Autokit Oto Araba Lastik Tamir Spreyi 450 Ml Lastik Tamir Kiti

95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
250 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
120,30 TL
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Autokit Oto Araba Lastik Tamir Spreyi 450 Ml Lastik Tamir Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: wagenführte Satıcı Ünvanı: BURAK DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2741030885
    Bu ürün wagenführte tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Autokit lastik tamir kiti Lastiğinizin sökülmesine gerek kalmadan patlak lastiği tamir eder ve şişirir Her zaman bagajınızda bulunması gereken bir ürün Tüm yerli ve ithal otomobillere uyumludur Tüm yerli ve ithal otomobillere, hafif ticari araçlara ve motorsikletlere uyumlu olarak üretilen lastik tamir kiti profesyonellik gerektirmeyen ,kişisel uygulamalı bir üründür . Zahmetli ve yorucu olan lastik değiştirme işini pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Bu sprey patlayan lastiğinizi, içerisindeki hava ile temas halinde kimyasal oluşumuyla tamir eder ve lastiğinizi şişirir. Her zaman için otomobilinizin bagajında bulunması gereken bir üründür.
Geri Bildirim Ver