adelinspor Metal Çim Hokeyi Kale Direği 2,14*3,66*1,2 m

54.600 TL

Ürün Bilgileri

adelinspor Metal Çim Hokeyi Kale Direği 2,14*3,66*1,2 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: adelinspor Satıcı Ünvanı: ÇINAR KİMYA TEKSTİL SPOR GIDA TURİZM TAŞIMACILIK İNŞAAT ELEKTRONİK TEMZ.SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0251022036900011 Vergi Kimlik Numarası: 2510220369
    Bu ürün adelinspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ''Adelinspor Metal Çim Hokeyi Kale Direği 2,14*3,66*1,20 m '' : Ürün içeriğinde 1 çift 2,14/3,66/1,20 m ölçülerinde metal kale direği ve aynı ölçülerde 3,5 mm polaymit ipten üretilen 1 çitf diomond çim hokeyi kale filesinden oluşmaktadır. Paket içeriğinde 1 çift kale direği ve 1 çift filesi bulunmaktadır. Ürün metal profillerden demonte olarak üretilmektedir. Civata ile kurulum yapılmaktadır.Metal bölümler elektrostatik fırın boya ile beyaz renkde boyanmaktadır. Ürün ölçüleri içten içe alt ahşap panel bölümüde dahil 2,14 m yükseklik/3,66 m genişlik/ alt derinlik 120 cm/ üst derinlik 90 cm dir. Altta bulunan ahşap panel yüksekliği 46 cm ve rengi siyahtır. Ürün arka bölümlerinde file bağlanması için hazırlanmış file bağlantı boruları bulunmaktadır.Fileler bu borulara iple bağlanmalıdır. Seyyar kullanımda ürünün sabitlenmesi için ürün yanlarında 1 er adet metal halka ve bunların içinden zemine çakılacak metal kazıklar bulunmaktadır. Kolay taşınabilmesi için her bir kale direğinde arka bölümde 2 şer adet teker bulunmaktadır. Kale direğinin geriye doğru eğilmesi ile aktif hale gelen bu tekerler taşıma kolaylığı sağlar. Uzun ömürlü ve kullanışlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver