ARKUBE Çevirme Kalemi / Spinning Pen

Çok Al, Az Öde!
1 x  119 TL
%5 indirim
2 x  113,05 TL
226,10 TL
%8 indirim
3 x  109,48 TL
328,44 TL
%10 indirim
4 x  107,10 TL
428,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
146,99 TL

Ürün Bilgileri

ARKUBE Çevirme Kalemi / Spinning Pen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mrs-ticaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3580156461
    Bu ürün mrs-ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yepyeni ve kaliteli.
  • Profesyonel kaymaz kaplama.
  • Hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için uygundur.
  • Kalemin iki tarafı, ağırlığı, dengeyi ve kararlılığı büyük ölçüde artıran sağlam ve ağır metal bilyeler ve benzersiz tampon yayına sahiptir.
  • Tükenmez kalem çekirdeğinin iç tasarımı sızdırmaz.
  • Her iki tarafın da düşmesini ve kırılmasını engelleyebilecek elastik yumuşak başlığı vardır.
  • Başka bir tükenmez kalem gibi yazabilir.
  • Renk: Kırmızı,Mavi,Sarı,Mor Not: Renk rastgele gönderilecektir.
  • Malzeme: Kaymaz Kaplama Plastik + Metal.
  • Uzunluk: 21cm
  • Mürekkep: 0.5mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Arkube Çevirme Kalemi / Spinning Pen

Kalem çeşitleri, her birey tarafından sıklıkla kullanılan ürünlerden biri olarak bilinir. Stresi atabilmek adına bazı kişiler kalem çevirebilirler. Bazıları da kalem çevirme işlemini sanata dökebilir. Her iki amaç için de kullanılan bu modellerin kaliteli malzemelerden üretilmesi son derece önemlidir. Kaymaz kaplamaya sahip olan Arkube çevirme kalemi / spinning pen oldukça kaliteli malzemelerden üretilir. Dış yapısı darbe emici özelliği ile bilinir. Herhangi bir düşme durumunda kırılmaları önleyici elastik yumuşak başlıklara sahiptir. Böylelikle sanatınızın kolay bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Ürünü hem profesyoneller hem de yeni başlayan bireyler kullanabilir. Sadece sanat amaçlı değil, yazı yazmak için de tercih edebilirsiniz. Çevirme işlemini rahat hareketlerle yaparak kendinizi geliştirebilir ve sanata dönüştürebilirsiniz. Böylelikle ideal bir kullanıma sahip olabilirsiniz.

  • Kaymaz kaplama
  • Elastik yumuşak başlık
  • Profesyonel kullanım imkanı

Kaymaz Kaplamalalı Arkube Çevirme Kalemi

Kaymaz Kaplamalalı Arkube Çevirme Kalemi

Kalem çevirme sanatı müşteriler tarafından oldukça ilgi görür. Bu sanata özel olarak tasarlanan kalem modelleri bulunur. Özellikle kaymaz kaplamaya sahip olan çeşitler, sanatınızın kolay bir şekilde icra edilebilmesine yardımcı olur. Yeni ve kaliteli tasarıma sahip olan Akrube, kalem çevirme kalemi olarak bilinir. Aynı zamanda mürekkep içerdiğinden kolay bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Ürün plastik ve metal gövdeden oluşur. Aynı zamanda el ergonomisini destekleyecek bir tasarımı vardır. Yazı yazma sırasında elinizin acımasını engeller. Bu sayede tutarken de herhangi bir zorluk çekmezsiniz. Mürekkep, siyah renkli olduğundan performans ve proje yazılarınızı bu ürün ile kolay bir şekilde yazabilirsiniz. Siz de kaymaz kaplamaya sahip olan çevirme kalemi satın almak istiyorsanız Arkube markası tarafından imal edilen bu modeli tercih edebilir, kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Elastik Başlığıyla Arkube Çevirme Kalemi

Elastik Başlığıyla Arkube Çevirme Kalemi

Çevirme kalemlerinin olmazsa olmaz özelliklerinden biri elastik başlığa sahip olmasıdır. Aynı zamanda yumuşak bir yapıya sahip olması da kullanım sırasındaki konforunuzu artırır. Arkube markası tarafından imal edilen spinning kalem profesyonel bir şekilde çevirme işlemini gerçekleştirebilmenize yardımcı olur. Kalemin her iki tarafında da elastik başlık bulunur. Bu başlıklar dengeleyici özelliğe sahiptir. Aynı zamanda kararlılığın da artmasına yardımcı olur. Benzersiz tampon yayları kullanım konforunuzu destekler. Son derece sağlam dış yüzeyi darbeleri minimize eder. Bu sayede uzun süreli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Sadece çevirme amaçlı değil performans ve proje yazılarınızı da kolay bir şekilde yazabilirsiniz. Bu sayede çok fonksiyonlu bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Yazı yazarken ürünü çevirebilir ve stresinizi kolaylıkla atabilirsiniz. Siz de elastik başlıklarla dayanıklı hale gelen bu kalemi Arkube kalitesiyle satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Arkube Çevirme Kalemi

Uygun Fiyatlı Arkube Çevirme Kalemi

Çevirme kalemi, tükenmez yapıya sahip olan modeller arasında yer alır. Sanat olarak kullanılmasının yanı sıra yazı yazmak için de tercih edilen modellerden biridir. Son derece kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün, dayanıklı bir özellik gösterir. Yazı yazma işinizi kolaylaştırırken stresli anlarınızda da çevirmek amaçlı kullanabilirsiniz. Uzunluğu 21 cm olan bu ürün, ideal ebatı ile müşterilerin ihtiyaçlarına hitap eder. Mürekkepli olduğundan birbirinden farklı yazıların yazılabilmesine imkan tanır. Bu kalemleri satın almadan önce müşterilerin dikkat ettiği unsurlar arasında fiyat aralığı ve yorumlar bulunur. Arkube çevirme kalemi / spinning pen fiyatı avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Aynı zamanda müşteri yorumlarından da faydalanabilirsiniz. Arkube çevirme kalemi / spinning pen yorumları ile detaylı bilgilere sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Eğlenirken ihtiyaçlarınıza cevap veren bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.