Arko Marka: Nem Krem Değerlı Yağlar Zeytinyağlı 60 Ml Kategori: El Kremi

49,77 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Al Sepette %15 İndirim
Kurumsal Fatura
82,95 TL
Kurumsal Fatura
109,10 TL

Ürün Bilgileri

Arko Marka: Nem Krem Değerlı Yağlar Zeytinyağlı 60 Ml Kategori: El Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli yağlar ile cildinizi besleyin, 24 saat nemlendirin! Arko nem değerli yağlar zeytinyağlı içeriğindeki %100 doğal zeytinyağı ile cildinizi her zaman nemli tutmanıza yardımcıdır. Hızlı emilimi sayesinde yağlılık hissi yaratmaz ve 24 saat boyunca gözeneklerinize hapsolur. Içerdiği vitaminler sayesinde kırışıklıklara ve gergin ciltlere iyi gelen bu ürün, özellikle kış aylarında soğuktan ve rüzgardan etkilenen vücudunuza derin nem kazandırır. Çok kuru, pul pul gözüken ve sert bir his uyandıran ciltleri bile bir uygulamada rahatlatır ve derinlemesine bir yumuşaklık kazandırır. 60ml'lik ve 250'ml'lik boyut seçeneğiyle dilerseniz yanınızda taşıyın, dilerseniz evinizde tüm vücudunuza uygulayın. Gün içerisinde hava değişiklikleri, rüzgar ve bir çok dış faktör cildimizin doğal nem dengesini kaybetmesine yol açar. Arko nem değerli yağlar zeytinyağlı cildinizde yağlı bir his bırakmadan nemlendirir. Ve cildinizin doğal nem dengesine ulaşmasını sağlar. 24 saat boyunca etkisini koruyarak tüm gün cildinizin nem ihtiyacını karşılar. Değerli yağlar cildinizin kaybetmiş olduğu mineral ve vitaminleri sağlayarak özel formülü sayesinde yağlılık hissi bırakmadan 24 saat boyunca nemli kalmasını sağlar. Ellerinize, vücudunuza ve neme ihtiyaç duyan bölgelerinize uygulayın ve cildinizin saniyeler içinde kuru bir görünümden nemli ve canlı bir görünüme kavuşmasına şahit olun. Masaj yaparak, krem kaybolana kadar cildinize yedirin. Normal, kuru ve pul pul görünümlü ciltler için. Arko nem değerli yağlar zeytinyağlı kırışık ciltler için ve sık sık kuruyan ciltler için uygundur. Evde, işte, okulda... Hatta çantanıza atarak gittiğiniz her yerde sizinle. 60ml ve 250ml seçeneğiyle... K vitamini açısından zengin zeytinyağı içeren “arko nem zeytinyağı” bakım kremi özel formülü ile cildinizi besler ve nemlendirir. Kuru ciltler için besleyici bakım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver