Atomic Redster X5 Blue+ M10 GW

19.950 TL
Son 1 ürün!
Uzunluk: 168 cm
175 cm
168 cm
154 cm
161 cm

Ürün Bilgileri

Atomic Redster X5 Blue+ M10 GW

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deepupextreme Satıcı Ünvanı: BURHAN ÇALAPKORUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4135662454000011 Vergi Kimlik Numarası: 2250356075
    Bu ürün Deepupextreme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atomic Redster X modelleri, pist için birinci sınıf performans kayaklarıdır. Çok Yarıçaplı Yan Kesimleri, dar ve kısa dönüşlerde olduğu kadar geniş ve uzun dönüşlerde de mükemmel bir şekilde ustalaşır. Redster X5, Atomic'in Redster X serisinin giriş seviyesi modelidir, ancak olağanüstü güç aktarımı ve güçlü kenar tutuşu için tam uzunlukta yanak ve Power Woodcore gibi yüksek kaliteli teknolojilerle doludur. Pist için tüm hızlarda sürmesi kolay bir performans kayağı istiyorsanız, X5'i seveceksiniz. Diğer Özellikler Yapılandırılmış Üst Tabaka Yapılandırılmış üst tabaka dayanıklılığı büyük ölçüde artırır ve yüksek kaliteli bir yüzey sağlar. Aktif Kamber 0/100/0 Aktif Kamber, buzlu yamaçlarda daha iyi kenar tutuşu ve denge için etkili kenar temasını artırır. Yan Kenar Açısı: 87° Daha sezgisel kullanım, daha kolay kayak ve daha iyi kavrama için 87° yan kenar açısı. Taban Kenar Açısı: 1,0° Kolay dönüş, mükemmel kenar tutuşu ve agresif izleme için 1,0° taban kenar açısı. Uç Koruyucu Paslanmaz çelik koruyucu vidalıdır, böylece değiştirilmesi kolaydır ve kayağın ömrünü uzatır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Seviye Profesyonel
Geri Bildirim Ver