Topaxx Arbutin Etkili Kararma Ve Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem 50 ml

249,99 TL

Ürün Bilgileri

Topaxx Arbutin Etkili Kararma Ve Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermagia Satıcı Ünvanı: BERK HALİLCAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4945928900000001 Vergi Kimlik Numarası: 2431181288
    Bu ürün Dermagia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topaxx Skin Whitening and Anti Blemish Cream 50 ml NIKKOL VC IP & ARBUTINE & NIACINAMIDE & VITAMIN C . Formülümüzdeki özel bileşenler, cilt tonunuzu eşitleyerek lekeleri hafifletir ve cildinizi aydınlatmaya yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun olan ürünümüz, cildinizi nemlendirirken aynı zamanda lekelerin görünümünü azaltır, böylece sağlıklı ve parlak bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. . Hızlı emilen formülü, anında etki gösterirken uzun süreli sonuçlar sunar. Günden güne cildinizin daha pürüzsüz, daha aydınlık ve daha genç görünmesine katkıda bulunur . . Cildinizdeki farkı görmeye başlamak için hemen şimdi ürünümüzü deneyin ve güzellikte yeni bir döneme adım atın. İçerik: Arbutin:Cilt lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cildin rengini eşitlemeye yardımcı olur ve ciltteki koyu lekelerin görünümünü hafifletir. Ayrıca, melanin üretimini engelleyerek ciltteki koyu lekelerin oluşumunun önüne geçer. NIKKOL VC IP (Ascorbyl Tetraisopalmitate ) :Aktif içerik Japonya’da Nikko Laboratuvarlarında geliştirilmiştir. Patentli içeriktir . Cilt lekelerine karşı etkisi klinik olarak kanıtlanmış tek aktif içeriktir. Cilt beyazlatma konusunda doğal ve oldukça etkili bir tür esterleşmiş vitamindir. Normal C Vitamini ile karşılaştırıldığında ,VC-IP önemli ve daha uzun süreli etki sağlar , çok daha kararlı ve yumuşaktır , tahriş edici değildir. Cildin yaşlanmasını önlemek için kollajen sentezini teşvikeder , yaşlanma sürecini yavaşlatmak için hücre gelişmesini geliştirir ve cilt melaninini azaltır. Cilt (beyazlatma) UV kaynaklı hücre/DNA hasarını azaltır. (UV koruması sağlar , stres önleyici) Lipit peroksidasyonunu ile cilt lekelenmesinde etkilidir. Niacinamide:B3 vitamini olup cildin nem bariyerlerini güçlendirmeye, oluşmuş lekelerin renginin açılmasına, ince çizgi , kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamaya ve cildin sıkılığının artmasına yardımcı olur. Vitamin C ( Sodium Ascorbyl Phosphate):Ürünümüzün formülünde raf ömrü boyunca etkinliği devam eden ve stabilitesi güçlü olan Sodium Ascorbyl Phosphate kullanılmıştır. Güçlü bir antioksidan olup cilt lekelerine ve yaşlanmaya karşı bakım yapar. Leke kremi içeriğinde Linoleic acid ve Linolenic acid,glutatyon,allantoin de vardır. Uygulama: Cildinizi Topaxx Aydınlatıcı Tonik ile temizledikten sonrayeterli miktardaki ürünü, cilt tonunu ayarlamak için tüm yüzünüze veyaistenilen bölgeye ince bir tabaka halinde, koyu renkli lekelerde ise sadecesorunlu bölgeye sabah-akşam uygulayınız. Yüz , diz ve dirsek , koltuk altı , genital bölge kararma ve lekeleri için de uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi
    Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı
    Leke Karşıtı Bakım
  • SPF
    Korumasız
  • Hacim
    31 - 50 ml
  • Tip
    Kavanoz
  • Form
    Krem
  • Ek Özellik
    Paraben İçermeyen
  • İçerik
    Niacinamide
  • Yaşlanma Karşıtı
    Hayır
Geri Bildirim Ver