Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü

239,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hausport Satıcı Ünvanı: HAUSPORT YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460047493600014 Vergi Kimlik Numarası: 4600474936
    Bu ürün Hausport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü
Geri Bildirim Ver

Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151

Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli araç kompresörü Attlas Eco Hk 151 araçlar için vazgeçilmez eşyalar arasında yer alır. Hayatın birçok alanında işleri kolaylaştıran ve otomobillerin bakımını yapmak için profesyonel ve işlevsel aletler bulunmaktadır. Bu aletler sayesinde birçok sorun ortadan kaldırılabilir. Attlas Eco Hk 151 bu araçlar arasında yer almaktadır. Atlas araç Kompresörü havada bulunan gazları çekerek basınçlı olarak hava üfleyen bir üründür. Havası inen lastiklerin yeniden şişirilmesinde kullanılmaktadır. Bu sayede beklenmedik şekilde karşılaştığınız lastik sorunlarını atlas kompresör ile kolayca çözebilirsiniz. Kompresörün kullanıcıya sunduğu pratiklik ve yüksek hızda şişirme gücü ile öne çıkar. Arabanızda ya da evinizde rahatça bulundurabileceğiniz bu ürün ile lastiklerinizin ihtiyacı olan tüm sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

  • Yüksek Hava Basıncı
  • Kaliteli Deneyim
  • Geniş Tank Kapasitesi

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151 Modelleri ile Üstün Performans

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151 Modelleri ile Üstün Performans

Araçların lastik sorunlarını ortadan kaldırma konusunda etkili bir performans sunan Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli araç kompresörü kullanım kolaylığı ve kullanıcıya sağladığı faydalar ile yüksek performanslı bir ürün olarak öne çıkar. Dilediğiniz alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler farklı tasarımlarda ve farklı özelliklerde modellere sahiptir. Attlas marka kompresörler manuel ve otomatik olarak birçok modelde ve özellikte satışa sunulan ürünlerdir. Araç kompresörü istediklerinizi en iyi şekilde karşılamaktadır. Arabanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz Attlas araç kompresörünü her zaman yanınızda taşıyarak yaşanan lastik sorunlarını kısa sürede çözmeniz mümkün. Ayrıca kompresör modellerinde bulunan ekran sayesinde basınç seviyesini anlık olarak takip edebilirsiniz. Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli araç kompresörü indirim dönemlerinde özel fiyat seçenekleri ile kullanıcılarla buluşur. Ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde fazla yer kaplamadan kompresörü arabanızın bagajında rahatça taşıma imkânı sunar. Araç kompresörü farklı voltaj seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Ayaklı tasarımlara sahip modelleri ise pratik kullanım sağlar. Sabitlenebilir ayaklara sahip bu ürünü arabanıza kolayca sabitleyebilir ve rahatça kullanabilirsiniz.

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151 Kullanmanın Avantajları

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151 Kullanmanın Avantajları

Kompresör aracınızın lastikleri için basınçlı hava üreten, saklayarak ihtiyacınız olan durumlarda aracınızın lastiğine hava vererek şişmesini sağlayan makinedir. Hava ve gazları atmosfer basıncından daha yüksek basınç seviyelerinde sıkıştırarak yüksek basınç sağlar. Çoğu zaman kompresörler atmosfer basıncının altına inmek için veya vakumlama yapmak için kullanılmaktadır. Hava kompresörleri havayı sıkıştırarak birçok alanda kullanmak için üretilmektedir. En sık kullanılan alan araç lastik şişirme işlemleridir. Ancak basınçlı havaya ihtiyaç duyulan tüm alanlarda kullanılmaktadır. Genellikle ergonomik tasarıma sahip makine olmaları ile kolay taşınabilir ürünlerdir. Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli araç kompresörü kullananlar lastik şişirme konusunda yüksek performans sunduğunu belirtmektedir. Kaliteli tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile öne çıkar.

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Attlas Eco Hk 151 Metal Gövdeli Araç Kompresörü Attlas Eco HK 151 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Attlas araç kompresörü 12 volt ile çalışmaktadır. 60 cm şişirme hortumu ve çakmaklık kablosu ile 100 psı’a kadar hava basabilmektedir. Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli titreşim emici lastik ayakları bulunmaktadır. Çoklu led ışıkları ile karanlık ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir. Makine ile gelen parçalarla deniz yatağı, top, deniz botu gibi ürünler şişirilmektedir. Attlas araç kompresör geniş ürün yelpazesi ile birçok model ve renk seçeneğine sahiptir. Bu yüzden Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli araç kompresörü fiyatları değişiklik gösterebilir. Fiyatları belirleyen birçok faktör vardır. Otomatik ya da manuel özellikli kompresörler farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Ayrıca elektrikli olup olmamaları da fiyatları belirlemektedir. Attlas Eco Hk 151 yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyerek Attlas Eco Hk 151 metal gövdeli araç kompresörü satın al seçeneği sayesinde ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.