Tinder Platinium 6 Ay En Üst Paket

1.300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tinder Platinium 6 Ay En Üst Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİJİKOD Satıcı Ünvanı: BURAK ALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0480959032
    Bu ürün DİJİKOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • En üst düzey Tinder aboneliği Bağlantı arayışınızı yükseltmek için tasarlanan bu üst düzey hizmet, aşk, arkadaşlık veya bunların arasında herhangi bir şey arayışında olağanüstü olmaktan başka bir şeyle yetinmeyi reddedenlere hitap ediyor. Ayrıcalıklı özellikleri ve avantajları ile Tinder Platinum, mükemmel eşini bulma konusunda ciddi olanlar için mükemmel bir araçtır. Tinder Platinum, daha düşük abonelik katmanlarındaki avantajları da garanti eder. Temel özellikler: -Eşleşmeden önce mesajlaşın, -Öncelikli beğeniler, -Son 7 gün içinde gönderdiğiniz beğenileri görün. -Sizi kimin beğendiğini görün, -Her gün yeni Top Picks, -Haftada 5 Süper Beğeni, -Ayda 1 Ücretsiz boost , -Sınırsız beğeni, -Sınırsız geri sarma, -Her yere pasaport, -Reklamları gizle, -Gizli hesap. -En iyi Tinder deneyimi Tüm bu ayrıcalıklı özellikleriyle Tinder Platinum, kaydırma oyununu bir sonraki seviyeye taşımak isteyenler için en iyi seçimdir. Sınırsız beğeninin keyfini çıkarın, yani herhangi bir kısıtlama olmadan gönlünüzce kaydırabilirsiniz. Tinder'ın sunduğu en iyi deneyimi yaşadığınızı bilerek güvenle kaydırın, eşleşin ve sohbet edin. Tinder nedir? Tinder, insanların tanışma ve buluşma yöntemlerinde devrim yaratan bir çevrimiçi tanışma ve coğrafi sosyal ağ uygulamasıdır. 2012 yılında piyasaya sürülen uygulama, dünyanın en popüler arkadaşlık uygulamalarından biri haline gelmiştir. Uygulama, karşılıklı olarak ilgilenen kullanıcılar arasındaki iletişimi kolaylaştırarak eşleşen bireylerin sohbet etmesine olanak tanır.
Geri Bildirim Ver