Aemvarex Tofaş Varex Egzoz Kumandalı Ürün

2.250 TL

Ürün Bilgileri

Aemvarex Tofaş Varex Egzoz Kumandalı Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: egzozmarket Satıcı Ünvanı: HAMZA ÇUBUKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2640289257
    Bu ürün egzozmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş doğan - Doğan s - Doğan sl -Doğan slx-Şahin - Şahin s uyumludur Doğan ie - Kartal ie araçlarına uymaz
Geri Bildirim Ver

Aemvarex tofaşvarex Kumandalı Tofaş Varex Egzoz

Her aracın kendine özgü bir çalışma mekanizması bulunur. Araçların iç düzeninin ve çalışma şeklinin farklı olması doğru parçaların kullanılmasını gerekli kılar. Mekanizmanın düzgün şekilde çalışmasını sağlayan egzoz sistemi, oldukça önemli bir yere sahiptir. Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz, modifiye seven kişilerin başlıca tutkuları arasında yer alır. Varex egzoz, motordan başlayarak aracın arka kısmındaki bölüme kadar geçen sürecin işleyişini değiştirir. Egzoz sesini artıran ve farklı hâle getiren Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz, birçok kullanıcının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Görüntü olarak basit olan ürün, işlevsel kullanım açısından oldukça önemlidir.

  • Uyumlu Modeller: Tofaş Doğan, Doğan S, Doğan SL, Doğan SLX, Şahin, Şahin S.
  • Materyal: Galvaniz.
  • Kaliteli ve dayanıklı yapıdan oluşur.

Aemvarex Kumandalı Tofaş Varex Egzozun Özellikleri Nelerdir?

Aemvarex Kumandalı Tofaş Varex Egzozun Özellikleri Nelerdir?

Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz, aracından daha yüksek sesli kullanım isteyen kişilerin tercihidir. Genellikle egzoz sesini arttırarak, dinamik bir sürüş isteyen kişiler söz konusu ürünü taktırır. Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz, modifiye tutkunlarını cezbeden bir seçenektir. Genellikle gençler ve kendini genç hissedenler, bu ürünü kullanarak güçlü sesler kazanmak ister. Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz, birçok araç tipi ile uyumlu çalışır. Montajı ve kullanımı kolay olan ürün, motordan güçlü sesler çıkarmasını sağlar. Birçok açıdan avantaj kazandıran varex egzoz, galvanizli malzemeden oluşur. Bu nedenle uzun ömürlü ve sorunsuz kullanım olanağı ortaya çıkar.

Aemvarex Kumandalı Tofaş Varex Egzoz Kullanımı Nasıldır?

Aemvarex Tofaş varex egzoz, kolay kullanımıyla beğeni kazanır. Kumanda aracılığıyla kontrollerin yapılmasını sağlayan ürün, işlevsel detaylarıyla sıkça kullanılır. Kumanda üzerinden kontrol ederek, motordan maksimum güç elde etmek mümkündür. Kumanda aracılığıyla egzoz modifikasyonlarını yönlendirerek, konforlu kullanım kazanılır. Susturucu kapakları tamamen kullanıcının kontrolünde açılıp kapatılma şansına sahiptir. Kullanıcılar, gürültülü ses istediğinde düğmeye basarak, sistemi yönlendirilir. Eğer kullanıcı, gürültülü kullanımı kapatmak isterse bir düğmeye basarak, sessizlik elde eder. Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz kapatıldığında araç, standart motor sistemine döner. Varex açıldığı anda egzoz ve motor arasında akıcı bir pozisyon oluşturmak mümkündür. Söz konusu ürün hakkında kullanıcıların fikirlerinden faydalanmak için Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atabilirsiniz. Bu sayede Aemvarex Tofaş varex egzozun kriterlerinize uygun olup olmadığını da öğrenebilirsiniz.

Aemvarex Kumandalı Tofaş Varex Egzoz Hangi Araçlarla Uyumludur?

Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz satın almadan önce aracınızla uyumlu olup olmadığını öğrenmeniz gerekir. Araç ile uyumsuz ürün seçilmesi ekonomik açıdan zararlı çıkmaya yol açar. Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz, Tofaş Doğan, Doğan S, Doğan SL, Doğan SLX, Şahin, Şahin S ile uyumludur. Ürünün aracınızla uyumlu olup olmadığı konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız araştırma yapmanız önemli detaylar arasında yer alır. Aemvarex kumandalı Doğan SL – SLX varex egzoz, kolayca monte edilebilme özelliğine sahiptir. Bu sayede kısa sürede montajlanarak, kullanıma hazır hâle gelir. Kullanıcı istediği zaman egzozu çıkarttırma şansı elde eder. Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzoz fiyatı ekonomik segmentte yer alır. Aracından elde ettiği performansı cep yakmayan fiyatlarla arttırmak isteyen kişiler seçimini Aemvarex kumandalı Tofaş varex egzozdan yana yapar. Trendyol, birçok kategoride olduğu gibi kumandalı varex egzoz söz konusu olduğunda da güvenli alışveriş olanağıyla adından söz ettirir. Siz de hemen söz konusu ürüne göz atarak, kolayca alışveriş yapabilirsiniz.