Activison Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Xbox One Oyun

1.721,25 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Activison Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Xbox One Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOSTECH Satıcı Ünvanı: COSMOSTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212096441400001 Vergi Kimlik Numarası: 2120964414
    Bu ürün COSMOSTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En sevdiğin keseli hayvan Crash Bandicoot™ geri döndü! N. Sane Trilogy oyun koleksiyonu ile geliştirilmiş, büyülenmiş ve dans etmeye hazır. Artık Crash Bandicoot'u daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyebilirsiniz. Her şeyi başlatan üç oyun olan Crash Bandicoot, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot™™ 3: Warped'de destansı zorlukları ve maceraları üstlenirken döndürün, zıplayın, wump yapın ve tekrarlayın. En sevdiğiniz Crash anlarını tamamen yeniden düzenlenmiş grafik ihtişamıyla yeniden yaşayın ve WUMP'nize biraz UMPH koymaya hazır olun! Crash Bandicoot™ N. Sane Üçlemesi Fırtınalı Yükseliş Seviyesi Orijinal Crash Bandicoot oyunundan ünlü Stormy Ascent seviyesini deneyimleyin. Daha önce bitmemiş ve yayınlanmamış olan bu seviye, en sert Crash hayranlarına bile meydan okuyacak! Hızlı geri çekilen adımlarla, flakon fırlatma laboratuar asistanlarıyla, uçan kuşlarla, hareketli platformlarla ve demir çivilerle başa çıkmak için gerekenlere sahip misiniz? Crash Bandicoot N. Sane Üçlemesi Gelecek Zaman Seviyesi Neredeyse 20 yıldır orijinal üçlemenin oynanışı için inşa edilmiş ilk YENİ seviyeyi oynayın. İlk Crash Bandicoot oyunundan kesilmiş "Şelale Seviyesi" nden ilham alan Future Tense, Crash Bandicoot 3: Warped'in fütüristik ortamında geçen orijinal seviyeden birkaç bulmaca içeriyor. Devasa bir fütüristik gökdelenden çıkarken roketlerden kaçarken, robotları yok ederken ve lazerleri sıçratırken Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için yepyeni bir zorluk seviyesini keşfedin.
Geri Bildirim Ver