2
Saç Köpüğü kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Morfose Milk Therapy Saç Bakım Köpüğü 200 ml + Fön Suyu 400 ml

327 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,90 TL
450 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Milk Therapy Saç Bakım Köpüğü 200 ml + Fön Suyu 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü saçı canlandıran, onaran ve yoğun bakım sunan benzersiz bir üründür. Saçlarınızı şekillendirmekle kalmaz, aynı zamanda besler ve koruma altına alır. Parlaklık ve hacim verir. Kabarma ve elektriklenmeyi önler. Güçlü tutuş sağlayan yumuşak dokusuyla saç şeklinizi uzun süre korur. Ağırlaştırmaz, sertleştirmez ve ilk yıkamada saçtan kolaylıkla arındırılır. Enfes süt kokusu ile fark yaratır. Morfose Saç Köpüğü En İyi Nasıl Kullanılır? Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Ters çevirerek avucunuza bir miktar sıkın. Nemli ya da kuru saça eşit şekilde yayarak uygulayın. Islak görünüm ya da belirgin bukleler, saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirin. Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü Ne İşe Yarar? Sıcak havalara, güneşin zararlı ışınlarına, deniz suyunun yıpratıcı etkisine ve nem karşıtı çevresel faktörlere karşı saç sağlığını korumaya yardımcı olur. Amino asit içerikleri sayesinde ısı gerektiren işlemlerden önce ve işlem sırasında saç tellerini ağırlaştırmadan koruma altına alır. Süt proteini ile saçlarınızın nemini kaybetmesini engeller. Saçlarınıza şekil verme işlemini kolaylaştırır. Canlı ve parlak saç görünümü destekler. Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü En İyi Nasıl Kullanılır? Fön öncesi nemli saça veya parlaklık ve yumuşaklık kazandırmak istediğiniz kuru saça uygulayabilirsiniz. Kuru ve kırılgan saç tipi için idealdir. Saçlarınıza 5-10 cm uzaktan Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü’nü sıkın. Durulamaya gerek kalmaksızın saç şekillendirme işlemine geçin.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Hacim 200-399 ml
Geri Bildirim Ver