ASN Bisiklet Taşıma Aparatı 3 Bisiklet Taş.-bnbrack (taıwan Malı)

2.313,94 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ASN Bisiklet Taşıma Aparatı 3 Bisiklet Taş.-bnbrack (taıwan Malı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASENA TİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLSÜM YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8090408770
    Bu ürün ASENA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BNBRACK WWW. BNBRACK.COM FİRMASI KALİTEYİ BAŞKA YERDE ARAMAYIN, uygun FİYAT VE DAHA FAZLASI Menşei: AMERİKAN PATENTLİ, Üretim TAİWAN (Piyasadaki çin malları ile karıştırmayınız).kalite sağlamlık BİR DEFA ALIN YILLARCA KULLANIN Bisiklet Kapasite : 3 Bisiklet Kapasiteli. (Bisiklet boyutuna göre 4 bisiklette taşıyabilir). Taşıyacağı Yük Kapasitesi: Max. 45 Kg. ** MODEL :BC-6420-3PS**Renk: Siyah.**Malzeme: Paslanma ve aşınmaya karşı olarak üretilmiştir. Çizilmeyi önleyen bariyerler mevcuttur.**Uyum: Tüm yerli ve yabancı araçlarda kullanılabilir **Araç Modeli: Sedan, Hatchback (HB), Station Wagon (SW), Hafif Ticari, Jeep, Minübüs vb. model araçlara ile uyumludur.**Menşei:AMERİKAN PATENTLİ Üretim TAİWAN (Piyasadaki çin malları ile karıştırmayınız). **Pratik montajı sayesinde bisikletlerinizi taşımak artık çok kolay. **Portatif olmasıyla kolay saklanabilir,taşınabilir.**Gerektiğinde çok kolay bir şekilde takılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver