Tüm Gözler Üstlerinde 👁️👁️

Haftanın Favorileri

Ahşap Severler 🪵

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

MYMASSA

Modern tasarımları kaliteyle buluşturan Mymassa, Kayseri'de üretilen ürünlerini Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol aracılığıyla ulaştırıyor. Mobilya sektöründe hizmet veren Mymassa sandalye ve masa modelleriyle öne çıkıyor. Birbirinden güzel ürünlerini avantajlı fiyatlarla satışa sunan Mymassa, hem modern hem de kullanışlı modelleriyle herkesin beğenisini kazanıyor.

Siz de evinizin farklı alanlarında kullanabileceğiniz masa, sandalye ve bank modelleri için Trendyol Mymassa mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Ürün sayfalarında yer alan Mymassa yorumlarını okuyarak beğendiğiniz ürünleri daha önce satın alan kullanıcıların marka ve ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Onlarca renk ve model seçeneği bulunan ürünler arasından zevkinize ve bütçenize en uygun olanları seçerek kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz. Alışverişiniz sırasında Mymassa indirimlerinden yararlanarak beğendiğiniz ürünleri özel fiyatlarla satın alabilirsiniz. Trendyol'un sunduğu ödeme yöntemlerinden size uygun olanı kullanarak alışverişinizi tamamlayabilir, birbirinden kaliteli ve şık ürünlere evinizin konforunda sahip olabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Mymassa Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Birbirinden Güzel Mymassa Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Trendyol Mymassa mağazasında farklı tarzlara hitap eden onlarca masa, sandalye, bank ve masa-sandalye takımı yer alıyor. Hem mutfakta hem de yemek odasında kullanabileceğiniz Mymassa mutfak masası takımı modelleri şıklığıyla göz dolduruyor. Siz de iki kişilik ve dört kişilik mutfak masası takımı modellerinden mutfağınıza en yakışanı seçebilirsiniz. İster banklı ister banksız modellerle kalabalık sofraların tadını çıkarabilirsiniz. Mymassa balkon takımı modelleri bir tane orta sehpa ile bir tane iki kişilik ve iki tane tek kişilik koltuktan oluşuyor. Siz de gri, yeşil ve krem renk seçenekleri bulunan balkon takımı modellerini ister balkonda isterseniz de bahçede kullanabilir, sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Şık masalarla renkli sandalyelerin birlikteliğinden oluşan Mymassa masa sandalye takımı modelleriyle evinizin farklı alanlarında hoş bir yemek alanı oluşturabilirsiniz.

Mymassa Masa ve Sandalye Modelleri Hem Şık Hem de Kaliteli!

Mymassa Masa ve Sandalye Modelleri Hem Şık Hem de Kaliteli!

Mymassa ahşap, metal gibi dayanıklı malzemelerden üretilen ürünleriyle yıllara meydan okuyan tasarımlar ortaya çıkarıyor. Siz de uzun yıllar boyunca keyifle kullanacağınız Mymassa masa sandalye modelleri için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Böylece Mymassa balkon masası, mutfak masası ve sandalye modelleri arasından zevklerinize uygun tercihler yaparak kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Mymassa mutfak masası ve balkon masası fiyatlarını inceleyerek bütçenize en uygun modeli kolayca bulabilirsiniz.

Mymassa yuvarlak masa modelleri arasında siyah, beyaz ve ahşap renkli seçenekler yer alıyor. Hem şık hem de kullanışlı yuvarlak masaları birkaç sandalyeyle birleştirerek muhteşem takımlar oluşturabilirsiniz. Mymassa açılır mutfak masası takımlarıyla kalabalık sofralarda sevdiklerinizle bir arada olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Mymassa sandalye modelleri ve fiyatları için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Onlarca sandalye çeşidi arasından hem zevkinize hem de bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz. Ayrıca Mymassa kare masa fiyatlarını inceleyebilir, ahşap ve mermer görünümlü kare masalar arasından bütçenize ve zevkinize uygun modeli seçerek kolayca satın alabilirsiniz.

Mymassa mermer masa modelleri kare ve dikdörtgen formlara sahip geometrik tasarımlarıyla öne çıkıyor. Siz de siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan mermer masa modellerini evinizin farklı alanları için tercih edebilirsiniz. Modern görüntüsüyle evinize şıklık katan mermer masaları dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Ürün çeşitliliğiyle farklı zevklere uygun seçenekler sunan Mymassa, masa fiyatlarıyla da her bütçeye hitap etmeyi başarıyor. Siz de markanın Trendyol mağazasını takip ederek Mymassa kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla satın alarak bütçenizi yormadan ev dekorasyonunuza şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında Trendyol'un sunduğu Mymassa iletişim kanalını kullanarak marka ve ürünler hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtlarını öğrenebilirsiniz.