Akse Endustriyel Akse 7 Litre Sucuk Sosis Dolum Makinası Manuel Mekanık Kollu

13.500 TL

Ürün Bilgileri

Akse Endustriyel Akse 7 Litre Sucuk Sosis Dolum Makinası Manuel Mekanık Kollu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKSE ENDUSTRİYEL Satıcı Ünvanı: AKSE ENDÜSTRİYEL GIDA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034071261700001 Vergi Kimlik Numarası: 0340712617
    Bu ürün AKSE ENDUSTRİYEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akse Mekanık Sucuk Sosis Dolum Makinası Sucuk Doldurma Makinası 7 Litre Manuel Sucuk Dolum Makinası Tamamı Paslanmazdan İmaldır Sucuk,sosis,salam dolumunda ,köfte iamalatında,peynir dolumunda ve akışkan gıda ürünlerinde kullanılmaktadır. Portatif taşınabilinir. Koldan dişli tahriklidir.(İki Farklı Hız Dişlisi Mevcuttur) Kullanımı ve temizliği kolaydır (Dolum Kazanı Kolay Cıkartılabılır Ve Takılabılır) 4 Farklı Ebatta Dolum Hunisi (38 mm, 32 mm, 22mm, 16mm) Huni Uzunlugu 18 Cm En : 30 Cm Boy: 30 Cm Yükseklik : 79 Cm Çanak Çapı:15 Cm Çanak Boyu:46,5 Cm Ağırlık:13 KG

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Metal
  • Renk
    Yeşil
Geri Bildirim Ver

Akse Endustriyel AKS210018 7 Litre Manuel Mekanik Kollu Sucuk Sosis Dolum Makinesi

Akse endüstriyel 7 litre sucuk sosis dolum makinası manuel, kolay dolum yapmayı sağlayan işlevsel bir üründür. Sucuk, sosis, salam ve peynir dolumunda kullanılabilir. Köfte imalatı ve farklı türlerde akışkan gıda ürünleri kullanımı için de uygundur. Dolum işlemi ürünün manuel mekanik çevirme kolu sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde yapıldığı için ayrıca elektrik gücüne ihtiyaç duymaz. Paslanmaz ve hijyenik malzemeden imâl edilen ürün portatif olup taşıma ve yer kaplama problemi yoktur.

  • Portatif olup kolay bir şekilde taşınabilir.
  • 4 farklı ebatta dolum hunisi mevcuttur.
  • Koldan dişli tahrikli olup 2 farklı hız dişlisi vardır.

Akse Endüstriyel 7 Litre Manuel Sucuk Sosis Dolum Makinesi Özellikleri

Akse Endüstriyel 7 Litre Manuel Sucuk Sosis Dolum Makinesi Özellikleri

Akse sucuk dolum makinesi, 7 litre dolum kazanına sahiptir. Sucuk, sosis, salam gibi gıda ürünlerinin dolumunda kullanılır. Bu ürünlerin yanı sıra köfte imalatı, peynir dolumu ve akışkan özellikteki gıda ürünleri için de kolay bir şekilde kullanılması mümkündür. Manuel bir üründür ve koldan dişli tahriklidir. Üründe dolum hızının ayarlanabildiği iki farklı hız dişlisi mevcuttur. Elektrik gücü gerektirmez. Malzeme yapısı olarak paslanmaz özelliğe sahip olup kullanımı ve temizliği son derece kolaydır. Yer kaplamayacak ölçülerde bir üründür. Ürünün yüksekliği 79 cm’dir. Eni ve boyu 30 cm, çanak çapı 15 cm, çanak boyu 46,5 cm ölçülerindedir. Ürünün ağırlığı 13 kg’dır ve kolayca istenilen yere taşınabilir. Küçük ve orta ölçekli gıda işletmelerinin yanı sıra evlerde yapılabilecek dolum işlemleri kullanımı için de uygun bir üründür.

Akse Mekanik Kollu Sucuk Dolum Makinesi Hangi Aparatlarla Gelir?

Akse Mekanik Kollu Sucuk Dolum Makinesi Hangi Aparatlarla Gelir?

Akse endüstriyel 7 litre sucuk sosis dolum makinası mekanik kollu olup 4 farklı dolum hunisi ve dolum kazanı ile birlikte gelir. Ürünün mekanik kolu iki farklı hız ile dolum yapmayı sağlar. Dolum kazanı kolay bir şekilde takılıp çıkartılabilir özelliğe sahiptir. Ürünle birlikte salam, sucuk ve sosis gibi farklı türden ürünlerin dolumu için çeşitli ölçülerde 4 tip dolum hunisi gelir. Dolum hunileri 16 mm, 22 mm, 32 mm ve 38 mm’dir. Sosis gibi ürünler için 16 ve 22 mm huniler kullanılabilir. Sucuk dolumu için 32 mm huni tercih edilebilir. Salam dolumu için en geniş ölçüdeki 38 mm’lik huni kullanılabilir. Bu huniler de dolum makinesine kolay bir şekilde takılabilir ve temizlenebilir yapıdadır. Dolum makinesi portatif bir ürün olup istenilen yere kolayca taşınabilir.

Akse Endüstriyel Manuel Sucuk Sosis Dolum Makinesi Kaliteli midir?

Akse Endüstriyel Manuel Sucuk Sosis Dolum Makinesi Kaliteli midir?

Akse endüstriyel 7 litre sucuk sosis dolum makinası manuel olarak kullanılabilir kaliteli bir üründür. Paslanmaz malzemeden uzun ömürlü kullanılacak şekilde üretilir. Ürünün kullanımı ve temizliği son derece kolaydır. Dolum kazanı çıkarılabilir ve temizlenebilir yapıdadır. Aynı şekilde ürünle birlikte gelen dolum hunilerinin temizliği de kolayca yapılabilir. Dolum makinesi kir tutmaz yapıda olduğu için dolum sırasında hijyenik kullanım imkânı sunar. Portatif olmasından dolayı farklı imalathane, ev, köy gibi mekanlarda yapılacak dolum işlemleri için de kullanılması mümkündür. Manuel kullanılan bir ürün olduğu için elektrik kullanmanın mümkün olmadığı, yetersiz olduğu yerlerde de dolum işleminin rahat bir şekilde yapılmasını sağlar. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimleri ve görüşleri hakkında bilgi sahibi olmak için Akse endüstriyel 7 litre sucuk sosis dolum makinası manuel yorumlarına göz atabilirsiniz. Dolum işlemleri için ihtiyaç duyacağınız Akse endüstriyel 7 litre sucuk sosis dolum makinası manuel fiyatı seçenekleri ve satın alma işlemini Trendyol’dan birkaç tıkla kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.