Audecook Elektrikli Güveç ve Buharlı Pişirici, 1,5 L Taşınabilir Mini Yapışmaz Çoklu Pişirici

6.299 TL

Ürün Bilgileri

Audecook Elektrikli Güveç ve Buharlı Pişirici, 1,5 L Taşınabilir Mini Yapışmaz Çoklu Pişirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kompakt tasarımıyla saklaması kolay ve mutfakta yerden tasarruf sağlar. Taşıması kolay olduğundan ofislerde, apartmanlarda, seyahatlerde ve kamplarda kullanılabilir. Hızlı ramen pişirici, yiyecekleri geleneksel tavalardan daha hızlı ısıtmak için gömülü 360° ısıtma elemanları teknolojisini kullanır. Güvenlik fonksiyonu, kuru yangın veya aşırı ısınma durumunda elektriği otomatik olarak keser. Çok fonksiyonlu tencere, wok, düdüklü tencere ve buharlı tencere olarak kullanılabilir. Paslanmaz çelik buharlı pişirici aparatı ile çorbayı ve eti aynı anda buharda pişirerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Tencerenin içi, temizlenmesi kolay, güvenli, yapışmaz bir kaplama ile donatılmıştır. Çift güç seçeneği bulunmaktadır (250 W ve 600 W), böylece çeşitli yemekler için farklı pişirme seçenekleri sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver