Alp E Vitamini Içeren Kirpik Ve Kaş Serumu - Uzatma Ve Besleme Etkili 20 ml

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alp E Vitamini Içeren Kirpik Ve Kaş Serumu - Uzatma Ve Besleme Etkili 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alp naturel oils Satıcı Ünvanı: KADİR FEVZİ FİNDOS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3880920369
    Bu ürün Alp naturel oils tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • E vitamini içeren kirpik ve kaş serumu, doğal birşekilde kirpiklerinizi ve kaşlarınızı uzatmak ve beslemek için özel olarakformüle edilmiştir. Bu serum, E vitamini gibi güçlü bileşenlerin yanı sıradiğer bitkisel yağlar ve özler içerir, bu da kirpiklerinizin ve kaşlarınızındaha kalın, daha sağlıklı ve daha parlak görünmesine yardımcı olur. Kirpiklerinizin ve kaşlarınızın güçlü olmasınısağlamak için, bu serumu düzenli olarak kullanmanız önerilir. Yapmanız gerekentek şey, serumu temiz ve kuru kirpik ve kaşlarınıza uygulamak ve nazikçe masajyaparak emilmesini sağlamaktır. E vitamini ile birlikte diğer bitkisel yağlarve özler, kirpiklerinize ve kaşlarınıza ihtiyaç duydukları besinleri sağlar veonları daha kalın, daha uzun ve daha sağlıklı hale getirir. Doğal ve güvenli bileşenleri ile kirpiklerinizi vekaşlarınızı güçlendirmeye yardımcı olan bu serum, E vitamini içeriği ile de cildinizinemlendirir ve kirpiklerinizin ve kaşlarınızın daha sağlıklı bir görünümkazanmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda sonuçları göreceksiniz ve dahasağlıklı, güçlü ve parlak kirpikler ve kaşlar ile kendinizi daha özgüvenlihissedeceksiniz. Kirpiklerinizin keratinden yapıldığını biliyor muydunuz? Keratin bir tür proteindir, bu nedenle kirpik serumu kullanmak keratinin vücuttaki doğal yapısını destekler, kirpik büyümesini uyarır ve foliküllerdeki boşlukları doldurur. Sonuç, artan kirpik hacmidir.
Geri Bildirim Ver