Altın Kitaplar O - Sen De Uçacaksın (ciltli) / Stephen King /

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar O - Sen De Uçacaksın (ciltli) / Stephen King /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahzen Kitap ve Teknoloji Satıcı Ünvanı: DERRA BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ KİTAP KIRTASİYE TEKSTİL VE MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293112697500001 Vergi Kimlik Numarası: 2931126975
    Bu ürün Mahzen Kitap ve Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Altın Kitaplar Yazar Stephen King Barkod 9789752121768 Baskı Sayısı 9. Baskı Basım Yılı Temmuz 2020 Sayfa Sayısı 1064 Cilt Durumu Ciltli BİR GERİLİM DESTANI... Küçük bir Amerikan kasabası olan Derry yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren esrarengiz bir yaratığın varlığıdır. Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin olmuş, yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gömdükleri kâbusları, yıllar sonra yeniden gerçeğe dönüşmüştür... Stephen King in yazımını dört yılda tamamladığı ölümsüz başyapıtını okurken tam da Daily Express in tarif ettiği gibi, O nun karanlık dünyasında yaşadığınızı zannedeceksiniz. 'Dehşetin büyüleyici destanıyla karşı karşıyasınız. King deliliğin sınırında, okurları aldatmadan her şeyin hakkını veriyor... O bir dâhi... Karanlık ve şeytani.' (The Washington Post Book World) 'Bu kitap sizi şaşkına çevirecek... Karakterler öyle gerçekçi ki her birinde adeta kendinizi bulacaksınız... Tıpkı iyi aydınlatılmış bir odanın her ayrıntısını görür gibi...' (Los Angeles Times) YAZAR HAKKINDA Stephen King, hepsi de dünya çapında listelerine girmiş elliden fazla romanın yazarıdır. Eserlerinin arasında Doktor Uyku ve CBS te çok başarılı bir dizi yorumlaması olan Kubbe nin Altında vardır. Romanı 22/11/63, New York Times Book Review tarafından 2011 in ilk on kitabı arasında gösterilmiş, En İyi Gizem/Macera Romanı seçilerek Los Angeles Kitap Ödülü nü ve Uluslararası Macera Yazarları En İyi Kitap Ödülü nü kazanmıştır. Yazar, 2003 te Ulusal Kitap Vakfı ndan Amerikan Edebiyatına Güzide Katkı Madalyası almıştır. Kendisi de roman yazarı olan eşi Tabitha King ile Bangor, Maine de yaşamaktadır. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stephen King
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 1000+
Geri Bildirim Ver