Agiva Saç Spreyi Deniz Tuzu 250 Ml X3

269 TL

Ürün Bilgileri

Agiva Saç Spreyi Deniz Tuzu 250 Ml X3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 200 adet sipariş verilebilir. 200 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deniz Tuzu Spreyi, denizden henüz çıkmışcasına dalgalı ve doğal bir görünüm yaratmak için geliştirilmiştir. Saça hacim ve hafif bir dolgunluk sağlar. İçerdiği Keratin Complex ve UV Filtresi ile saçınızı dış etkenlerden korur ve bakımını destekler. 250 ml dir. Tüm saç tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Hacim Verici
  • Tutuculuk / Sertlik Orta
Geri Bildirim Ver

Agiva Saç Spreyi Deniz Tuzu 250 ml X3

Saçların bakımının mühim olmasının yanı sıra onlara hacim vermek de son derece büyük önem taşır. Saçlara yıpranmadan şekil vermek için birkaç yöntem bulunur. Bunlardan doğal ve sağlıklı olanlardan biri de deniz tuzlu saç spreyi kullanmaktır. Deniz tuzu içeren sprey, pek çok açıdan fayda sunar. Ürün, denizden çıktıktan sonra oluşan hacimli ve doğal dalgalı saçlara kolayca ulaşmayı sağlar. Ancak ürünün içeriğinde deniz tuzu olduğu için fazla kullanılmamasına dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde tellerin kurumasına yol açabilir. Beğeni kazanan bu özel sprey sayesinde saçlarınızı kurutmadan bakım yapabilirsiniz. Agiva saç spreyi deniz tuzu 250 ml x3 seçeneği sayesinde doğal ve temiz içerikli bir ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünün deniz tuzu içeriğiyle saçlarınıza bakım yaparak hacimli görünmesine katkı sağlayabilirsiniz.

  • Anti alerjik içerik
  • Hacim verici
  • Tüm saç tiplerine uygun

Agiva Saç Sprey Deniz Tuzu 250 ml x3 İçeriği

Agiva Saç Sprey Deniz Tuzu 250 ml x3 İçeriği

Doğal hacimli saçlar için etkili yöntemlerden biri şüphesiz deniz suyu spreyi kullanmaktır. Ancak bu ürünlerin içeriği de son derece önemlidir. Agiva deniz tuzu spreyi kullanarak siz de özel dalgalı saç hacmine kolayca kavuşabilirsiniz. Ürünün içeriğinde Keratin Complex ve UV filtresi bulunur. Bu sayede telleri yıpranmaya ve dış etkenlere karşı koruyarak derinlemesine bakım sağlar. Böylelikle herhangi bir yıpranma olmadan tellere hacim ve hafif bir dolgunluk katar. Saçlarınızın tipi ne olursa olsun kullanım için uygun bir spreydir. Denizden yeni çıkmış gibi dalgalı ve doğal görünüm yaratmak amacıyla geliştirilmiş özel bir üründür. Agiva saç spreyi deniz tuzu 250 ml x3 kullananlar da bu seçenekten fazlasıyla memnun kalır. Siz de beğeni kazanan bu seçeneğe kolayca sahip olabilirsiniz. Bu seçenek ile son derece kaliteli ve bakım dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Besleyici Agiva Saç Sprey Deniz Tuzu 250 ml x3

Besleyici Agiva Saç Sprey Deniz Tuzu 250 ml x3

Agiva saç spreyi, denizden çıkınca oluşan doğal ve belirgin dalgalara kolay ulaşmayı sağlar. Ürün, 250 ml olmasıyla uzun süre boyunca kullanacağınız şekilde dizayn edilir. Kullanımı da son derece basittir. Ancak etkisini göstermesi için doğru uygulama yapmak önemlidir. Ürünü kullanırken ilk olarak saçlar baş aşağı eğilir. Ardından da uçlara ve tellere bu ürünü sıkarak hacmi sabitleyebilirsiniz. Bu sayede teller daha hacimli görünür. Saçlar baş aşağı pozisyonundayken ürün güzelce sıkmak gerekir. Sonra uçlara masaj yapıp salaş ve dalgalı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu seçenek ile uçları dalgalandırıp kolayca sürebilirsiniz. Hacmi 250 ml olan ürün, sunduğu avantajıyla yoğun rağbet görür. Böylelikle uzun kullanımda bütçe dostu bir ürün olur. Agiva saç spreyi deniz tuzu 250 ml x3 yorumlarına göz atarak ürüne dair fikir edinebilirsiniz.

Agiva Saç Sprey Deniz Tuzu 250 ml x3 Fiyatı

Agiva Saç Sprey Deniz Tuzu 250 ml x3 Fiyatı

Doğal yolla saça hacim veren ve koruyan yapısıyla dikkat çeken Agiva saç spreyi deniz tuzu 250 ml x3 fiyatı ile de müşterileri fazlasıyla memnun eder. Beğeni kazanan bu seçenek, 3 kutu avantajı ve uygun fiyatıyla uzun süre kullanacağınız bir ürün halindedir. Bu seçeneğin saç uçlarına kullanımıyla hafif ve dalgalı görünüm elde edersiniz. Böylelikle denize girmeden istediğiniz zaman sprey ile doğal hacme sahip olabilirsiniz. Ürün, saçlarınızı yıpratmadan kolayca uygulama ile dalgalı ve parlak bir hacim oluşturur. Siz de Agiva saç spreyi deniz tuzu 250 ml x3 satın alıp hayalini kurduğunuz dalgalı görünüme kolayca kavuşabilirsiniz. Üstelik bu seçeneği cazip fiyat aralıkları sayesinde bütçenizi sarmadan rahatlıkla satın alabilirsiniz. Tam anlamıyla fiyat performans ürünü olan bu seçeneğe siz de Trendyol'dan ulaşıp kolayca sahip olabilirsiniz.