Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis Ve Sunum Tabağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
295,50 TL

Ürün Bilgileri

Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis Ve Sunum Tabağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ART AHŞAP Satıcı Ünvanı: YENİCE ART AHŞAP ORMAN ÜRÜNLERİ TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0948072591800001 Vergi Kimlik Numarası: 9480725918
    Bu ürün ART AHŞAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bakteri tutmaz kayın masif kontradan üretilmiştir. Elde yıkanması ve kuru bir bez ile silinmesi, tavsiye edilir. Darbelere karşı dayanıklıdır.Ürünlerin üzerindeki motifler lazer sistemiyle yapılmıştır. Şık tasarımı ile de masanıza sıcaklık katacak ve antibakteriyel yapısı sayesinde sağlığınıza sağlık katacak. Ürün Ölçüleri: M: 30 cm X 15 cm, L: 30 cm X 20 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Servis Tabağı
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Çok Renkli
  • Tema / Stil Denizcilik (Marine)
  • Şekil Dikdörtgen
Geri Bildirim Ver

Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis ve Sunum Tabağı

Özenli sofralar veya ikramlıklar hazırlarken yiyeceklerin lezzeti kadar sunum sırasında tercih edilen gereçler de önem taşır. Kullanacağınız şık ahşap servis tabağı sayesinde yemeklerin lezzetini görüntüsü ile destekleyebilirsiniz. Çeşitli meyve ve peynir tabakları hazırlarken sunumu desteklemek için ahşap servisler tercih etmek isteyebilirsiniz. Böyle anlarda 5 adet olarak Artahşap tarafından size sunulan servis ve sunum tabaklarını zevkinize göre düzenleme imkanına sahipsiniz. Modeller 5 adet ahşap içeriğe sahiptir. 2 tanesi aynı boylarda 1 tanesi ise büyük misafir gruplarını ağırlamanız ve alternatifleri çoğaltmak için geniş üretilir. Sunumlarınızı çok şık bir hale getiren markanın mutfak gereçlerinde kullanılan materyalin kalitesi sayesinde uzun dönemler sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz profesyonel olarak dilerseniz de evinizin mutfağında bu gereçlere yer verebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • 5 farkı tabak
  • Kaliteli materyal

Artahşap Ahşap Peynir Servis ve Sunum Tabağı Özellikleri

Artahşap Ahşap Peynir Servis ve Sunum Tabağı Özellikleri

Farkı öğünlerde değerlendirebileceğiniz Artahşap ahşap 5'li peynir servis ve sunum tabağı kullanımı veya muhafazasında bakteri oluşumunu önleyen bir malzeme olan masif kontradan üretilir. Peynir ve meyve çeşitleriyle şık bir sunum yapmak için de kullanabileceğiniz tabağı elde yıkayabilirsiniz. Hijyenini sağladıktan sonra ürünün kullanım ömrünü artırmak için kurulama işlemini gerçekleştirerek ahşap olması nedeniyle su çekmesini önleyebilirsinizi Sade görüntüsünün yanı sıra lazer sistemiyle oluşturulan motifler, Artahşap markası tarafından size sunulan tabaklarda şık bir görüntü yaratır. 5 parça olarak size ulaştırılan servis ve sunum tabakları 3 boy olarak sunulur. 2 adet 15, 2 adet 20 ve 1 adet 30 cm boyutundaki tabakları ihtiyacınıza göre değerlendirme fırsatına sahipsiniz. Takım olarak kullanabileceğiniz mutfak eşyaları sayesinde özel misafirlerinizi ağırladığınız masada uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis ve Sunum Tabağı Fiyatları

Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis ve Sunum Tabağı Fiyatları

Mutfak gereçlerinin tasarımı, kullanımı, kalitesi ve markası fiyatlarını etkileyebilir. Kaliteli ve uzun dönemler mutfağınızda yer vermek isteyeceğiniz servis tabaklarına her zaman yüksek meblağlar ödemeniz gerekmez. Müşteri memnuniyetine azami düzeyde önem veren bir marka olan Artahşap ahşap 5'li peynir servis ve sunum tabağı fiyatı kaliteyi deneyimleyebilmeniz için makul tutulur. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz ürün, bütçenizi zorlamaz. Markanın ürünlerini dilerseniz gün içerisinde, dilerseniz özel misafirleriniz geldiğinde dilerseniz de çeyizinizde değerlendirebilirsiniz. İdeal boyutlarda üretilen ürünleri farklı ikramlıkların servisinde değerlendirebilirsiniz. Özellikle gıdayla temasında bakteri oluşumunu önlemek için markanın ürünlerinde antibakteriyel nitelik taşıyan malzeme kullanılır. Mikrop barındırmadığı için sağlıklı bir şekilde uzun dönemler kullanabilirsiniz. Ahşap ürünlerin bakteri oluşumu önlemek için deterjandan destek alarak temizleyebilir fakat temizliği sırasında suyun içerisinde bırakmayabilirsiniz. Böylece ürünün kullanım ömrünü artırabilirsiniz.

Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis ve Sunum Tabağı Yorumları

Artahşap Ahşap 5'li Peynir Servis ve Sunum Tabağı Yorumları

Bir ürün alışverişi yaparken çeşitli araştırmalarda bulunursunuz. Bu tarz araştırmalar sayesinde kaliteli eşyalara avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün kalitesi sayesinde uzun dönemler sorunsuz bir şekilde kullanım imkanı bulabilirsiniz. Ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilmeniz için Artahşap ahşap 5'li peynir servis ve sunum tabağı yorumları da sizinle paylaşılır. Bu yorumlar modelin boyutu, yeterliliği, kalitesi, kullanımını veya tasarımını içerebilir. Farklı detaylarla ilgili öğrenebileceğiniz bu bilgiler, sıklıkla ürünü öncesinde satın alan müşteriler tarafından gerçekleştirilir. Müşterilerin deneyimlerinden ve değerlendirmelerinden yararlanarak bütçenizi korurken, bilinçli bir şekilde alışveriş yapma imkanı bulursunuz. Ahşap tasarıma sahip markanın ürünleri, şık sunumlar için yoğun bir şekilde tercih edilir. Ofis mutfaklarında, evde veya restoranlarda gösterişli sunumlar elde etmek için Artahşap markası tarafından size sunulan 5’li sunum tabağını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.