ALYAK Ithal Rus Soba Kömürü 1.kalite 25kg (8000kcal)

490 TL

Ürün Bilgileri

ALYAK Ithal Rus Soba Kömürü 1.kalite 25kg (8000kcal)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikmarket Satıcı Ünvanı: ŞERİFE FATMA ERBİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3390088515
    Bu ürün ekonomikmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rusyadan ithal edilmiştir 1.kalite kömürdür.Kalorisi 8000 Kcal dir. Paket 25 kg dır. aynı gün paketlenir ve AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR.. UMUT İNŞAAT VE MALZEMELERİ.
Geri Bildirim Ver

Alyak Ithal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg (8000Kcal)

Kömür, organik maddeler ve inorganik bileşenlerden oluşan tortul bir kayaçtır. Bitki ve ağaç kalıntıları, milyonlarca yıl kimyasal ve fiziksel etkilere maruz kalarak değişime uğraması ile kömür oluşur. Her kömürün kendisine özgü özellikleri vardır. Seçim yapılırken bu özellikler göz önünde bulundurulur. İthal Rus kömürü, sıklıkla tercih edilen kömür çeşitlerinden biridir. Yüksek yapılı karbon etkisi özelliğiyle yakıt ve enerji alanında kullanılır. Kül oranı az olan bu ürün uzun süre yanma özelliğine sahiptir. Bu özelliği sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Alyak ithal Rus soba kömürü 1. kalite 25 kg (8000kcal), soğuk geçen kış günlerinde ısınma konusunda yardımcı olur. Kaliteli ve güvenilir yapısıyla dünya çapında tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Ürün, 7000-7500 kalori ısı değerine sahiptir.

  • Isınma avantajı
  • Yüksek kalorili ısı değeri
  • Hava almayan yapısıyla kolayca sönme

Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg Özellikleri

Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg Özellikleri

Kömür, yakıt ve enerji alanında öne çıkar. Birçok farklı alanda kullanılır. Endüstri ve sanayi alanlarında kullanılan kömür, evlerde ısınma amacıyla tercih edilir. Kömür tercih edilirken özelliklerine dikkat etmek gerekir. Kül, kömürün yandıktan sonra bıraktığı kalıntıdır. Bu kalıntıların minimum seviyede olması önemlidir. Rus kömürü arkasında daha az oranda kül bırakır. Bu özellik temizleme kolaylığı ve az koku sağlar. Uzun süre sıcak tutma özelliği sayesinde enerji tasarrufu etmenize yardımcı olur. Yüksek ısı değeri sayesinde ideal bir enerji hammaddesi olarak kullanılır. İthal Soba Kömürü 25 kg’lık mühürlü ambalajda satılır. 7000-7500 kalori ısı değerine sahip olması tercih edilebilir bir özelliktir. Bu özelliği ile evlerde ısınma amaçlı kullanılır. Yüksek kalorili ısı değeri özelliği soğuk kış günlerinde ısınmanıza yardımcı olur.

Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg Avantajları

Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg Avantajları

Kışın evinizi ısıtmak zor olabilir. Rus kömürü yakıt değeri olarak yüksek kalitede bir ürün olduğu için sıklıkla tercih edilir. İçerisindeki yoğun miktarda kül ile kolay ısınır. Bu sayede tasarruf etmenizi sağlar. Söndükten sonra küle dönüşmesi zaman alır. Bu tercih edilen bir özelliktir. Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg (8000Kcal) kullananlar kaliteli içeriği sayesinde aradıkları ürünü bulmuş olurlar. Ürün, topaklanma özelliği göstermez. Bu özellik sayesinde tek tek yanar ve kısa sürede tutuşur. Kömürün dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi uyuma özelliğinin olmamasıdır. Bu özellik ile söndürülmesi kolaydır. Hava ile teması kesildiği anda söner. Bu sayede sobanın daha güvenle söndürülmesi sonucu ortaya çıkar. Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 Kg (8000Kcal) yorumlarını inceledikten sonra dilerseniz satın alabilirsiniz.

Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg Fiyatları

Alyak İthal Rus Soba Kömürü 1. Kalite 25 kg Fiyatları

Kömür doğal yapısı ve sahip olduğu özelliklerle ön plana çıkar. Temel yakıt olarak ve enerji için birçok alanda kullanılır. 25 kg ağırlığı ile uzun süreli kullanım sağlar. Alyak İthal Rus soba kömürü 1. kalite 25 kg (8000kcal) fiyatı ürünün müşteriye sunduğu kullanım rahatlığı ve kaliteli içeriği göz önüne alınarak belirlenir. Kısa sürede tutuşan ve yüksek kalorili ısı değeri ile yüksek verimde ısınma elde edilir. Evi uzun süre sıcak tutmaya yetecek olan bu ürün, birçok müşterinin tercihleri arasındadır. Hava ile teması kesildikten sonra sönen kömür çeşidiyle güvenli kullanım sağlar. Paketin kolayca açılıp kullanım sonrası kapatılıp güvenli bir yerde saklanmasıyla uzun süre kullanım sağlanabilir. Alyak İthal Rus soba kömürü 1. kalite 25 kg (8000kcal) satın almak isteyen müşteriler bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilir.