Sözümüz söz!

Türkiye'nin Trendyol'u olarak pandemi döneminde müşterilerimiz için
var gücüyle çalışan KOBİ'lerimizin yanındayız!

#BirliktenKuvvetDoğar diyerek pandeminin, iş ortağımız KOBİ’ler üzerindeki etkilerini azaltmak amacıyla Nisan 2020'de hayata geçirdiğimiz KOBİ Destek paketi ile desteğimizi sürdürüyoruz.

Videoyu oynat
 

Finansman Desteği:

İş devamlılığına destek olmak ve KOBİ’lerimizin pandemiyle bozulan nakit dengesini iyileştirmek amacıyla, 31 Ekim 2021 tarihine kadar pazar yerindeki on binlerce KOBİ iş ortağımız için 50 milyon TL değerinde finansman desteği sağlıyoruz. Bu dönem içinde katılan yeni satıcılarımız da bu hizmetten faydalanabilecek.

Pazarlama Desteği:

Trendyol olarak güçlü pazarlama iletişimimiz ile platformda satış yapan KOBİ’lerin görünürlüklerini artırırken, 100 milyon TL’lik ek kaynak ayırarak pazarlama desteğini de artırıyoruz. Pazarlama desteği ile ilgili duyurular Trendyol Satıcı Paneli üzerinden yapılacaktır.

Eğitim Desteği:

Finansal ve pazarlama desteklere ek olarak Trendyol Akademi ile satış artırma, ürünlerini öne çıkartma, dijital pazarlama, kampanya yönetimi, depo ve operasyon yönetimi gibi konularda yüzlerce seminer ve içerik sunuyoruz. KOBİ'lerimiz ücretsiz eğitimlere ve konferanslara katılarak hızla dijitalleşiyor.

Farklı güncel konulara dair bilgilerimizi paylaştığımız ve sizden gelen soruları canlı olarak yanıtladığımız “Trendyol İş Ortağı Buluşmaları” yayınımızı her hafta Cuma günü 14.00’da gerçekleştiriyoruz. Etkinlik katılım linki: https://trendyol.zoom.us/j/99523608559

 

Siz de başvurun, bu desteklerden faydalanın!

 
 

COVID-19’dan Korunma Yöntemleri ve Alınacak Önlemler

Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığınca belirlenen önlemleri dikkate alarak adımlar atıyor; iş ortaklarımızın, ekiplerimizin, müşterilerimizin, toplumun sağlığı için sorumluluk alıyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle, Covid-19’dan (Koronavirüs) korunma yöntemleri ve alınacak önlemler konusunda sizleri de bilgilendirmek istedik. Birlikte alacağımız tedbirlerle bugünleri hep birlikte kararlı bir duruş ve özenli bir çabayla aşacağımıza inanıyoruz.

 

Bireysel Korunma Yöntemleri:

  • El temizliğine dikkat edilmelidir ve eller en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkanmalı, sabun ve suyun olmadığı durumlarda alkol bazlı el antiseptiği kullanılmalıdır. Antiseptik veya antibakteriyel içeren sabun kullanmaya gerek yoktur, normal sabun yeterlidir.
  • Eller yıkanmadan ağız, burun ve gözlerle temas edilmemelidir.
  • Hasta insanlarla temastan kaçınılmalıdır (mümkün ise en az 1 m uzakta bulunulmalıdır).
  • Özellikle hasta insanlarla veya çevreleriyle doğrudan temas ettikten sonra eller sık sık temizlenmelidir.
  • Hastaların yoğun olarak bulunması nedeniyle mümkün ise sağlık merkezlerine gidilmemeli, sağlık kuruluşuna gidilmesi gereken durumlarda diğer hastalarla temas en aza indirilmelidir.
  • Öksürme veya hapşırma sırasında burun ve ağız tek kullanımlık kağıt mendil ile örtülmeli, kağıt mendilin bulunmadığı durumlarda ise dirsek içi kullanılmalı, mümkünse kalabalık yerlere girilmemeli, eğer girmek zorunda kalınıyorsa ağız ve burun kapatılmalı, tıbbi maske kullanılmalıdır.
  • Çiğ veya az pişmiş hayvan ürünleri yemekten kaçınılmalıdır. İyi pişmiş yiyecekler tercih edilmelidir.
  • Seyahat sonrası 14 gün içinde herhangi bir solunum yolu semptomu olursa maske takılarak en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalı, doktora seyahat öyküsü hakkında bilgi verilmelidir.
  • Koronavirüs ile ilgili detaylı bilgi için Sağlık Bakanlığı’nın aşağıdaki linkini inceleyebilirsiniz. https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/covid19

İş yerinizde Alabileceğiniz Önlemler:

Müşterilerinizin ihtiyaçlarının karşılanmasında operasyonların aksamadan devam edebilmesi için ortak hareket etmemizin gerekli olduğuna inanıyoruz.
Bu kapsamda operasyonel süreçlerde alabileceğiniz önlemleri paylaşmak istedik.

  • Hastalığın en önemli belirtisi yüksek ateş olduğu için, çalışma saatleri öncesi ve sonrasında ilgili personelin ateşi ölçülmesi, ateşi 37.3'ten yüksek olanların ALO184’ü araması sağlanması ve çalışanın bu danışma hattından gelecek yönlendirmelere uymasının takip edilmesi gerekmektedir.
  • Tüm çalışanlar için giriş, çıkış ve çalışma ortamlarına dezenfektanlar bulundurulmalıdır.
  • Operasyon sahası, servis araçları ve ortak alanlar düzenli olarak dezenfekte edilmelidir.
  • Yemekhanelerde dezenfektan kullanılmalıdır.
  • Mal kabul, sevk ve benzeri alanlardaki çalışanların maske, eldiven ve gözlük kullanması sağlanmalıdır.
  • Çalışanlar için ilerleyen dönemler göz önünde bulundurarak yeterli sayıda maske ve eldiven bulundurulmalıdır.
  • Sosyal alanda bulunan masa tenisi, langırt, atari gibi uygulamalar varsa, bu dönem boyunca sık sık temizlenmelidir.
×