Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Leke Karşıtı Yüz Kremi Yüz Temizleyici Jel

249,99 TL

Ürün Bilgileri

Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Leke Karşıtı Yüz Kremi Yüz Temizleyici Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arap Makyaj Dünyası Satıcı Ünvanı: RBA KOZMETİK GİYİM OTOMOTİV SAĞLIK KİŞİSEL BAKIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734176648900001 Vergi Kimlik Numarası: 7341766489
    Bu ürün Arap Makyaj Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildin sebum dengesini düzenlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki Zinc PCA sebum dengesini sağlayarak yağlı ciltlerin rahatlatılmasına yardımcı olur. Sabun içermeyen formülü sayesinde cildi kurutmadan temizler. Uyarılar: Harici kullanım içindir. Maddelerden herhangi birine karşı alerji gelişirse kullanımı durdurunuz. Bütünlüğü bozulmuş ve açık yara halindeki cilt üzerinde kullanmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde ve oda sıcaklığında saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Son kullanım tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız. Kullanımı: Her gün düzenli olarak nemli cilde masaj yaparak uygulayınız. Ardından suyla durulayınız. İçindekiler: Aqua, Sodıum Cocoamphoacetate, Dısodıum Laureth Sulfosuccınate, Cocamıdopropyl Betaıne,Sodıum Laureth Sulfate, Glycerın, Chamomılla Recutıta Flower Extract,Zınc Pca, Panthenol, Allantoın, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerın, Lactıc Acıd CİLT ONARICI GÜNDÜZ BAKIM KREMİ BİLEŞİMİ Aqua , Glyceryl Stearate , Cetearyl Alcohol , Glycerın , Allantoın , Arbutın , Butyrospermum Parkii (Shea) Butter , Aloe Barbadensıs Leaf Extract , Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol And Ethylhexylglycerın. ÖZELLİKLERİ İçerdiği güçlü aktifler sayesinde Leke sorunu ve problemi yaşayan ciltlerin,doğal rengini korumaya ,canlı görünüm kazanmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olarak Güneş ışığı , rüzgar , soğuk gibi dış etkenlere karşı güçlü-dirençli bir cilt koruması sağlar. Cildinizde pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Düzenli kullanıldığında cildin canlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını destekler. KULLANIMI Temiz cilde yeteri miktarda masaj yaparak emilinceye kadar uygulayınız. Günlük kullanıma uygundur. CİLT ONARICI GECE BAKIM KREMİ İÇİNDEKİLER Aqua Glyceryl Stearate , Cetearyl Alcohol , Glycerın , Allantoın , Arbutın , Hyaluronıc Acıd , Glycyrrhıza Glabra Root Extract , Panax Gınseng Root Extract , Chrysanthemum Indıcum Flower Extract , Butyrospermum Parkii (Shea) Butter , Aloe Barbadensıs Leaf Extract , Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol And Ethylhexylglycerın. ÖZELLİKLERİ İçerdiği güçlü aktifler sayesinde Leke sorunu ve problemi yaşayan ciltlerin, doğal rengini korumaya ,canlı görünüm kazanmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cildinizin ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Glycyrrhıza Glabra Root Extract , Panax Gınseng Root Extract , Chrysanthemum Indıcum Flower Extract ile Cilt sıkılığını artırarak siyah noktaları gidermeye yardımcı olur, Cilt gözeneklerine bakım yaparak cilt pigmentasyonunu destekler, cildin tonunu düzenler ve aydınlık bir görünüm sağlar. Siyah noktaları gidermeye yardımcı olurt KULLANIMI Sabah Gündüz kremi kullanımından sonra geceleri Temiz cilde yeteri miktarda masaj yaparak emilinceye kadar uygulayınız. Beyazlatıcı etkisi için kullanıma devam ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver