Görselli Yorumlar

Popüler Ürünler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Maynatura

Maynatura

Maynatura, Antalya’da kurulan ve sağlığı ön planda tutan bir mağazadır. Fiyat avantajları sunarak toplumun her kesimine ulaşmayı hedefler. Ülke ekonomisine katkıda bulunmayı amaç edinerek sağlık ve kozmetik sektöründe hizmet vermeye başlar. Kullanıcı memnuniyetini daima ön planda tutar. Aldığınız üründe bir sorun yaşadığınızda, kısa sürede sorunu giderme konusunda isteklidir. Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyar, kişisel bilgilerin gizliliğine önem verir. Ürünleri Tarım Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Reçeteli veya reçetesiz ilaç satışı yapılmaz. Satılan tüm ürünlerin öncelikle uzmanlar tarafından onaylanması beklenir. Uygun görüldüğü takdirde satışa sunulur. Çeşitli sağlık ve kozmetik ürünleri uygun fiyatlarla Trendyol aracılığıyla kullanıcılara sunulur.  Mağaza ürün kategorileri arasında anne-bebek, cilt bakımı, saç bakımı, kişisel bakım, güneş, gıda takviyeleri ve faydalı ürünler yer alır. Faydalı kategorisinde kolonya, dezenfektan gibi günümüzde çokça ihtiyaç duyulan malzemelerde bulunur. Bazı elektronik aletlerin de satışı yapılır. Dijital tansiyon aleti, şarjlı diş fırçası ve nebulizatör cihazı bunlardan birkaçıdır. Mağaza, Türkiye’de en çok tercih edilen markaların ürünlerini kampanyalı fiyatlarla kullanıcılarına sunar. Böylelikle orijinal ürünleri olduğundan daha hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesine sahip olan mağazadan satın almak istediğiniz her şeye Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Binlerce seçenek içerisinden aradığınızı bulmak için sayfamızda yer alan filtreleme yöntemini kullanabilir, kullanıcı yorumlarını okuyarak daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

Maynatura modelleri içerisinde güneş kreminden vitaminlere, şampuandan fondötene kadar aradığınız ne varsa kolayca bulabilirsiniz. Eğer aradığınız sağlık veya kozmetik ürünleri ise filtreleme yöntemiyle satışta olanları görebilirsiniz. Maynatura kozmetik modelleri arasında ruj, makyaj bazı, cilt bakım kremi, fondöten, maskara, BB, CC krem, vücut yağ ve kremleri, bitkisel saç boyaları ve daha birçok şey bulunur. Cilt bakımında öncü markaların yüz temizleme jelleri ve suları, cilt yenileyici kremleri ve nemlendiricileri göze çarpar. Güneş kremlerinde avantajlı kampanyaları olan mağazanın, güneş öncesi ve sonrası bakım kremleri ve bronzlaştırıcı yağları sadece yaz aylarında değil diğer mevsimlerde de gönül rahatlığıyla kullanılır. Kişisel bakım malzemelerinde el ve ayak bakım kremleri, törpü, tabanlık gibi çeşitler yer alırken; uygun fiyatlı tırnak bakım setleriyle de diğer mağazalardan ayrılır. Birçok markanın farklı özellikte vücut kremleri, vücut spreyleri, duş jelleri ve deodorantları ile geniş bir kişisel bakım yelpazesine sahiptir. Saçlarınız için şampuanlar, saç kremleri ve saç maskeleri mevcuttur. Saç dökülmesine karşı geliştirilen ürünler internette sıkça aranır. Bu konuda bir sorun yaşıyorsanız; Trendyol’da mağazanın ürünlerine göz gezdirebilirsiniz. Mağazadan temin edebileceğiniz test edilmiş kaliteli bitkisel saç boyaları ile saçlarınızı yıpratmadan boyayabilirsiniz. Ağız ve diş sağlığınız için ihtiyacınız olan diş macunu, diş fırçası, ağız çalkalama suyu, diş ipi ve diş protez temizleyicileri farklı marka ve özelliklerle satışa sunulur. Anne ve bebek bakımına dair her şeyi bulabileceğiniz mağazada bebek maması, devam sütü, pişik kremi, hassas bebek şampuanı, göğüs ucu kremi, bebek yağı ve cilt temizleme jeli çokça tercih edilir. Günümüzde kullanıcı talebi oldukça artan bağışıklık sistemini destekleyici takviyeler ve vitaminler, uygun fiyatlarla kullanıcılara sunulur. Çocuklar ve yetişkinler düşünülerek farklı gruplara ayrılan gıdalar sayesinde hem çocuğunuz hem de kendiniz için gereken takviyeleri alabilirsiniz. Ayrıca mağaza ürünleri arasında dezenfektan, ıslak mendil, sabun ve kolonya gibi hijyen malzemeleri de yer alır. Evde, ofiste ya da farklı mekanlarda kullanabileceğiniz eşsiz ürünleri Trendyol aracılığıyla kolaylıkla bulabilir, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Maynatura Fiyatları

Maynatura Fiyatları

Maynatura, sağlık ve kozmetik sektörünün en köklü markalarını uygun fiyatlarla kullanıcılara sunar. Mağaza, bünyesinde bulundurduğu her marka için fiyatlandırma konusunda sık sık indirimler yapar. Belli bir fiyat düzeyinin üzerinde alışveriş yaptığınızda Trendyol sepette ilave indirimler uygulanır. Böylece sitede yazan fiyatlardan daha uyguna almış olursunuz. Çok satılan makyaj temizleme suları ve yüz temizleme jellerini burada sektöre göre çok daha uyguna bulabilirsiniz. En çok tercih edilen şarjlı diş fırçalarında ise ürün özelliklerine göre farklı fiyatlandırmalar yapılır. Cildinizin ihtiyacı olan birçok dermokozmetik ürününü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Akne veya leke problemi yaşıyorsanız; test edilmiş markaların ürünlerini bütçenizi zorlamadan sipariş verebilirsiniz. Mağazanın Trendyol sayfasında saçlarınızı güçlendiren, dökülme karşıtı serumlar, yumuşatıp nemlendiren maskeler ve şampuanlar indirimli fiyatlar ile sizlere sunulur. Maynatura mavi su, en çok tercih edilen saç bakım serumu olma özelliğini taşırken; kullanıcı yorumlarında saçlarda gözle görülür fark yarattığından bahsedilmiştir. Saç uzatmak ya da saçlarınızı güçlendirmek istiyorsanız; bu ürünü Trendyol Maynatura mağazasından satın alabilirsiniz. Hayatınızın her alanında güçlü kalmak için çeşitli takviyeler kullanarak bağışıklığınızı destekleyebilirsiniz. Mağaza gıda takviyesi ürünlerinde büyük indirimler yapar. İhtiyacınız olan vitamin, mineral ve diğer takviyeleri uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Trendyol filtreleme seçeneği ile karşılaştırma yaparak sizin için uygun ürünlere ulaşabilirsiniz. Anne ve bebek kategorisinde lider mağazalar arasında yer alan mağazada, bebek kremlerinde ve bebek şampuanlarında oldukça avantajlı fiyatlar görebilirsiniz. Çocuklar ve yetişkinler için balık yağları çok satılan ürünler arasındadır. Elektronik alet satışı da yapan mağaza bu ürünlerde özel indirimler yaparak kullanıcıları kendine çeker. Trendyol aracılığıyla kaliteli Maynatura ürünlerini oldukça uygun fiyatlara satın alabilir, harika bir alışveriş deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.

Maynatura Avantajlı Kampanyaları ile Trendyol’da

Maynatura Avantajlı Kampanyaları ile Trendyol’da

Maynatura yetişkin, çocuk ve bebeklerin kullanımı için uygun olan, cilde zarar vermeyen dermokozmetik ürünlerini çeşitli kampanyalar ile duyurarak sektörde öncü mağazalar arasında yer alır. Trendyol aracılığı ile ulaşabileceğiniz mağazada Trendyol’a özel indirimli kampanyalar yapılır. Özellikle şampuanlarda ‘3 al 2 öde’ kampanyaları vardır. Mağaza, gıda takviyesi markalarında %60’a varan indirimler yapar. Belli ürünlerde çoklu fiyatlandırma ve paketleme ile hesaplı alışveriş imkanı sunan mağazanın Trendyol’a özel fırsatları bulunur. Bazı cilt bakım, saç bakım ve vücut bakım ürünlerinde sepette ekstra %10 indirim fırsatı görebilirsiniz. Güneş bakım kategorisinden belli bir fiyat düzeyinde ürün satın aldığınızda ekstra sürpriz hediyeler ile karşılaşabilirsiniz. En iyi markaların bebek mamaları ve devam sütlerinin de satışını yapan mağaza, bu ürünlerde dikkat çeken kampanyalar yürütür. Dermokozmetik markalarında rakiplerinden daha uygun fiyata satış yaparken, bu indirimlere ek hediyeli kampanyalar da yapar. Bazı cilt bakımı ve saç bakımı setlerinin yanında hediye ürün verilmesi şeklinde fırsatlar da görebilirsiniz. Roll-on ve deodorantlarda %40, şampuanlarda %60, ağız bakım ürünlerinde %70 gibi çarpıcı indirimler yapar. Kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan mağaza, iyi bir markanın saç bakım ürününü aldığınızda; yanında saçlarınızı güçlendirecek yine öncü bir markanın biotin takviyesini size hediye olarak gönderir. Mağaza, Trendyol’daki Maynatura yorum bölümünde kaliteyi uygun fiyatlara satın alabilme konusunda kullanıcılardan tam not alır. Ayrıca gönderim ve paketleme konusunda da beğenilir. Bu yönleriyle fark yaratarak sektör mağazalarından ayrılır. Mağaza, Trendyol aracılığıyla kampanya ve fırsatları sık sık yenileyip güncelleyerek kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. İnternet alışverişlerinizde en yakın dostunuz Trendyol’a girerek Maynatura mağazasına ulaşabilir, kendiniz ve aileniz için ihtiyacınız olan ne varsa kolayca bulabilirsiniz.