Anatolian Puzzle 1500 Parçalık Puzzle / Batık Gemi - Kod:4558

399 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  399 TL
%10 indirim
3 x  359,10 TL
1.077,30 TL
%15 indirim
4 x  339,15 TL
1.356,60 TL
%20 indirim
5 x  319,20 TL
1.596 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,67 TL
2. Ürüne 65 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
472,95 TL

Ürün Bilgileri

Anatolian Puzzle 1500 Parçalık Puzzle / Batık Gemi - Kod:4558

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anatolian Puzzle Satıcı Ünvanı: PERRE GRUP EĞİTİM VE HOBİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728036189100016 Vergi Kimlik Numarası: 7280361891
    Bu ürün Anatolian Puzzle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anatolian 1500 Parçalık Puzzle
  • Bitmiş Puzzle Boyutu: 60 x 85 cm.
  • Kutu Ölçüsü: 36 x 25 x 5 cm.
  • Kayıp Parça Desteği: Var
  • Önerilen Yaş Aralığı: 14 Yaş ve Üzeri
  • Üretim Yeri: Türkiye
  • Kayıp parçanız olması halinde üretici firma web sitesinden talepte bulanarak, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Özel mukavvaya sıvanan canlı renklere sahip posterler el yapımı özel bıçaklarla kesilmektedir. Ürünlerin üretiminde kullanılan kaliteli malzeme ve teknoloji sayesinde ürünler parlama önleyici yüzeye sahiptir. Her bir parça birbirinden farklıdır ve parçalar birbirine mükemmel uyumludur. Anatolian Puzzle yaparken eğlendirir, beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir. Zihinsel hızı artırırken, hafızanızı geliştirir. Aynı zamanda harika bir meditasyon aracı ve stres gidericidir. Teknoloji çağının yarattığı aile bireyleri arasındaki kopukluğu gidermek için de ideal bir araçtır. Evinize alacağınız bir puzzle ile aile bireylerini bir araya getirerek, güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • NOT: Ürün içinden yapıştırıcı, puzzle altına kullanılacak karton veya benzeri hiçbir yardımcı malzeme çıkmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Anatolian Puzzle 4558 - Batık Gemi 1500 Parça Puzzle

Kaliteli malzemeden ve sağlığa zararlı olmayan malzemelerden üretilen Anatolian puzzle batık gemi 1500 parça puzzle her yaştan müşterinin tercih edebileceği bir üründür. Çocukların severek kullanacağı ve yapmaktan keyif alacağı batık gemi parçaları yetişkinlerin de hayranlıkla ve ilgiyle zevkli bir şekilde hobi haline getireceği modellerden biridir. Birtakım odaklanma gibi rahatsızlıkları önleyerek dikkat toparlama özelliği bulunan ürün, ayrıntılı bir şekilde parçalarını size sunar. Sınav dönemindeki çocuklar için rahatlatıcı bir etkisi bulunan puzzle, sadece çocukların değil gençlerin de yapmaktan keyif aldığı modellerdir. Hem kaliteli hem de eğlenceli bu puzzle ile bütün aile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte geçirdiğiniz zamanın eğlenceye dönüşmesinin yanı sıra gelişimlerine de katkı sağlayabilirsiniz.

  • Canlı ve ilgi çekici renk tonları
  • Her yaşa hitap edebilme
  • Zeka gelişimine katkı

Zevkle Tamamlayacağınız Batık Gemi Puzzle Özellikleri

Zevkle Tamamlayacağınız Batık Gemi Puzzle Özellikleri

Yapboz her yaştan bireyin çözmekten keyif aldığı oyun türleridir. Yaş grubu fark etmeksizin her zaman insan zihnine iyi gelen hobi türlerinden biridir. Yoğun iş temposu arasında stres ve yorgunluğa maruz kaldığınızda Anatolian puzzle 1500 parça ile günün yorgunluğunu atabilir, stresten uzaklaşabilirsiniz. Batık gemi tablosunun 1500 adet parçaya bölündüğü yapbozu birleştirebilir, ortaya çıkacak eşsiz görüntüyü çerçeve ile dekor olarak kullanabilirsiniz. Kalın mukavva kartonlardan elde edilen ürün, kırılma ve kopma gibi problemlerle karşı karşıya kalmanızı önler. Resim üzerinde pek çok canlı renk tonunun kullanılması dikkat çekici olmasını sağlar. Ortaya çıkan resimde tonların canlılık oranının arttığını gözlemleyebilirsiniz. Parçaların birbirine kolay geçebilmesi için uç kısımları düzgün hatlarda kesilir. Hem kaliteli hem de sağlığa zararı olmayan malzemelerden üretilen puzzle ile siz de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

1500 Parça Puzzle Anatolian Puzzle Avantajları

1500 Parça Puzzle Anatolian Puzzle Avantajları

Puzzlelar her yaş grubunun zihnini açıcı özelliğe sahipken rahatlatıcı bir etkisi olduğu da bilinir. Çocukların gelişimlerine katkı sağladığı yapılan testler sonucunda ortaya konur. Doktorlar tarafından teşhis edilen bu durumlar çocukların zeka gelişimlerine ve kinestetik dokularını geliştirmeye yardımcı olur. Küçük yaşlardan itibaren kullanılması uygun görülen puzzleların, çocukların ilgisini çekici görünümlerde olması gerekir. 9 yaştan itibaren kullanılması uygun olan Anatolian puzzle 4558 batık gemi parçasıyla tüm çocukların dikkatini çeker bir özelliğe sahiptir. Deniz ve gemi görsellerinin öne çıkarıldığı yapboz modeli, kız ve erkek çocuklarına uygun figürlerle tasarlanır. Ebeveynlerle beraber yapılarak ortak bir aktivite sağlanır. Aile içi etkinlik vakitlerinde kullanılması uygun görülen puzzle, ağza alma gibi problemlerle karşılaşılmaması için küçük yaştaki çocuklarla ebeveyn kontrolünde yapılması gerektiğine dikkat çeker. Etkinlik saatlerinizi puzzle ile renklendirebilirsiniz.

Anatolian Batık Gemi 1500 Parça Puzzle Fiyatları

Anatolian Batık Gemi 1500 Parça Puzzle Fiyatları

Çocukların parmak kaslarını geliştirebilesine katkı sağlayan puzzlelar aynı zamanda görsel zekayı da olumlu anlamda etkiler. Kullanılan renkler ve ince çizgi detaylar çocukların görsel hafızalarına pek çok olumlu katkı sunar. Yüzeysel olarak kalmadan derine inebilme kabiliyeti kazanan çocuklar, olayları çözme konusunda da pratik ve doğru kararlar verebilme potansiyeline sahip olurlar. İnce motor becerileri geliştiren bu ürün, çocukların kendi kendilerine başarılı olmalarına katkı sağlarken aynı zamanda öz güvenlerinin yerine gelmesine de olumlu etkide bulunur. 1500 adet parçayı bir araya getirerek bütünlük oluşturan çocuklar başarı duygusunu tadarlar ve bu avantaj, eğitim hayatlarını da etkiler. Anatolian Puzzle 4558 Anatolian batık gemi 1500 Parça puzzle ANT4558 kodu ile Trendyol üzerinden inceleme yapabilir, eğitici ve öğretici özelliğini göz önünde bulundurarak karar verme aşamanızı kolaylaştırabilirsiniz.