RODIN SHO Yaşlılık Lekeleri Için Sıkılaştırıcı Aydınlatıcı Ve Onarıcı Vita C Cilt Serumu 50 ml

999 TL

Ürün Bilgileri

RODIN SHO Yaşlılık Lekeleri Için Sıkılaştırıcı Aydınlatıcı Ve Onarıcı Vita C Cilt Serumu 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CESA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CESA KOZMETİK - ELEKTROESTETİK - MEDİKAL CİHAZLAR İTHALAT- İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206034025300016 Vergi Kimlik Numarası: 2060340253
    Bu ürün CESA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sho vıta beyazlatıcı, besleyici, leke karşıtı gerçek vıta aa2g ampul 50 ml Besin açısından zengin aa2g içerir - Koyu ve koyu ciltler için idealdir. saf c vitamini özü etkili bir şekilde cildi aydınlatmaya ve beslemeye yardımcı olur. bütün cilt türleri için. koyu ten, pigmentasyon, düzensiz cilt tonu için idealdir. günlük kullanıma uygun. Sho vita parlatıcı beyazlatıcı öz. aa2g real vıta aa2g ampoule , cilde doğal ışıltılı, pembe beyaz bir görünüm veren doğal c vitamini özü ile parlak, doğal olarak parlak beyaz cildi besler ve güçlendirir. * üst düzey güzellik salonları tarafından kullanılan güvenilir içerikler - C vitamininin cilt için büyük faydaları askorbik asit 2-Glukozit (aa2g): Stabil bir c vitamini takviyesi etkili antioksidan bileşenler içerir, cildi parlak ve sağlıklı tutar - Ürün, kolajen üretimini etkili bir şekilde destekler Kullanım alanları: sea buckthorn extract, hassas cildi yatıştırır, cildin pürüzlü görünümünü iyileştirir. c vitamini ve inci, cildin yenilenmesini destekler, pigmentasyonu önler ve pigmentasyonu soldurarak cildin parlak ve beyaz görünmesini sağlar. fermente siyah mantar özü, etkili bir antioksidan betain kombinasyonu ile cildin doğal nemini besler ve destekler. öz, pigmentasyonu serbest bırakmaya yardımcı olur, beslenmeyi artırır ve cilde parlak, pürüzsüz bir görünüm kazandırır. pigmentasyon belirtilerini gidermeye yardımcı olur Essence sho vita kullanırken güzellik ipuçları. aa2g gerçek vıta aa2g ampul Ton ile önceden nemlendirildiğinde ürünün daha iyi emildiğini fark edeceksiniz maskeyi uygulamadan önce ampul esansı kullanırsanız cildiniz uygulandığında maske özünün% 100'ünü emecektir. Ampul esansı ile losyon kullanırsanız ürün uyku maskesi görevi görür. Kullanım kılavuzu : - Temizledikten sonra, cildi son bir kez temizlemek ve nemi dengelemek için toner kullanın. - Alın ve yanaklara yaklaşık 3 damla pompalayın, özü emmek için eşit ve nazikçe uygulayın - Veya ellerinizi dışarı pompalayabilir, avuç içlerinizi ısıtabilir ve ardından öz cilde emilene kadar cilde eşit şekilde uygulayabilirsiniz. - Diğer cilt bakımı adımlarına devam edin Tüm cilt tipleri için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Yukarıdaki bilgilendirmeler düzenli kullanım sonucunda elde edilmiştir. Orjinal üründür, kore'den ithal edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • İçerik
    C Vitamini
  • Hacim
    50 ml
  • Kullanma Amacı
    Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik
    C Vitamini
Geri Bildirim Ver