Arkadaş Yayıncılık Atomic Habbits

720 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habbits

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NCP KİTAP Satıcı Ünvanı: NCP YAYINCILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630039997600013 Vergi Kimlik Numarası: 6300399976
    Bu ürün NCP KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • THE PHENOMENAL INTERNATIONAL BESTSELLER: 1 MILLION COPIES SOLDTransform your life with tiny changes in behaviour, starting now.People think that when you want to change your life, you need to think big. But world-renowned habits expert James Clear has discovered another way. He knows that real change comes from the compound effect of hundreds of small decisions: doing two push-ups a day, waking up five minutes early, or holding a single short phone call.He calls them atomic habits.In this ground-breaking book, Clears reveals exactly how these minuscule changes can grow into such life-altering outcomes. He uncovers a handful of simple life hacks (the forgotten art of Habit Stacking, the unexpected power of the Two Minute Rule, or the trick to entering the Goldilocks Zone), and delves into cutting-edge psychology and neuroscience to explain why they matter. Along the way, he tells inspiring stories of Olympic gold medalists, leading CEOs, and distinguished scientists who have used the science of tiny habits to stay productive, motivated, and happy.These small changes will have a revolutionary effect on your career, your relationships, and your life.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar James Clear
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes, Remarkable Results

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results odaklanarak yüksek başarı elde etmenize yardım eden, alışkanlık yaratma konusunda temel bilgilerin özünü sunan son derece faydalı ve geliştirici bir kaynaktır. Alışkanlıklarınızı şekillendirme konusunda rehber niteliğinde olup dünyanın önde gelen uzmanları tarafından kaleme alınmıştır.

 
  • Akıcı üslup
  • Yüksek motivasyon
  • Zindelik kaynağı

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results Özellikleri

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results Özellikleri

Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results James Clear özellikleri eserin motivasyon eksikliğinin üstesinden gelmenize yardım eden başarı düzeyinizi artırarak yeni alışkanlıklar edinmenize imkan sağlayan özel içeriğiyle ön plana çıkar. Ne yapsanız kurtulamayacağınız alışkanlıklardan ve suçluluk hissinden kurtulmanıza olanak sağlayan iyi ilişkiler geliştirebileceğiniz rehber niteliğinde bir eserdir. Her geçen gün daha iyiye gitmenize yardım eden, geliştirici etkisi kanıtlanan bu ürün profesyonel editör ve yazar grubu tarafından hazırlanmıştır. Zinde yaşam, iyi ilişkiler, iyi bir yaşam ve finansal özgürlük hedeflerini kısa sürede rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan bu kitap oldukça ilgi görür. Bilişsel seviyenizi arttırabilen psikoloji ve nörobilim dahilinde pek çok bilgiyi açıklığa kavuşturabilen ve okuduğunuza değecek kaynaklar arasında gösterilir. Arkadaş Yayıncılık James Clear rutin özellikleri nasıl kıracağınızı adım adım anlatan ilham verici ve kılavuz niteliğindeki bu eser gerçek hikayelerden oluşur. İyi alışkanlıklar edinirken kötülerden kurtulmanıza olanak sağlayan geliştirici ve dinlendirici bir kitaptır.

 

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results Kullanımı

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results Kullanımı

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results yorumları değerlendirmelerini analiz ederek davranışlarımızı olumlu yönde değiştirebilirsiniz. Kişisel gelişiminizi ön plana çıkaran hemen hemen her alanda iyileşme sağlayabileceğiniz bu özel esere bilinçli, doğru şekilde sahip olabilirsiniz. İyi alışkanlıklar edinerek kötü alışkanlıktan kurtulmanıza olanak sağlayan bilimsel yönü gelişmiş, öğretici, aydınlatıcı ve zindelik kaynağı bir kitaptır. Karmaşık konuları ve gündelik yaşamı iş hayatına kolayca uygulayabileceğiniz basit davranışlar edinerek iyi alışkanlıklar kazanmanıza olanak sağlayan özel bir eserdir. Biyoloji, nörobilim ve psikoloji alanlarında doğruluğu kanıtlanmış olup rutininiz bozulduğunda yeni alışkanlıklar kazanarak motivasyonunuzu artırmanıza yardım eder. Kronik hastalıklardan kurtularak rahatsızlıkların gerilemesine olanak sağlayan pek çok önemli uyarı ve ipuçları sunarak sağlıklı alışkanlıklar kazanmanıza yardım edebilir. Basit formatta ele alınan bilimsel yönü oldukça gelişmiş bir eserdir. Akıcı üslubuyla harika bir okuma tecrübesi kazanarak bu kitap sayesinde pek çok faydalı, bilgilendirici şey öğrenebilirsiniz.

 

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results Fiyatı

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results Fiyatı

Arkadaş Yayıncılık Atomic Habits: Tiny Changes Remarkable Results fiyatı dönemsel olarak değişkenlik gösterebilir. Gününüze ve yaşam tarzınıza yeni bakış açısı geliştirebilen, gerçekçi hedef belirleme konusunda önemli ipuçları sunan, güvenilir ve başucu niteliğinde bir kitaptır. Çok faydalı pek çok niteliği bir araya getiren, faydalı alışkanlıklar edinmenize olanak sağlayan ve hayatınızı yeniden şekillendiren bir eserdir. İradesizliğin üstesinden gelerek başarıya kolaylıkla ulaşmanıza olanak sağlar. Kendinizi nasıl toparlamanız gerektiği konusunda bilgi veren geliştirici ve özel bir kaynaktır. Yüksek motivasyon sağlayarak kendinizi suçluluk hissinden kurtarmanıza ve zinde, dinamik, sağlıklı, başarılı ve keyifli bir gün geçirmenize olanak sağlayan bu eser okurlarından tam not alır. Pek çok sektöre umut veren, stresi azaltabilen, ilerleme ve başarıya odaklanmanıza imkan tanıyan ve bakış açınızı olumlu yönde değiştirebilen bu kitabı Trendyol'dan satın alabilirsiniz.