3
Armatür kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

SULED Sl-1029 Sıva Üstü Beyaz Led Armatür A+ Tasarruflu Tavan Armatürü 30cm 220v Smd Led Işık Lamba

165 TL

Ürün Bilgileri

SULED Sl-1029 Sıva Üstü Beyaz Led Armatür A+ Tasarruflu Tavan Armatürü 30cm 220v Smd Led Işık Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SULED TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: HATİCE KÜBRA ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8511008407
    Bu ürün SULED TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıva Üstü Led Lamba Armatür 30CM 6400K Beyaz Işıklı Yuvarlak Kasalı Led Panel 18/24 Watt Tavan Armatür
  • Armatür Lamba - Işık Ürün Özellikleri : Plastik Dış Montaj Çerçevesi Yuvarlak 30CM Çap, Yükseklik 3CM "Slim" İnce Armatür Çerçevesi 220V SMD Led Trafolu Aydınlatma Lambası Armatür Sök - Tak Kolay Değiştirilebilir Led Sistemi Tavan & Duvar Bağlantı Aparatları 18/24W Tasarruflu Led Sistemi Beyaz Işık 6400K Renk 1600 Lümen Işık Gücü IP20 Koruma Seviyesi Soketli Trafo Bağlantısı Armatür Kullanımı İçin Uygun Mekanlar :Ev - Oda, Balkon, Merdiven Boşluğu, Ardiye, Atölye, Kamelya - Çardak, Kapı / Bina Girişi, Banyo - WC, Ofis, İş Yeri, Depo vb.. gibi aydınlatma ihtiyacı olan hemen her alanda kullanıma uygundur. Uygulama Alanları : Beton Tavan, Lambri - Ahşap Tavan, PVC Plastik Banyo Tavan, Asma Tavan, Balkon Tavanı, Bilgilendirme & Uyarılar : Kablo bağlantıları gevşek bırakmayınız, Montaj aparatının tam ve sağlam vidalandığından emin olunuz, Ürünün su ile temasından kaçının, Duvar Montajında Lambanın Su almamanına özen gösteriniz. SL-1029 Sıva Üstü Beyaz Led Armatür 18/24W Tasarruflu Tavan Armatürü 30CM 220V SMD Led Işık Lamba
Geri Bildirim Ver

Led Sıvaüstü Beyaz Işıklı Yuvarlak Kasalı Panel 24 Watt Tavan Armatür

Evlerin dekorasyonu evin içinde yaşayan kişiler için her zaman için çok önemlidir. Evlere yapılan en ufak bir dokunuş bile eve bambaşka bir hava katarak evi çok şık bir alan haline getirebilir. Evi hem aydınlatacak hem de şık duracak minimal parçalar ise evde ufak bir değişiklik yapmak isteyen kişiler için de uygun dekorasyon malzemelerindendir. Led sıvaüstü beyaz ışıklı tavan armatür evlere bambaşka bir hava katmanın pratik yollarındandır.

 
  • 24 watt
  • Sıvaüstü
  • Yuvarlak kasa

Led Sıvaüstü 24 Watt Tavan Armatür Özellikleri

Led Sıvaüstü 24 Watt Tavan Armatür Özellikleri

Evlerinde ufak bir değişiklik yapmak isteyen kişiler tarafında led sıvaüstü beyaz ışıklı tavan armatür özellikleri sayesinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Beyaz ışıklı led özelliği ile etrafa hoş bir aydınlık sağlar. 24 watt led dekorasyon ve aydınlatma için orta olarak ekonomik bir çözüm sunar. Sıvaüstü olduğu için montajı sıva altı ürünlere göre çok daha az zahmetlidir. Kaliteli bir ürün olan led armatür uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Kasası beyaz olarak tasarlanan ürünün amacı evde farklı bir hava yaratırken aynı zamanda aydınlık bir ortamın oluşmasına da yardımcı olmaktır. Modern ve günlük tarzı bir araya getirerek tasarlanan ürünün wattı düşük olduğu için çok fazla elektrik kullanılmasına gerek olmamaktır. Bunlara ek olarak yuvarlak paneli oldukça dayanıklı bir şekilde üretilmiştir. Montajı ve kullanım sırasında herhangi bir zarar görme olasılığı en düşük seviyeye kadar çekilmiştir. Kullanıcılar montajı isterlerse kendileri isterlerse ise bir profesyonelden yardım alarak yapabilirler.

 

Led Sıvaüstü 24 Watt Tavan Armatür Kullanımı

Led Sıvaüstü 24 Watt Tavan Armatür Kullanımı

Led sıvaüstü beyaz ışıklı yuvarlak kasalı panel 24 Watt armatür evlere minik bir değişiklik getirecek pratik ürünlerdendir. Evin her alanında kullanılmaya müsait bir üründür. Ek olarak evin istenirse salonun da istenirse ise diğer odalarında da kullanabilirler. Led ışıkların oldukça popüler olduğu bu dönemlerde yuvarlak ve modern dizaynı ile kullanıcıların oldukça memnun kalacağı bir görünüme sahiptir. Led armatür pek çok farklı ev tarzı ile kullanılmaya müsait bir üründür. Eviniz klasik de olsa spor da olsa ya modern çizgiler taşıyan bir evde olsa led beyaz ışıklı yuvarlak kasa armatürü kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra beyaz renk olması sebebi ile neredeyse bütün ev duvarlarının renklerine uyum sağlayabilir. Ayrıca beyaz kasa ile beyaz ışığın birleşimi sayesinde evde daha aydınlık bir ortam oluşur. Özellikle daha karanlık evlerde oturan kişilerin ya da evlerinde diğer odalara göre çok daha karanlık olan odalara sahip olan kişilerin bu alanları hem aydınlatması hem de şık bir alan haline getirmesi için oldukça kullanışlı bir ürün seçeneğidir.

 

Led Sıvaüstü 24 Watt Tavan Armatür Yorumları ve Fiyatları

Led Sıvaüstü 24 Watt Tavan Armatür Yorumları ve Fiyatları

Led sıvaüstü beyaz ışıklı yuvarlak kasalı panel tavan armatürü evlerini yenileyen veya ufak değişiklikler ile evlerini canlandırmak isteyen kişiler için az masraflı ve pratik bir seçenek oluşturuyor. Kolay kurulumu ve kullanımı sayesinde hızlı ve uğraşma gibi sorunlar olmadan evde başka bir havaya sahip olmayı mümkün hale getiren tavan armatürü tekli olarak ya da çoklu olarak kullanılmaya müsaittir. Kullanıcılar ürünü istedikleri alanda ve hayal ettikleri şekilde kullanılabilir. Tavan armatürü hem şık bir görüntü oluştururken hem de aydınlatmaya da destek vermektedir. Tercihe göre diğer aydınlatmalarla ya da tek başına led tavan armatürü ile evinizi aydınlatabilirsiniz. Bu ürünü daha önce satın alıp kullanmış kişilerin deneyim, görüş ve yorumlarını okumak isteyen kişiler led sıvaüstü beyaz ışıklı yuvarlak kasalı panel 24 watt tavan armatür yorumları kısmından kullanıcıların yazdıkları yorumları okuyarak fikir sahibi olabilirler. Ek olarak led tavan armatürü fiyat bilgisi için Trendyol’a bakabilir buradan kolayca sipariş vererek alışveriş yapabilirsiniz.