Genel Markalar Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo 1m

120 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
125 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
135,61 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo 1m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHİN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: İSMAİL ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930379509
    Bu ürün ŞAHİN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Kablo 1m
  • dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 1m
  • Uyumlu olanlar: ADAT, DAW, Dolby Digital, arayüzlü DTS cihazları
  • Altın Kaplama yüksük korozyonu önler ve lif ucunun korunmasını sağlar
  • Dijital Ses Kablosu, ses düzeylerinde bile mümkün olan en temiz sinyali sağlar
Geri Bildirim Ver

OEM Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo 1 m

Birçok alanda kullanılan kabloların kullanım alanlarından birisi de ses aktarımıdır. Fiber optik ses kablo seçenekleriyle bu aktarım rahat bir şekilde gerçekleşebilir. Herhangi bir sorun yaşamadan doğru bir aktarım için seçilen ürünler de oldukça önemlidir. Oem dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 1 m bu ihtiyacınızı karşılayacak donanıma sahiptir. Kaliteli malzemelerden üretimi sayesinde etkili bir ses iletimi sağlar. Birçok cihaz için uyumlu özelliğe sahip olması ile size kolaylık sağlar. Medya oynatıcı, bilgisayar, oyun konsolu gibi cihazlardan sinema sistemlerine, hoparlörlere ses aktarımı yapabilirsiniz. Ayrıca altın kaplaması ile de korozyondan korunarak uzun ömürlü bir ürün haline gelir. Üstün özelliklerle donatılan bu ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz.

  • Etkili aktarım
  • Birçok cihaza uyumlu
  • Korozyona karşı dirençli

OEM Dijital Fiber Optik Kablo Özellikleri

OEM Dijital Fiber Optik Kablo Özellikleri

Oem markasının dijital fiber optik kablolarının sahip olduğu birçok özellik bulunur. Ürün sahip olduğu bu özellikler sonucunda birçok avantaj sağlar. Kazandığı avantajlar ile müşterilere kullanım kolaylığı sunar. Ürünün sahip olduğu altın kaplama yüksük sayesinde tam koruma sağlanır. Altın kaplama ürünü korozyondan korur ve uzun ömürlü özellik sağlar. Korozyonun önlenmesi sayesinde lif ucu korunur ve iletim sırasında herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçilir. Oem kablo birçok cihaza uyumlu olması ile dikkat çeker. Bilgisayar ya da oyun konsolu gibi cihazlardan hoparlörlere kolaylıkla ses iletimini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sinema sistemi, medya oynatıcı, uydu alıcı, DVD oynatıcı gibi birçok farklı cihaza da uyumludur. En temiz sinyalleri yakalayarak üstün bir aktarımı gerçekleştirir. Oem dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 1 m kullananlar ürünün sahip olduğu etkili aktarma avantajından yararlanabilir.

OEM Dijital Fiber Optik Kablo Avantajları

OEM Dijital Fiber Optik Kablo Avantajları

Optik dijital ses kablosu ürünleri müşterilere sağladığı avantajlar ile dikkat çeker. Oem ürünlerinde de bu avantajlar oldukça fazladır. Korozyona karşı dirençli olması ürünün en önemli avantajlarından birisidir. Korozyon sonucunda fiber uçlar zarar görebilir ve bu zararlar da verimi düşürür. Oem ses kablo fiber uçlar altın kaplama ile korunur ve iletim sırasında sorun yaşanmaz. Ürünün sağladığı avantajlardan bir diğeri de birçok cihazla uyumlu olarak çalışabilme özelliğidir. Sinema sistemlerinden, uydu alıcılarına kadar her cihaza bu kablolar ile ses aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Birçok bilgisayarda ya da medya oynatıcıda bu ürüne uyumlu kablo girişleri bulunur. Bu girişler ile ses iletimini sağlayabilirsiniz. Ürün verimli bir şekilde sinyalleri yakalar ve optik taşıma sonucunda bu sinyalleri sese çevirerek iletimi gerçekleştirir. Bu avantajlardan yararlanmak için Oem markalı ürünlerden satın alabilirsiniz.

OEM Ses İçin Dijital Fiber Optik Kablo Fiyatı ve Yorumları

OEM Ses İçin Dijital Fiber Optik Kablo Fiyatı ve Yorumları

Her üründe olduğu gibi ses kablolarında da fiyatlar özellikler doğrultusunda belirlenir. Bu ürünün özellikleri oldukça faydalıdır. Uyumlu özelliği ve birçok farklı cihazda bulunan girişler sayesinde kullanımı mümkündür. Televizyon, bilgisayar, sinema sistemi, medya oynatıcı gibi birçok cihazda Oem markalı ürüne uyumlu giriş bulunur. Bu girişler ile ses aktarımı yapmanız kolaylaşır. Ayrıca ürünün sahip olduğu altın kaplama ile de koruma gerçekleşir ve uzun bir süre kullanımınız sağlanır. Tüm bu avantajlı özelliklerin dışında ürün fiyat olarak da sizi memnun eder. Oem dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 1 m fiyatı size maddi olarak büyük bir kolaylık sağlar. Ürüne ait daha ayrıntıya erişmek için Oem dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 1 m yorumları ve değerlendirmelerinden yararlanabilirsiniz. Bu avantajlı ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.