Agiva Orman Meyveli Sirke Ve Saç Toniği 400 Ml

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
82 TL75 TL
Kurumsal Fatura
109 TL89 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
144,90 TL

Ürün Bilgileri

Agiva Orman Meyveli Sirke Ve Saç Toniği 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1bakim Satıcı Ünvanı: DOĞA HİJYENİK BAKIM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302111290100001 Vergi Kimlik Numarası: 3021112901
    Bu ürün 1bakim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel formülü sayesinde tüm saç tiplerinde kullanılabilir. İşlem görmüş, yıpranmış ve karışmış saçları kolaylıkla açmaya yardımcı olur. Boyalı ve boyasız tüm saçların elektriklenmesini ve kabarıklaşmasını önlemeye destek olur. Saçların canlı, parlak ve yumuşak olmalarını sağlar.
Geri Bildirim Ver

Agiva 8683348000608 400 ml Frambuaz Orman Meyveli Saç Sirke ve Toniği

Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği, herkes tarafından sevilerek kullanılan ürünler arasındadır. Saç bakımı, birçok kişinin yapması gereken işlemler arasında yer alır. Saç güzelliği ve sağlığı; çevresel faktörler, güneş ışınları ve kullanılan ürün göz önüne alındığında değişkenlik gösterebilir. Ayrıca saçın pH seviyesi de oldukça önemlidir. Bahsi geçen ürün, güçlü performansı sayesinde saçlarınıza canlılık ve parlaklık katar. Ürünü ilk kullandığınızda bile farkı hissedersiniz. Sirke, saçın kabarmasını engelleyerek çok daha yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği, günlük kullanıma uygun olarak üretilir.

  • Hacim: 400 ml
  • Koku: Orman Meyvesi
  • Tüm saç tipleri tarafından kullanılabilir.

Agi̇va Orman Meyveli 400 Ml Saç Toniğinin Özellikleri Nelerdir?

Agi̇va Orman Meyveli 400 Ml Saç Toniğinin Özellikleri Nelerdir?

Agi̇va frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği; kırıklara, canlılığa, parlaklığa ve dayanıklılığa kadar birçok açıdan çözüm sunar. Ürün saçlarınıza; bakım, onarım ve yenileme gibi pek çok yeniliği yapabilir. Tonik, özel formülü sayesinde saçlarınızın en iyi hâlini sunar. Ürünü kullandıktan sonra saçlarınızdaki canlılığı, gücü ve yumuşaklığı kısa süre içinde fark edersiniz. Saç bakımı konusunda önemli rol oynayan bu sirke, vegan formüle sahiptir. TÜm saç tipleri tarafından gönül rahatlığıyla kullanılan bu tonik, 400 ml boyutunda olduğundan uzun süre boyunca kullanılabilir. Ürün; elektriklenen, sertleşen ve koparak dökülen saçların kısa sürede eski sağlığına kavuşmasına destek olur. Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği, işlem görmekten yıpranan tellerde bile etkili bir performans sergiler.

Agi̇va Frambuaz Orman Meyveli 400 Ml Saç Toniğinin İçeriği

Agi̇va Frambuaz Orman Meyveli 400 Ml Saç Toniğinin İçeriği Nasıldır?

Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği, alkol içermeyen içeriğe sahiptir. Ayrıca ürün, vegan bir sirke olduğu için hayvansal içeriğe sahip değildir. Saç toniğinin içinde bulunan panthenol hammaddesi sayesinde vitamin desteği sağlanmış olur. Panthenol, cilt bariyerini güçlendirip nemi hapsettiği için saçlarının parlaklığını ve yumuşaklığını sağlar. Ayrıca cilt hücrelerini gençleşmesine ve canlanmasına da yardımcı olur. Doğaya saygılı üretilen bu saç toniği, Rubus İdaeus Fruit Extract adı verilen orman meyvesi içerdiği için harika bir kokuya da sahiptir. Ürünün özel formülü, tüm saç tiplerinin rahatlıkla kullanmasına destek sağlar. Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli saç toniği, kafa derisini besleyerek parlak bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Bu sebeple ürünü günlük olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Agi̇va Frambuaz Orman Meyveli 400 Ml Saç Toniği Kullanımı

Agi̇va Frambuaz Orman Meyveli 400 Ml Saç Toniğini Kimler Kullanabilir?

Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği, herkesin kullanımına uygundur. Ürünün özel formülü sayesinde işlem görmüş ya da yıpranmış saçlar ürünü kullanabilir. Ayrıca bu tonik, karışmış saçların hızlıca açılmasına da destek olur. Ürün, kabaran ve elektriklenen saçların sakinleşmesinde de etkilidir. Herhangi bir saç tipi fark etmeksizin kullanılan sirke, boyalı saçlar üzerinde de yapıcı bir tesir yaratır. Ürün, saçların sağlıklı, parlak ve yumuşak olmasına imkân tanır. Günlük kullanıma uygun olan bu ürünün içinde alkol bulunmadığı ve vegan formülle üretim sağlandığı için saçlarınız nazikçe sağlığına kavuşur. Ürünü sizden önce almış ve deneyimlemiş kişilerin görüşlerinden faydalanmak adına Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniği yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Kafa derisinden başlayarak her teli nazikçe besleyen Agi̇va 400 ml frambuaz orman meyveli sirke ve saç toniğini platformdan sipariş edebilirsiniz.