünler uygun fiyatlarıyla sizleri bekler. Siz de hemen geniş ürün yelpazeli bu mağazayı Trendyol’da ziyaret edebilir ve dilediğiniz modeli satın alabilirsiniz.