Alp Anti-akne Ve Sivilce Kurutucu Serum - Ciltteki Sivilce Ve Izlerini Gidermeye Yardımcı 50 ml

179,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alp Anti-akne Ve Sivilce Kurutucu Serum - Ciltteki Sivilce Ve Izlerini Gidermeye Yardımcı 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alp naturel oils Satıcı Ünvanı: KADİR FEVZİ FİNDOS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3880920369
    Bu ürün Alp naturel oils tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek etkili Anti-Akne ve Sivilce Kurutucu Serum, ciltteki sivilce ve izlerine karşı savaşırken aynı zamanda cildi temizler ve arındırır. Cildin yağ dengesini düzenlemeye yardımcı olan özel formülü, cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlar. Bu serumun içeriğindeki aktif bileşenler, cildinize etki ederek sivilceleri ve izleri azaltır. Özellikle salisilik asit ve niacinamide gibi cilt sağlığına faydalı olan bileşenler, cildinizdeki fazla yağı emer ve gözeneklerin tıkanmasını önler. Düzenli kullanımda, cildinizin daha temiz ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Anti-Akne ve Sivilce Kurutucu Serum, doğal ve etkili bir şekilde cildinizdeki sivilceleri, akneleri ve izleri giderirken aynı zamanda cildinizi nemlendirir ve canlandırır. %100 doğal ve güvenli bileşenleri sayesinde cildinizin sağlığını korurken, sivilcelerle savaşır ve cildinizdeki kusurları giderir. Anti-Akne ve Sivilce Kurutucu Serum, tüm cilt tipleri için uygundur ve düzenli kullanımda beklenen sonuçları elde etmenize yardımcı olur Cildin kolajen ve elastin yapısını destekler ve cilt dokusunu iyileştirir. Serum, doğal aktifleri cilde iletir ve görünümü iyileştirmeye yardımcı olur. Düzensiz cilt tonu ve akne izlerini önlemeye yardımcı olan cilt hasarını nötralize eder. Cildi eşitler ve akne ile ilgili pigmentasyonu en aza indirir. Alp Naturel Oils Anti Acne Serum ile donuk, akneye meyilli cildinizi canlandırmaya yardımcı olun BU ÜRÜN HERHANGİ BİR HASTALIĞI TEDAVİ, TEDAVİ VEYA ÖNLEME AMAÇLI DEĞİLDİR. Serum sivilce lekelerini ve çukurları düzeltmeye yardımcı olur. Cilt dokusunu ve görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur ve cilde taze ve parlak bir görünüm kazandırır. Serumdaki doğal aktifler, yara izlerini ve lekeleri azaltmaya ve hatta cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Cildiniz nemli bir ışıltıyla ışıl ışıl görünür ve dokunulduğunda yumuşak bir his verir. Serum, kolajen yapısını güçlendirmeye ve cildin elastikiyetini artırmaya destek olur, böylece cildiniz esnek ve dokunuşa sıkı olur. Ciltteki fazla sebumu kontrol eder ve cildin yenilenme sürecini iyileştirir. Cilde pürüzsüz bir doku kazandırarak sivilce izlerini ve çukurları en aza indirmeye yardımcı olur. Ürün 50 ML olup Alp Naturel Oil tarafından gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik E Vitamini
  • SPF SPF 20 - 40
  • Tip Şişe
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver