Daha fazla ürün

Oyuncakbiziz

Oyuncakbiziz

1960’larda tahta oyuncaklar, teneke arabalar ve bez bebeklerin toptan satışı ile yola çıkan Oyuncakbiziz, sektöründe 50 yılı aşkın süredir varlığını sürdürür. Çocukların beğenisine sunulan oyuncaklar 1980’lerden sonra binlerce ithal çeşidi ile mağazalarda yer almaya başlar. Böylece oyuncak toptancılığı daha çok ithalat ve dağıtıcılığa dönüşür. Marka, bugünlerde farklı yaş grubundaki çocuklara ve ebeveynlerine hitap edebilen eğlenceli ve kaliteli ürünlere sahiptir. Bu özellikler sayesinde de Türkiye’deki satış mağazalarının yanı sıra marketler ve toptan satışla ilgilenen iş ortaklarına hizmette bulunur. Dünyada yer alan güvenilir markaların kalite açısından oldukça yüksek ürünlerini, Avrupa Birliği tarafından denkliği kabul edilmiş test laboratuvarlarında, üretim öncesi ve sonrası aşamalarında test ettirerek kalite ve sağlık standartlarına uygun bir şekilde çocuklara sunar. Ürünlerin tamamı CE işaretli olup çocukların güvenle oyun oynamalarını sağlar. Ebeveynlerin de rahatlıkla satın alabilecekleri ürünleri ile piyasada yer alan marka, geniş ürün yelpazesiyle her yaştan kullanıcıyı hedefler. Her zevke ve ihtiyaca yönelik ürün modelleriyle, beklentilerin çok üstünde bir performans sergiler. Çocukların oyunlarına renk ve neşe katarak onların kaliteli vakit geçirmesine imkan verir. Öğretici oyuncaklar eşliğinde oynanan bu oyunlar, çocukların gelişimindeki etkisi göz önüne alınarak kullanıcıya sunulur. %100 yerli sermaye ile kurulan ve yıllardır sektörde başarılı bir yer edinen Oyuncakbiziz, bugüne kadar kazandığı tecrübe ve geliştirdiği zengin ürün yelpazesiyle Trendyol'da hizmet vermeye devam eder. Bu aracılıkla siz de mağazadan dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, online alışverişin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Oyun kelimesini duyunca herkesin aklına ilk önce çocuklar gelir. Aslında seçimleri farklı olsa da her yaştan insan oyun oynar. Örneğin Oyuncakbiziz tombala ürünleriyle yılbaşında aileniz ve dostlarınızla keyifli bir aktivite yapmanızı sağlar. Ortamın neşesini ve heyecanını artırarak sizi ve çevrenizi eğlendirir. Kullanıcıları birbirine bağlayan bu oyunlar, herkesi ortak bir eğlence altında toplar. Çocukların ilgi alanına girmek her zaman kolay olmayabilir ama Oyuncakbiziz oyuncak çeşitleri ile küçük yaştaki kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarır. Onlara çok iyi bir oyun arkadaşı olarak eğlenceli anlar yaşamalarına olanak sağlar. Oyun oynarken aynı zamanda hayal güçlerini geliştirerek yaratıcılıklarını bir üst kademeye çıkarmaya yardımcı olur. Mağaza, satrançtan kart oyunlarına kadar farklı türdeki ürünleri ile kullanıcılara sayısız seçenek sunar. Klasik alternatiflerin yanı sıra Oyuncakbiziz model araç parçaları koleksiyonerler için çok değerli parçalardır. Dekorasyon amaçlı da kullanılabilen bu araçlar bulunduğu mekanın havasını değiştirir. Ailelerin çocuklarıyla birlikte farklı etkinliklerde bulunması hem küçükler hem de ebeveynler açısından büyük önem taşır. Ama bazen anne babalar çocuklarıyla beraber yapabilecekleri aktiviteleri bulmakta biraz zorlanır. Bu gibi anlarda Oyuncakbiziz puzzle ürünleriyle size iyi bir seçenek oluşturabilir. Çocuklarınızla birlikte popüler karakterlerin parçalarını birleştirirken eğlenir, keyifli zaman geçirir ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca puzzle yapmanın çocukların beynini ve el göz koordinasyonunu geliştirdiği bilinen bir gerçektir. Çocuklar yapboz parçalarını eline alıp kaldırır ve doğru yeri bulmaya çalışır; bu onlara el ve göz arasındaki bağlantıyı öğretir. Böylece eğlenirken aynı zamanda çocuğunuzun gelişimine de katkı sağlamış olursunuz. İstediğiniz parça sayısında ve modeldeki puzzle çeşitlerine mağazamızdan kolayca ulaşabilirsiniz. Evinizde oyun için yeterli alan olmadığını düşünüyorsanız ve çocuğunuz da bundan şikayetçi ise Oyuncakbiziz oyun halısı çeşitleriyle her yeri bir oyun alanına dönüştürebilir. Çocuklarınızın, üzerinde kendini çok rahat hissedebileceği ve keyifle oyun oynayabileceği bu ürünün farklı renk ve modellerini sayfamızda bulabilirsiniz. Çocuğunuz ve kendiniz için aradığınız tüm ürünleri Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Çocukları Mutlu Edecek Çeşit Çeşit Oyuncak

Çocukları Mutlu Edecek Çeşit Çeşit Oyuncak

Çocukların zeka gelişiminde oynadıkları oyun ve oyuncakların büyük önemi vardır. Yaşları ilerledikçe ilgi alanları da farklılaşan çocukların yaptıkları etkinlikler ve eğlence tercihleri değişir. Oyuncakbiziz kitap çeşitleriyle burada devreye girer ve büyüme çağındaki çocuklara kitap sevgisini aşılar. Kitaplar çocukların beyin jimnastiği yapmasını sağlar, dolayısıyla gelişimlerine olumlu yönde etki eder. Kitap okuma alışkanlığını küçük yaşta kazanan çocukların ufku açılır ve ileride vizyonu geniş bireyler haline gelirler. Evde sıkıldığınız anlarda bahçe, park ve piknik yerlerine giderek temiz hava ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Oyuncakbiziz hamak ürünleriyle bunu daha da keyifli hale getirmek mümkündür. Aileniz ya da dostlarınızla beraber açık havada gerçekleştirdiğiniz bu eğlence hem siz hem de yakınlarınız için güzel bir değişiklik olur. Farklı markaların çocuklara özel ürettiği Oyuncakbiziz salıncak çeşitleriyle minikleri de eğlenceye dahil edebilirsiniz. Bu salıncaklar kolay kurulumu sayesinde çok hızlı bir biçimde kurulur ve sökülür. Böylece gittiğiniz her yerde size eşlik edebilir. Çocuklarınızla beraber bulunduğunuz çoğu alanda adeta parktaymış gibi doyasıya eğlenebilir ve onları sallayarak mutlu edebilirsiniz. Küçük yaştaki bazı çocukların yemek yemekle arası pek iyi olmayabilir. Yeterli besin almak çocuklar için çok önemlidir. Oyuncakbiziz mama sandalyesi modelleriyle yemek yemeyi ailece yapılan neşeli, sosyal bir aktiviteye dönüştürür. Daha sonra bu mama sandalyesi sayesinde yemek yemeyi alışkanlık haline getiren küçük yaştaki kullanıcılar, almaları gereken besinleri mutlu bir şekilde kolayca tüketebilir. Hayatı daha renkli kılan ve kolaylaştırmayı hedefleyen ürünleri Trendyol farkıyla mağazamızda bulabilirsiniz. Peluş, yapboz, oyuncak araba, oyun hamuru ve daha birçok çeşit için online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

Oyuncakbiziz Kampanya ve Fırsatları

Oyuncakbiziz Kampanya ve Fırsatları

Çocukların zihinsel olarak gelişimlerini ilerletmek için yüklü miktarda para harcamaya gerek yoktur. Ebeveynler bütçelerini esnetmek zorunda kalmadan da çocuklarının zeka gelişimlerini destekleyebilecek yatırımlar yapabilir. Doğru ürün ve model seçimiyle, hem çocukları eğlendiren hem de öğretici olan çeşitli eğitici oyuncaklar bulunabilir. Çeşitli kampanya ve indirim dönemlerinde bu oyuncakları mağazamızdan çok cazip fiyatlarla satın almanız mümkündür. Oyuncakbiziz oyun hamuru çeşitleri ile okul öncesi eğitimde önemli bir yere sahiptir, renkli ve eğlenceli hamurlar miniklere pek çok farklı alanda fayda sağlar. Oyun hamurunun yoğrulması küçük kas becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Yapılan şekiller sayesinde miniklerin üç boyutlu ve yaratıcı düşünme becerisi gelişir, ayrıca duygusal gelişimleri de desteklenir. Oyuncakbiziz peluş ürün yelpazesi ile yalnız kalmayı sevmeyen miniklere sevimli oyun arkadaşları kazandırır. Köpek balığı, fil, ayıcık, ördek ve çeşitli şekillerdeki modellerini mağazada bulabileceğiniz pelüş ürünler çocuklarınızın eğlenceli oyunlarına ortak olur. Onlara çeşitli hayvanlarla bağ kurmayı öğreterek hayvan sevgisini aşılar. Karanlıktan korkan ve uyumakta zorluk çeken çocuklar tarafından oldukça tercih edilen oyuncaklar, miniklerin korkularını yenmesine yardımcı olur. Onların huzurlu bir biçimde uykuya dalmalarına olanak sağlar. Oyuncakbiziz kutu oyunları ile hem aile içinde hem de yakın arkadaşlarınızla birlikte oyunlar oynamanıza olanak verir. Kutu oyunlarının içerikleri sayesinde beyin jimnastiği yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarla birlikte yapılan bu eğlenceli oyun, aile içi bağları kuvvetlendirerek küçüklerin duygusal gelişimlerine de yardımcı olur. Oyuncakbiziz yapboz ürünleriyle her yaş ve zevke hitap eder; manzara resimlerini, ünlü tabloları, sevilen çizgi film kahramanlarını ve daha pek çok çeşidi mağazada uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Oyuncak ve kitapların yanı sıra Oyuncakbiziz puset modelleriyle bebeklerin de gün boyu mutlu ve konforlu olmasını sağlar. Oyuncakbiziz yorum sayfalarında gerçek kullanıcıların ürünler hakkındaki görüşlerini okuyabilir, aklınıza takılan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.