Activison Call Of Duty Black Ops Cold War Ps5 Oyun

1.550 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL1.790 TL

Ürün Bilgileri

Activison Call Of Duty Black Ops Cold War Ps5 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OYUNA GENEL BAKIŞ İkonik Black Ops serisi, hayranların beğenisini kazanmış Call of Duty: Black Ops’un devamı olarak Call of Duty: Black Ops’un devamıyla geri döndü. Black Ops Cold War, hayranlarını 1980'lerin başında yaşanan Soğuk Savaş'ın bıçak sırtı jeopolitik mücadelesine götürüyor. Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, Sovyet KGB merkezi ve daha pek çok ikonik bölgede, dünya çapında savaşırken tarihi figürlerle ve acımasız gerçeklerle yüzleşin. Seçkin bir harekâtçı olarak, küresel güç dengesini bozma ve tarihin akışını değiştirme görevine çıkan gizlenmiş bir figürün izini sürün. İkonik karakterler Woods, Mason ve Hudson ile birlikte küresel bir komplonun karanlık merkezine inmenin yanı sıra, on yıllarca süren bir komployu durdurmaya çalışan yeni bir ajan kadrosu arasına katılın. Senaryonun ötesinde Soğuk Savaş, yeni nesil Çok Oyunculu ve Zombi deneyimleriyle birlikte size çeşitli silahların ve ekipmanların yer aldığı bir cephanelik sunuyor. Savaşın eşiğine hoş geldiniz. Call of Duty: Black Ops Cold War’dan ilham alındı. Sürükleyici bir senaryo Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, Sovyet KGB merkezi ve daha pek çok ikonik bölgede, dünya çapında savaşırken tarihi figürlerle ve acımasız gerçeklerle yüzleşin. Yeni Zombies bölümü Call of Duty serisinin ikonik bir bölümünde genişleyen cesur ve korkutucu bir yolculuğa çıkın. Bu eşli modu, ilerlemenin yeni yollarını, klasik Avantajları ve hayatta kalanların hortlak lejyonlarına hükmetmesine yardımcı olacak Soğuk Savaş dönemi Zombi silahlarını içerir. Yeni nesil çok oyunculu Black Ops Cold War, silah ustası, yeni ve hayranların sevdiği scorestreak'leri, yeni haritalar, yeni modlar ve oynamak için bir dizi yeni karakterle klasik Black Ops çok oyunculu hissini artırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü FPS
Geri Bildirim Ver