Görselli Yorumlar

Videolar
Sleeper Beşik
7882
Lifestyle Mama Sandalyesi
84.3B
Zoody Oyun Parkı Beşik
11.8B
Neonest Anne Yanı Beşik
5761
Coolbag bebek bakım çantası
13.1B

Daha fazla ürün

Bebefix

Bebefix Bebek Odası Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor

Bebefix

2003 yılından 2015 yılına kadar Babyland ismiyle hizmet veren Bebefix, 2015 yılından bu yana uzman kadrosuyla anne ve bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Bebefix doğum öncesinden başlayarak 4 yaşına kadar bebeklerin her anına kaliteli ve doğal ürünlerle eşlik ediyor. Garantili ürünler sayesinde online alışveriş keyfini güvenli bir şekilde deneyimlemenize imkan tanıyan Bebefix Trendyol'da sizleri bekliyor.

Kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla sunan Bebefix Türkiye'deki en büyük online anne-bebek mağazası olma vizyonuyla durmaksızın çalışıyor. Geniş ürün yelpazesi sayesinde aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Trendyol Bebefix mağazası en tercih edilen markaları avantajlı fiyatlarla sizlerle buluşturuyor. Farklı tasarımlara sahip ürünleri kullanıcıyla buluşturan Trendyol Bebefix mağazasında her zevke uygun bir ürün bulmak mümkün. Siz de Bebefix bebek odası, banyo seti, bebek arabası ve daha birçok ürüne tek tıkla sahip olabilirsiniz. Bebefix indirimlerinden anında haberdar olmak için ise mağazanın Trendyol sayfasını takip etmeyi unutmayın!

Minikler dünyaya gelmeden tatlı bir telaş başlıyor. Bu telaşın içinde bebek odasının nasıl olacağı da ayrı bir önem kazanıyor. Trendyol Bebefix mağazası bebeğinizin odasında bulunması gereken beşik, yastık, alez, battaniye ve daha birçok ürüne tek tıkla ulaşmanızı sağlıyor. Siz de yumuşacık Bebefix yatak ürünleriyle bebeğinizin huzurlu bir uykuya dalmasını kolaylaştırabilir, uyku kalitesini arttırabilirsiniz.

Bebefix bebek beşik takımları farklı alternatifleri ile Trendyol'da sizleri bekliyor. Bebefix park yatak seçenekleri oyunu ve uykuyu bir arada sunarak hem bebeklerin hem de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor. Çok fonksiyonel olan Bebefix park yatak ürünleri katlanabilir yapıları sayesinde dilediğiniz yerde size eşlik ediyor. Tekerlekli yapısı sayesinde evinizin içinde rahatlıkla hareket ettirebileceğiniz park yataklar Trendyol Bebefix mağazası ile bir tık uzağınızda.

Bebefix bebek odası takımlarıyla da beğenileri topluyor. Siz de Trendyol Bebefix mağazasında yer alan onlarca Bebefix beşik modellerini inceleyebilir zevkinize uygun beşiği tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Bebefix sallanan beşik modelleriyle bebeğinizin uykuya geçişini kolaylaştırabilirsiniz. Bebefix büyüyen beşik modeli, hızla büyüyen bebeğinize uzun yıllar eşlik ederek size ekonomik bir çözüm sunar. Büyüyen beşik modelleriyle uzun vadeli bir yatırım yapabilirsiniz. Onlarca kategoriden yüzlerce ürünü sizlere sunan Bebefix bebek marketi, alanının en iyisi olma iddiasını sürdürüyor. Siz de ihtiyacınız olan her ürünü tek bir adreste bulmanın konforunu Trendyol Bebefix mağazasında yaşayabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Bebefix Kiwi Ürünleri Tek Tıkla Kapınızda!

Birbirinden Güzel Bebefix Kiwi Ürünleri Tek Tıkla Kapınızda!

Ünlü markaların kaliteli ürünlerini sizlerle buluşturan Bebefix Kiwi ürünleriyle de beğenileri topluyor. Bebefix Zoody tüm özellikleri tek bir üründe toplamasıyla Kiwi'nin en beğenilen serilerinden biri durumunda. Bebefix Zoody ile oyun, uyku ve eğlence bir arada. Katlanabilir yapısıyla her yere götürebileceğiniz Bebefix Zoody beşiğini hem sallanabilir şekilde hem de sabit olarak kullanabilirsiniz.

Bebeğinizin her anına eşlik eden Kiwi ürünleri Trendyol Bebefix mağazasında sizleri bekliyor. Bebeğinizin beslenme sırasında her türlü ihtiyacına göre tasarlanan Bebefix Kiwi Koala mama sandalyesi ile yemek saatlerini keyifli hale getirebilirsiniz. Bebekle dışarı çıkma serüvenini kolay hale getiren Bebefix Kiwi çanta fonksiyonel kullanımıyla kalpleri kazanıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası için Trendyol Bebefix mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın!

Bebeğinizin İhtiyacı Olan Tüm Bebefix Ürünlerine Bebefix Fırsatları ile Sahip Olun!

Flo’nun Tüm Ürünleri Trendyol’da

Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına güvenli bir şekilde ve kolayca ulaşmanızı sağlayan Trendyol Bebefix mağazası geniş ürün yelpazesiyle sizleri bekliyor. Bebefix mama sandalyesi, oto koltuğu, ortopedik yatak ve mama sandalyesi minderi gibi temel ihtiyaçların yanı sıra Bebefix bisiklet, akülü araba, hamak gibi eğlenceli ürünlere de tek tıkla sahip olabilirsiniz. Bebefix baston bebek arabası ile keyifli yürüyüşlere rahatlıkla çıkabilirsiniz. Daha birçok ürüne Bebefix kampanyaları sayesinde hesaplı fiyatlarla sahip olabilir, bütçenizi yormadan tüm ihtiyaçlarınızı Trendyol güvencesiyle giderebilirsiniz. Trendyol'un hızlı kargo avantajıyla ürünlerinize en kısa sürede kavuşabilirsiniz.