Aden Concept 20 Lt Meşe Fıçı

Ürün Bilgileri

Aden Concept 20 Lt Meşe Fıçı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Aden Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aden Concept 20 lt Meşe Servis Fıçısı sofra ve masa dekorlarınızda farklılık yaratır ve servislerinizi kolaylaştırır. Geleneksel fıçı üretim teknikleri ile ömrünü sanata adamış yetenekli ustaların üretimini yaptığı meşe fıçılar, doğallığını kaybetmeden ve hiç bir kimyasal katmadan korumak ve yıllandırmak istediğiniz ürünler için en doğru seçim olacak. Bunun yanında da en sıra dışı dekorasyon ürünü olarak evinizin dekorunu tamamlayacak. AHŞABIN DOĞALLIĞI ARTIK HER YERDE. Ebat: 27*33*44 cm Fıçının Kullanım Alanları: - Şalgam, zeytinyağı, şarap, viski, sirke vb. sunumu. - Şalgam yapımı - Zeytinyağı yapımı - Sirke Yapımı - Turşu yapımı (ilandaki fıçımız sıvılar içindir. Turşu ve zeytin fıçılarımız özeldir.) - Zeytin Yapımı (ilandaki fıçımız sıvılar içindir. Turşu ve zeytin fıçılarımız özeldir.) - Şarap yapımı - Viski yapımı - Rakı Yapımı Bunların dışında fıçılarımız sofra dekorlarınızın tamamlayıcısı ve evinizin en sıradışı dekor ürünü olmaya da aday. Kullanımı Şekli: Ürünü kullanmadan önce su ile doldurarak şişme işleminin yapılması gerekmektedir. Doğal meşe ağacından üretildiği ve hiç bir kimyasal madde kullanılmadığı için sızdırmazlığı bu şekilde sağlanmaktadır. İlk su koyduğunuzda üründe ufak sızmalar olabilir. Sızmalar olunca tekrar su ekleyiniz. Bir süre sonra fıçınızın dışarısında şişerken oluşan ıslaklıklar kaybolacak ve bu sayede ürün sızdırmaz hale gelecektir. Sızdırmaz hale geldiğinde içindeki suyu boşaltıp dilediğiniz ürünü koyabilirsiniz. Ürün içerisindeki sıvıyı tükettiğinizde ve tekrar kullanmayacağınız zaman ürünü bir miktar su ile dolu halde kaldırınız. Sızdırmazlık sağlanırken ürünün dışarısına sızan suların yaptığı lekenin kötü bir görüntü yaratmasına engel olmak amacı ile ürünün dışarısına sağlığa zararı olmayan ve içindeki ürün ile hiç bir şekilde temas etmeyen su bazlı sürülmektedir. Dikkat: Fıçılarınıza hiç bir şekilde sıcak su koymayınız. Ilık su ile çalkalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver