Ürün Bilgileri

ANKARA ESANS Shop

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 50 gr parfüm esansı alüminyum bidon ambalajında.
Geri Bildirim Ver

ANKARA ESANS Shop M00083

Hem kadınlar hem de erkekler için esans kullanımı önem verilen kişisel bakım rutinlerinden biri olarak nitelendirilebilir. Bununla birlikte herkesin koku tercihi değişim gösterir. Bir kokunun kalıcılığının artırılabilmesi açısından esans kullanımı gerçekleştirilebilir. ANKARA ESANS bu ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayan seçenekler sunar. Kalıcı bir koku bırakması ve oldukça hoş bir kokuya sahip olmasıyla rahatlıkla ANKARA ESANS shop M00083 tercih edebilirsiniz. Tek bir kullanım sonrasında dahi uzun süre boyunca kalıcılık sunan bu ürünü dilerseniz kendi parfümünüz veya kokunuz ile de karıştırabilirsiniz. Bununla birlikte alternatif bir seçenek olarak çeşitli bitkisel yağlar ile de esansı karıştırarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü direkt olarak kullanabilir, istediğiniz kalıcılığı yakalayabilirsiniz. Günlük hayatta ya da seyahatlerde yanınızda taşıyarak ihtiyaç duyduğunuz zaman kullanabilirsiniz.

  • 50 gr esans
  • Uzun süre kalıcı
  • Alüminyum şişe

ANKARA Shop M00083 Özellikleri

ANKARA Shop M00083 Özellikleri

Güne başlarken stilinizi tamamlamanıza yardımcı olan ANKARA ESANS shop M00083 fiyatı bakımından da uygunluk gösterir. ANKARA ESANS shop m00083 yorumları sayesinde müşteri memnuniyeti görülebilir. 50 gram olan bu ürünü uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullandığınız bir parfümün içerisine bu üründen katarak kalıcılığını artırabilirsiniz. Aynı zamanda uzun ömürlü bir koku yayılımını da bu sayede destekleyebilirsiniz. Evden çıkarken sıkacağınız bu ürün sayesinde gün boyu istediğiniz hoş kokuyu üzerinizde ve giysilerinizde taşıyabilirsiniz. Üstelik maliyet bakımından da oldukça makul olan ANKARA ESANS ürününü farklı kokulu yağlarla birleştirerek kendi özel kokunuzu da yapabilirsiniz. Her açıdan değerlendirildiğinde oldukça alternatif bir ürün olduğundan tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve alüminyum sprey şişede sunulan ANKARA ESANS’ın sunduğu bu ürünü bütçenize uygun bir meblağda alabilirsiniz. Ayrıca ürün akılda kalan bir hediye alternatifi olabilir. Bu nedenle sevdiklerinize armağan etmek için değerlendirebilirsiniz.

ESANS Shop M00083 Avantajları

ESANS Shop M00083 Avantajları

Bir parfümün ya da kokunun kalıcılığını artırmak amacıyla tercih edilen ürünlerin başında esanslar gelir. Bu kalıcılık için kaliteli bir ürünü tercih etmeniz önemlidir. Özellikle de ANKARA ESANS shop M00083 kullananlar tarafından da beğeni toplar. Müşteri memnuniyeti ve olumlu geri dönüşler almayı başaran bu ürünü siz de uygun bir fiyatlandırma üzerinden satın alabilirsiniz. Uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünü dilerseniz direkt olarak sıkabilir dilerseniz de parfüm veya çeşitli uçucu kokulu yağlar ile karıştırarak kullanabilirsiniz. Pek çok farklı kullanım olanağı sunmasıyla ANKARA ESANS’ın avantajları da göz ardı edilemeyecek kadar fazladır. Sürekli olarak kullanımı mümkün olan esansın serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. Böylelikle uzun süre boyunca herhangi bir sorun ile karşılaşmadan rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. İlk sıktığınız anda aldığınız koku saatler geçse bile yeni gibi hissedilir.

ANKARA Shop M00083 Fiyatı

ANKARA Shop M00083 Fiyatı

Çiçeklerin, bitki ya da meyvelerin kök bölümlerinde bulunan kokulu yağlar çözündürüldüğünde ortaya esans çıkar. Esans elde edilen kokunun kalıcılığını sağlayacak bir niteliğe sahip olması bakımından oldukça etkilidir. Siz de ANKARA ESANS shop M00083 satın alabilir, parfümünüzde aradığınız kalıcılığı esans ile deneyimleyebilirsiniz. Cezbeden bir kokuyu gün boyu üstünde taşımak isteyenler için de ANKARA ESANS alternatif bir tercih oluşturur. Bunun yanı sıra fiyat açısından değerlendirildiğinde de esans 50 gramaja sahip bir şekilde makul bir meblağda bulunur. Alüminyum sprey şişede bulunan ANKARA esans ürününü serin bir yerde rahatlıkla saklayarak uzun süre dilediğiniz gibi kullanmaya ve istediğiniz kokuyu üzerinizde taşımaya devam edebilirsiniz. Sağlamış olduğu kalıcılığı sayesinde bu ürün gün içinde güzel kokmanızı sağlayacak kalitede bir seçenektir. Trendyol’dan ürüne ulaşarak ihtiyaç duyduğunuz zaman birkaç adımda satın alma işlemini güvenle tamamlayabilirsiniz.