Star Wars The Child Grogu - Peluş Figür / Oyuncak Mandalorian Ultra Lüx Bayb Yoda

2.199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
2.999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.637 TL3.382 TL
Kargo Bedava
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Star Wars The Child Grogu - Peluş Figür / Oyuncak Mandalorian Ultra Lüx Bayb Yoda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteGlobal Satıcı Ünvanı: BARIŞ KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5300187043
    Bu ürün EliteGlobal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu sevimli 28 cm peluş oyuncakla 50 yaşındaki Yoda türünün sevimliliğini tamamen kucaklayın. Bebek Yoda gibi görünebilir, ancak bu sevimli yaratığın adı Grogu. Disney + live-action dizisi The Mandalorian'dan esinlenen bu tatlı Star Wars peluş oyuncak, koleksiyonunuza Force duyarlı bir katkı sağlıyor. Bu 28 Cm The Child(Grogu) peluş oyuncak, her yerde Star Wars hayranlarının kalbini fethedecek!
  • Disney + dizisi The Mandalorian'dan esinlenen, yeşil tenli, büyük kulakları ve iri gözlü sevimli figür, bir bebek Yoda'yı andırsa da The Child(Grogu) olarak anılıyor.
  • Oyuncak pelüşün yumuşak bir gövdesi ve ayrıca çekirdeklerle dolu sağlam bir tabanı vardır, sarılmak veya koleksiyon parçası olarak sergilemek için mükemmeldir.
  • Karakter, gösteride görüldüğü gibi cüppesini giyiyor.
  • Star Wars hayranları, The Mandalorian Bounty Hunter rolünü üstlenmeyi ve The Child ile kendi başlarına ilgilenmeyi çok sevecekler!

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği
    1'li
  • Yaş
    3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Star Wars he Child Grogu Oyuncak Mandalorian Ultra Lüx Peluş Figürleri Trendyol'da!

Grogu, The Mandalorian dizisinin kurgusal karakteri olup hayranları tarafından Bebek Yoda olarak bilinir. Kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Grogu karakteri, Star Wars The Child Grogu Mandalorian 28 cm peluş oyuncak tasarımıyla dekorasyona da dâhil olur. Dizinin efsane karakteri Master Yoda'nın bebek hâli olan Grogu figürleri, her yaştan Star Wars hayranının ilgisini görür. Bir puset içinde görülen üç parmaklı bebek Yoda, son derece gerçekçi tasarıma sahiptir. Star Wars The Child Grogu peluş figür, oyuncak hâliyle de insanların kalbini kazanır. Kocaman gözleriyle öne çıkan figür, masanızda, odanızda, arabanızda sevenlerine eşlik eder. Gerçeğine son derece yakın tasarımıyla beğeni kazanan ürün, büyük boyutuyla da bulunduğu her ortamda göze çarpar.

  • Star Wars karakteri
  • Ebat: 28 cm
  • Yaş: +3 yaş

Star Wars The Child Grogu - Mandalorian Peluş Figür Özellikleri

Star Wars The Child Grogu - Mandalorian Peluş Figür Özellikleri

Çocukların sevdiği oyuncaklardan biri olan Grogu; yeşil tenli, büyük kulaklı ve iri gözlü sevimli figür 28 cm boyuta sahiptir. Büyük parlak gözleri, her açıdan size bakıyormuş hissi yaratarak karakteri daha cazip hâle getirir. Star Wars The Child Grogu peluş oyuncak, dizideki gibi yeşil cübbe giyer. Bu gerçekçi figürün kıyafeti yumuşaktır. Cübbenin genel hatları açık kahverengi keten kumaştan oluşur. Yoda'nın giysisinin kol ağzı ve şapka kısımlarında ise daha yumuşak ve tüylü bir doku bulunur. Ürünün kolları aşağı yukarı hareket ettirilebilir. Bu özelliği figüre dilediğiniz gibi sarılma imkânı verir. Ürün, ayrıca sert bir tabana sahiptir. Böylelikle koleksiyon için raflarda rahatlıkla sergilenir. Star Wars The Child Grogu Mandalorian 28 cm peluş oyuncak, tıpkı gerçek karakterde olduğu gibi gücü simgeler.

Star Wars The Child Grogu - Mandalorian Peluş Figür Kaliteli mi?

Star Wars The Child Grogu - Mandalorian Peluş Figür Kaliteli mi?

Star Wars The Child Grogu Mandalorian 28 cm peluş oyuncak, son derece kaliteli tasarıma sahiptir. Ürünün tüm detayları üst düzey materyallerden üretilir. Cübbesi dayanıklı keten kumaştan oluşur. Figürün tabanı da her türlü koşula karşı oldukça dayanıklıdır. Oyuncağın kafası, gözü, kulakları ve elleri çok sağlam bir yapıya sahiptir. Çocuklar, belli yaş dönemlerinde oyuncakları ağızlarına götürürler. Yoda bebek, bu unsur göz önünde bulundurularak sağlıklı materyallerden üretilir. Farklı tasarımların arasından sıyrılan Star Wars The Child Grogu peluş figür, kalitesiyle yetişkinler tarafından da oldukça talep görür. Çocukların uzun yıllar kullanmalarını sağlamak için 1. sınıf malzemelerden üretilir. Sağlamlığıyla herkesin beğenisini kazanan figür, deforme olmadan ilk günkü hâliyle korunabilir. Star Wars The Child Grogu Mandalorian 28 cm peluş oyuncak yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden haberdar olabilirsiniz.

Star Wars The Child Grogu - Mandalorian Peluş Figürü Kimler Alabilir?

Star Wars The Child Grogu - Mandalorian Peluş Figürü Kimler Alabilir?

50 yaşındaki Yoda karakterini son derece sevimli şekilde yansıtan özel figür, çıktığı günden itibaren tüm dünyanın beğenisini kazanır. Çocukların oynarken eğleneceği formda tasarlanan sevimli figürün hedef kitlesi 3 yaş ve üzeridir. Şirinliğiyle tüm ilgiyi üzerine toplayan Star Wars The Child Grogu Mandalorian 28 cm peluş oyuncak, çocukların dışında yetişkinlere de hitap eder. Bazı yetişkinler, sevdikleri önemli film ve dizi karakterlerinin hayranıdır. Bu doğrultuda sevdikleri karakterlerin figürlerini temin ederek güzel bir koleksiyon oluşturur. Orijinal oyuncak koleksiyonu yapan herkes, Bebek Yoda'yı satın alabilir. Siz de sevimliliği ile nesilden nesile herkesi kendine hayran bırakan bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.