YUES Ps4 Aksesuar Seti (ps4 Slim Ve Pro Uyumlu)

322,40 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

YUES Ps4 Aksesuar Seti (ps4 Slim Ve Pro Uyumlu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esaş Bilişim Satıcı Ünvanı: ESAŞ BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377092255100001 Vergi Kimlik Numarası: 3770922551
    Bu ürün Esaş Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz Playstation 4
  • Ürün Türü Şarj Cihazı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Bluetooth
Geri Bildirim Ver

YUES AS15-PS4 15 Parça PS4 Slim ve Pro Uyumlu PS4 Aksesuar Seti

Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu ürünü ps4 satın alanların en çok aradığı paket ürünlerden birisidir. Ps4 cihazınızla tam uyumlu bir kol seti satın almak istiyorsanız tam size göre bir üründür. Piyasadaki birçok ps4 kol ürünleri cihazla tam bağlantı kuramaz, ara sıra kopukluklar yaşamaktadır. Cihazla tam bağlantı kuramayan ürünler oyun sırasında da verimli olamaz. Oyunda kopmalar, donmalar ve tuşların tam aksiyon alamaması sorunlarıyla karşılaşmış olursunuz. Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu paketi tam bu sorunlarla karşılaşmanızı önlemek için üretilmiştir. Cihazlar tam uyumlu ve tuş kombinasyonları verimlidir. İlgili setin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Ps4 ile tam uyumluluk
  • 15 parça set
  • Yüksek dayanıklılık

Yues Vertical Stant’lı 15 Parça Aksesuar Seti Ne İşe Yarar?

Yues Vertical Stant’lı 15 Parça Aksesuar Seti Ne İşe Yarar?

Yues ps4 vertical stantli aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu seti ps4 cihazınızla tam uyumludur. Ps4 ile oynadığınız oyunlarda kol sayesinde daha verimli oynamanızı sağlar. Oyunlar sırasında yüksek kalite sunduğu için son derece keyifli bir oyun deneyimi yaşamış olursunuz. Ps4 cihazınızı kurduktan sonra paketin içinden çıkan ürünleri birkaç saniyede kolaylıkla cihazınıza bağlamanız mümkündür. Kolay bağlantı kurabilir olması, dayanıklı olması ve kolay taşınabilir olması Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu cihazı popüler hale getirmiştir. İçerdiği tüm ekipmanlar tam bir oyuncu setidir. Oyuncuların mutlaka edinmesi gereken paketlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro ve dualshock için uyumlu silifkon kılıf içermektedir. Ek olarak dualshock şarj standı da beraberinde gelmektedir.

Yues Slim-Pro Uyumlu 15 Parça Aksesuar Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu paketi tüm istediğiniz parçaları beraberinde sunmaktadır. Kutu içeriğinde 8 parça analog set yer alır. Cihazınızla uyumsuz kollar kullanmak yerine tam uyumlu ürünlerle oyunlardan daha büyük verim alacaksınız. Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu tüm ps4 modellerine uyumludur. Aksesuar taşıma kılıfı dayanıklı şekilde üretilmiş ve beraberinde gönderilmektedir. Bir adet usb kablo, bir adet kulaklık içerir. Ps4 dualshock sticker kaplama ve kılıf içerir. Ps4 şarj standı bulunmaktadır. Şarj standı beraberinde gelmesi sayesinde ekstra bir şarj standı satın almanıza gerek yoktur. Bu sayede ekstra şarj standı masraflarına gerek kalmamıştır. Şarj standını birkaç saniye içinde kolayca kurup kullanabilirsiniz. Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu fiyatı, içerdiği parçalara göre ideal bir seviyededir.

Yues Slim-Pro ve Dualshock İçin Aksesuar Setinin Özellikleri Nelerdir?

Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu ürünü siyah renktedir. Siyah olması sayesinde kolay kirlenebilir bir yapıya sahip değildir. Ürün dayanıklı ve sert malzemelerden üretilmiştir. Sert plastikten üretildiği için oyun sırasında size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaktır. Elinizden düşme gibi durumlarda kolayca kırılıp parçalanmaz. Ancak diğer kalite ürünlerde kolay kırılabilirlik gözlemlenmiştir. Cihazınızla uyumluluğu tamdır. Ps4 kullanıyorsanız bu paketteki ürünler tam size göredir. Tüm ps4 modelleriyle tam uyumluluğu mevcuttur. Yues ps4 aksesuar seti 15 parça slim-pro uyumlu yorum ve değerlendirmelerine göz atıldığı zaman ps4 kullanıcılarının yoğunlukta olduğu görülmektedir. Ps4 kullanıcılarının değerlendirmeleri üründen son derece memnun oldukları yönündedir. Söz konusu ürün, Trendyol sayfası üzerinden sepete eklenerek birkaç tuşlamayla son derece kolay bir biçimde satın alınabilir.