aks kozmetik Loneset Şarzlı Titreşimli Diş Taşı Ve Diş Lekesi Temizleme Cihazı

222,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

aks kozmetik Loneset Şarzlı Titreşimli Diş Taşı Ve Diş Lekesi Temizleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karma Grup Satıcı Ünvanı: KARMA GRUP GIDA TEKSTİL OTOMOTİV ÜRETİM SANAYİ TİCARET İTHALAT VE İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0524133531100001 Vergi Kimlik Numarası: 5241335311
    Bu ürün Karma Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loneset şarzlı titreşimli diş taşı temizleme cihazı Şarzlı titreşimli diş tası temizleme cihazı 304 paslanmaz çelikten yapılmış. Ipx6 su geçirmez tasarım Voltaj: 3.7v Güncel: 200ma Pil kapasitesi: 300mah Ürün boyutu: 26x10x4cm Gerilimi şarj: 5v 1 x diş matematik temizleyici 1 x usb kablosu 1x diş fırçası başlıgı

Ürün Özellikleri

  • Form Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver

Aks Kozmetik Loneset Şarzlı Titreşimli Diş Taşı Temizleme Cihazı

AKS Kozmetik Loneset şarjlı titreşimli diş taşı temizleme cihazı profesyonel temizlik işlemlerinizin kolay bir yoludur. Zamanla sertleşen plakların birikimiyle meydana gelen diş taşlarını ortadan kaldırır. Cilalama uygulamalarını yerine getirerek sertleşmiş tartarları yok eder. 304 kalite paslanmaz çelikten yapılır. Yüksek korozyon direnciyle fiziksel özelliklerini son derece korur. Nitelikleri bakımından herhangi bir kayba uğramayarak uzun ömürlü bir kullanım sunar. IPX6 sertifikasına sahip olduğundan su geçirmez. Sıvı baskınlarına karşı koruma sağlar. Pil kapasitesi 300 mAh düzeyindedir. Hızlı şarj olmakla beraber bataryası tamamen doluyken önemli bir süre boyunca çalışır. 26 cm genişliğinde ve 10 cm uzunluğundadır. Derinliği ise 4 cm’dir. Matematik temizleyicisi, USB kablosu ve diş fırçası başlığı olmak üzere üç farklı ekipmanıyla işlemlerinizi yapabilirsiniz.

  • Üstün koruma teknolojisi
  • İnsan sağlığına uygun
  • Şık tasarım

Kendine Has Loneset Diş Temizleme Cihazı Özellikleri

Kendine Has Loneset Diş Temizleme Cihazı Özellikleri

Loneset diş taşı temizleme cihazı enfeksiyona neden olan bakterileri içeren tartarları savuşturur. Diş eti hastalıklarıyla karşılaşma riskinizi olabildiğince azaltır. Temizleme çalışmalarınızı hallettikten sonra ağzınızın ne kadar temiz olduğunu fark edebilirsiniz. Nefesiniz üzerinde büyük bir etkisi olan ürün sayesinde ferahlığa kavuşulabilirsiniz. Diş eti rahatsızlıkları, bunama ve bazı kanser türleri dahil birçok ciddi sağlık durumuyla ilişkilidir. Loneset’in profesyonel temizleme yollarına başvurarak olası sorunları önlemek mümkündür. Koruyucu bakım etkisiyle para tasarrufu yapmanıza olanak tanır. Tedavisi masraflı olan diş yaralarına oranla uygun fiyatlı bir alettir. Dolayısıyla maliyetine göre üstün bir performans sergiler. Ağır faturalar çıkarma potansiyeline sahip maddi tehditlerden sizi uzak tutar. Fırçaların ulaşamadığı sert tortuları ve bakterileri yok eder. Loneset şarjlı titreşimli diş taşı temizleme cihazını denemeye başlayarak memnun edici sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Beğenilen AKS Kozmetik Loneset Diş Temizleme Cihazı

Beğenilen AKS Kozmetik Loneset Diş Temizleme Cihazı

AKS Kozmetik Loneset diş taşı temizleme cihazı dişlerin yüzeyindeki lekeleri gidermede iyidir. Hassas diş etlerine sahip kişilere sarsıntısız bir deneyim yaşatabilir. Ağrılara sebep olan bir ürün değildir. Derin kirleri ortadan kaldırarak dişleri beyazlatır. Diş minelerine zarar vermeden nazikçe hijyenik koşulları oluşturur. Bununla ilgili hastalıkların kontrolü konusunda titiz kişiler için faydalıdır. Rahatsızlıklara yol açabilecek bakterilerin defedilmesine yardımcı olur. Gözden kaçan kirli alanları derinlemesine düzeltebilir. Tasarım olarak oldukça sağlamdır. Dolayısıyla plakları çıkarmak için titreşim özelliğini kullandığından dişlere baskı uygulamaz. Kötü ağız kokularının yaşanmasını engeller. Topluluk alanlarında rahat hissetmeniz ve çekinmemeniz için ideal üründür. Tebessüm ederken ağız bakımınızdan endişe duymanızı önler. Dişlerin tüm yüzeyleri boyunca hareket edip kalıntıları kaldırır. Loneset şarjlı diş taşı temizleme cihazıyla teknolojik açıdan gelişmiş alternatiflerle tanışabilirsiniz.

Özgün Loneset Şarjlı Titreşimli Diş Temizleme Cihazı

Özgün Loneset Şarjlı Titreşimli Diş Temizleme Cihazı

AKS Kozmetik Loneset şarjlı titreşimli diş taşı temizleme cihazı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Profesyonel diş temizleme deneyiminizi birden fazla şekilde iyileştirebilir. Sertleşen ve rutin fırçalama işlemleriyle çıkarılamayan inatçı lekeleri öldürür. Çay, tütün, kahve gibi gıdaların neden olduğu sararmaları önler. Değişik renk pigmentlerinin çirkin izlenimler oluşturmasına karşı koyar. Bembeyaz dişlere ulaşmanız için üretilir. Parlatıcı dokunuşlarda bulunarak canlılık kazandırır. Hoş bir görüntü ortaya koyarak memnun edici sonuçlar doğurur. Etkili titreşimlerle tartarların çıkarılmasını kolaylaştırır. Derin ve dar aralıklarda yer alan kirleri kaldırırken yararlı çözümler geliştirir. Yüzeyleri pürüzsüz hale getirerek mutluluk verir. Loneset şarjlı titreşimli diş taşı temizleme cihazı hakkında paylaşılan yorumları inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Verimli bir performans sergileyen modeli Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.