atmaca kuzine Döküm Izgaralı Tuğlalı Camlı Soba Şömine

8.500 TL

Ürün Bilgileri

atmaca kuzine Döküm Izgaralı Tuğlalı Camlı Soba Şömine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atmaca Kuzine Soba Satıcı Ünvanı: MUSTAFA NUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6320017998
    Bu ürün Atmaca Kuzine Soba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖLÇÜLERİ Genişlik : 60 cm Derinlik : 50 cm Yükseklik : 74 cm Fırın Ölçüleri : 45 cm genişlik - 45 cm derinlik - 14 cm yükseklik ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - Kömür Odun yakıtlı - 950 derece ısıya dayanıklı özel mat boya - Tuğlalı iç ateş hazneli - Özel ateşe dayanıklı camlı KULLANIM KLAVUZU - ilk yakış sırasında ön üst kapak acık konuma getirilip hemen üst kapak yanında olan sürgü kolunu geri çekmelisiniz Ardından ince kesilmiş odun veya tahta parçalarını iç kısma hafif dikey şeklinde altında boşluklar olacak şekilde koyarak odunların altına kağıt veya karton koyarak ateşi tutuşturunuz. Sonrasında odun kuzinesi kullanıyor iseniz büyükçe odunlar atabilirsiniz. Kömür kuzinesi kullanıyor iseniz kömür atabilirsiniz. Alev iyice yanınca sağ sürgü kolunu kapatabilirsiniz. Sürgü kolu kapanınca ateş sobayı çevreleyip bacaya çıkacağı için ısı miktarı artacak ve alt fırın pişirme konumuna gelecektir - Ateşlik Ön Kapısındaki Sürgü İse İlk Yakış Esnasında Açık Kalıp , Alevlendikten Sonra Yarı Kapalı Konumda Tutunuz. - Kuzine’nin Sağ Yan Alt Sürgü Kapağı İse Daima Kapalı Olarak Kalacaktır. ( Ayda Bir Kez Alt Sürgüyü Açarak Size Göndermiş Olduğumuz Demir Aparat ile İç Kısımı İyice Külü Dışarıya Boşaltarak Temizleyebilirsiniz.) - Alt Fırın Kapağını Pişirme Olayından Sonra Terlemeye Maruz Kalmaması İçin Açık Konumda Tutunuz. - Sobanın dış cephe boyası, ilk yanma esnasında buhar yapıp koku çıkartabilir - Soba borularını iki ayda bir kere temizleyiniz - Sobanızın camı, temper cam ve özel ateş camı olarak imal edilmiş olup, dış darbelere karşı korunması gerekir. Darbe veya çarpma gibi fiziki bir kuvvete maruz kalması neticesinde camda oluşacak çatlama ve kırılmaların garanti kapsamı dışında tutulduğu unutulmamalıdır. - Yaz aylarında kuzineyi uzun süre kullanmayacak iseniz iç temizliğini iyice yaparak külünü temizleyip , sağ yan kısımda bulunan kapağı açıp size ürünle beraber göndermiş olduğumuz demir aparat ile kurum ve külünü çekip boşaltıp kapağı kapalı konuma getirip nem ve rutubet olmayan alanda muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver