Görselli Yorumlar

En Çok Satanlar💙

Haftanın Fırsatları🌈

Deodorant Çeşitleri

Duş Jeli Çeşitleri

Daha fazla ürün

Evyap Shop

Hikâyesine 1927 yılında, küçük bir atölyeyle başlayan Evyap Shop; uzun yıllar boyu edindiği tecrübeyle ürünlerini 100'den fazla ülkeye ihraç eder hâle gelen, köklü bir mağaza. Duru, Activex, Arko, Fax, Emotion, Evy Baby gibi Türkiye'nin en çok tercih edilen bebek bakım, kişisel bakım ve hijyen ürünü markalarını bünyesinde bulunduran Evyap Shop; ürünlerini parmaklarınızın ucuna taşımak için artık Trendyol'da!

Evyap Shop kampanya ve indirimlerini kaçırmamak için siz de Trendyol mağazasını hemen takip edebilir ve diğer kullanıcıların Evyap Shop yorumlarını okuyarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişinizden sonra Evyap Shop kargo takip, sipariş takip süreçlerini Trendyol güvencesiyle kolayca izleyebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden Evyap Shop iletişim seçeneklerini kullanarak mağaza hakkındaki her konuda destek alabilirsiniz.

Evyap Shop Kolonyadan Bebek Bezine Her İhtiyacınız İçin Trendyol'da!

Evyap Shop Kolonyadan Bebek Bezine Her İhtiyacınız İçin Trendyol'da!

Bayramların ve özel günlerin vazgeçilmezi olan Evyap Shop kolonya çeşitleri, %80 alkol barındıran içerikleriyle bakteri ve virüslere karşı da hijyen ve koruma sağlar. Biraz ferahlamaya ve nefes almaya ihtiyaç duyduğunuzda Evyap Shop Duru kolonya ürünleri hafif kokusuyla sizi sakinleştirir. Geleneksel limon kolonyalarının yanı sıra; mandalina ve okyanus çeşitleri de özel kokularıyla evinizin ve ofisinizin havasını değiştirir.

Bebeğinizin doğduğu andan itibaren yanında olan ve hassas cildine sizin kadar özen gösteren Evy Baby de bir Evyap Shop markası. Bebeğinizin huzurlu ve mutlu büyüyebilmesi için Evyap Shop Evy Baby ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bebek cildinin pH değerlerine uygun, göz yakmayan özel formülüyle Evy Baby bebek şampuanı; bebeğinizin saçlarını ve cildini nazikçe temizler. Evy Baby ürünleri alkol, paraben, SLS içermez. İçeriğindeki aloe vera ve papatya özleri ile B5 sayesinde Evyap Shop Evy Baby ıslak mendil ürünleri bebeğinizin tenini yumuşacık dokunuşlarla besler.

Bebeğinizin gelişim dönemleri ve değişen ihtiyaçlarına göre uzmanlık ve özenle hazırlanmış Evyap Shop Evy Baby bebek bezi çeşitlerini de Trendyol Evyap Shop mağazasında bulabilirsiniz. Nefes alan yapısı, yumuşacık dokusu, sızmayı önleyen çift katmanlı tasarımı ve esnek yan bantlarıyla Evy Baby bebek bezi çeşitleri; bebeğinize kupkuru ve yumuşacık bir konfor sunarak iyi uyumasını ve huzurla büyümesini sağlar.

Trendyol Evyap Shop Kampanyalarıyla Kendinizi Şımartın!

Trendyol Evyap Shop Kampanyalarıyla Kendinizi Şımartın!

Evyap Shop, size ve cildinize çok iyi gelecek kişisel bakım ürünlerini avantajlı fiyatlarla beğeninize sunuyor. Siz de Evyap Shop'un asırlık tecrübesiyle ürettiği ürünler arasından cilt tipinize en uygun olanları seçerek sepetinize ekleyebilir ve Trendyol'un hızlı kargo avantajlarıyla kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Saç ve cilt bakımınız için geliştirilmiş özel ürünler arıyorsanız Evyap Shop Duru sabun, şampuan, saç kremi ve duş jeli çeşitleri Trendyol'da sizi bekliyor. El hijyeni için kullanabileceğiniz sıvı sabunların yanı sıra; mis kokulu duş sabunlarını, Duru'nun 90 yıldır ürettiği geleneksel banyo sabunlarını ve cildi derinlemesine temizleyen güzellik sabunlarını da Evyap Shop ürünleri arasında bulabilirsiniz. Fresh Sensations, Micellar, Detox, Değerli Yağlar ve daha birçok farklı Duru duş jeli serisi sayesinde güne güzel kokuların enerjisiyle başlayabilir ya da günün sonunda sakinleşip huzurlu bir uykuya geçebilirsiniz.

Farklı saç tipleri ve problemleri için özenle geliştirilmiş Duru şampuan ve saç kremi çeşitlerine de Trendyol Evyap Shop fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. Saçlarınızı yağdan ve kirden arındırıp ışıl ışıl bir görünüme kavuşturan Duru şampuanlardan size en uygun olanı seçebilir ve Duru saç kremi çeşitleriyle birlikte kullanarak iyi beslenen, yumuşacık saçlara kavuşabilirsiniz.

Dilerseniz sabun çeşitleri için Evyap Shop'un Activex ve Fax markalarını da tercih edebilirsiniz. Cildinizi Evyap Shop Arko Nem ürünleriyle besleyebilirsiniz. Evyap Shop'un Arko Men serisindeki erkek bakım ürünlerini ve Privacy, Emotion, Belissima, Blade, First Class markalarıyla ürettiği özel parfümleri de Trendyol mağazasında bulabilirsiniz.

Siz de Trendyol avantajlarıyla alışverişin keyfini çıkarmak ve Evyap Shop hakkındaki yorumlarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilmek için alışverişe hemen başlayın!